İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaderide değiştirebiliyormusın vay anasını ne derin yorumne Filozoflar tanıdım ama böyle yorum görmedim yeni Tony buzan olabilirsin
L La_vita orda kaderi değiştiriyorsun demiyor..falın gidişatını değiştiriyorsun diyor..yaptığın seçimler sonuç olarak seni hem maddi hem manevi etkiler..laflarına biraz dikkat et ,insanları tanımadan gelişi güzel yorumlar sergileme burda

daha okudugunu algılamayan ınsan evlatları gıdıp fal baktırsa neyı anlayacak. yormayın cenenızı bosuna :)
kader dıye bır sey yoktur yazılmıs tek kader dogum ve olumdur.gerı kalanını secımlerınle beraber belırlersın .
Yanı ınsan ne yasarsa kendı yasar .Aşkın gozu kordur lafı buna da cok guzel bır ornektır cınım :)

naber caanıımmm
hıı işte laf olsun torba dolsun diye gelmiş kendini ifade etmek yerine millete laf atıyor
neyse yaa
ee var mı fal haberin

naber caanıımmm
hıı işte laf olsun torba dolsun diye gelmiş kendini ifade etmek yerine millete laf atıyor
neyse yaa
ee var mı fal haberin

iyiyim canım :) sen nasılsın :))

falcı mı bıraktık ortalıkta be bi tane var ıste o da keyfe keder yakalayabılırsen baktır

fresh bıseyler yok mudur ?

iyiyim canım :) sen nasılsın :))

falcı mı bıraktık ortalıkta be bi tane var ıste o da keyfe keder yakalayabılırsen baktır

fresh bıseyler yok mudur ?
hala yorgunum uyuyom yerimde
allah allah yakalarsan baktır madem
yok ben ilgisizim malummmm

hala yorgunum uyuyom yerimde
allah allah yakalarsan baktır madem
yok ben ilgisizim malummmm

bende enerjı patlaması yasıyorum bıttınız bugun :))
sabahın 6 sında senı kaldırabılseydım daha ıyıydı ya neyse :)

bende enerjı patlaması yasıyorum bıttınız bugun :))
sabahın 6 sında senı kaldırabılseydım daha ıyıydı ya neyse :)
o biraz imkansız bugün herkes beni kaldırmak için elbirliğiyle uğraşmış

neyseee
bu arada eylemciğimin her haltı çıkıyor falandı da,ana konu patladı un ufak oldu maaleseefff hani çıkanları yazdık bu da çıkmayan olsun madem

Kizlar bi gunde size cikan fal haberim var sutlu kahve neslihan hnm soledigi cikti su fali baktirmistim kendisine tarih olarak 5 mart demisti ve bende aramaz demistim tam olarak 5 inde aradi hic beklemiyodum dogrusu kizlar bu gun tekrardan gitcem randevu aldim

Kaça bakıyorlar birde nerde yeri

Cnm bakirkoyde kilisenin arka sokaginda

Biz gittik cnm arkdslarla cok iyi su fali ve yildizname bakiyorlar onur bey ve neslihan hnm var bakirkoyde kilisenin arka sokaginda cnm

bu 3 gerizekalının aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?

memnun kaldinmi peki?cikanlar oldumu dediklerinden?

Arkadaşlar 10 yıldır falcılara baktırıyorum ama bu konuda çay falı ve kahve falına bu kadar bakanını görmedim Sancaktepede Gizemli diye biri var 50tl bakıyor ama dk yok geçmiş gelecek iş aşk ne varsa yorumluyor şok üstüne şok yaşıyorsunuz emin olun başkasına gitmeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…