L La_vita orda kaderi değiştiriyorsun demiyor..falın gidişatını değiştiriyorsun diyor..yaptığın seçimler sonuç olarak seni hem maddi hem manevi etkiler..laflarına biraz dikkat et ,insanları tanımadan gelişi güzel yorumlar sergileme burdaKaderide değiştirebiliyormusın vay anasını ne derin yorumne Filozoflar tanıdım ama böyle yorum görmedim yeni Tony buzan olabilirsin
daha okudugunu algılamayan ınsan evlatları gıdıp fal baktırsa neyı anlayacak. yormayın cenenızı bosuna :)
kader dıye bır sey yoktur yazılmıs tek kader dogum ve olumdur.gerı kalanını secımlerınle beraber belırlersın .
Yanı ınsan ne yasarsa kendı yasar .Aşkın gozu kordur lafı buna da cok guzel bır ornektır cınım :)
naber caanıımmm
hıı işte laf olsun torba dolsun diye gelmiş kendini ifade etmek yerine millete laf atıyor
neyse yaa
ee var mı fal haberin
hala yorgunumiyiyim canım :) sen nasılsın :))
falcı mı bıraktık ortalıkta be bi tane var ıste o da keyfe keder yakalayabılırsen baktır
fresh bıseyler yok mudur ?
hala yorgunumuyuyom yerimde
allah allah yakalarsan baktır madem
yok ben ilgisizimmalummmm
o biraz imkansızbende enerjı patlaması yasıyorum bıttınız bugun :))
sabahın 6 sında senı kaldırabılseydım daha ıyıydı ya neyse :)
Sen gene forumda türemişsin Canın sıkılıyor bu ara gene belliKaderide değiştirebiliyormusın vay anasını ne derin yorumne Filozoflar tanıdım ama böyle yorum görmedim yeni Tony buzan olabilirsin
Kaça bakıyorlar birde nerde yeriKizlar bi gunde size cikan fal haberim var sutlu kahve neslihan hnm soledigi cikti su fali baktirmistim kendisine tarih olarak 5 mart demisti ve bende aramaz demistim tam olarak 5 inde aradi hic beklemiyodum dogrusu kizlar bu gun tekrardan gitcem randevu aldim
Kizlar selam ben yeni uye oldum dediginiz bi iki mekana daha once gitmisligim var yazilanlari okudum bende bana verilen tarihleri merakla bekliyom birde yazilanlar arasin bu sutlu kahve yi merak ettim nerde bilen varmi yildizname icin baktirmak istiyorum biken varsa tel yada adres alabilirmiyim kizlar
Cnm bakirkoyde kilisenin arka sokaginda
Biz gittik cnm arkdslarla cok iyi su fali ve yildizname bakiyorlar onur bey ve neslihan hnm var bakirkoyde kilisenin arka sokaginda cnm
biliyordum ben,bunlarin sayesinde artik yeni uye olan herkesden subhelenmeye basladik yabu 3 gerizekalının aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?
Yav biraz daha benden zaman verdim falcılara bu ara nedir ya fallar ne bana ne de arkadaşlarıma çıkmıyor şaka gibi açıklıcamm az kaldı:))Çıkan çıkmayan falları yazacaktıın canım bekliyorum :))
sen handeye baktirmisydin??Yav biraz daha benden zaman verdim falcılara bu ara nedir ya fallar ne bana ne de arkadaşlarıma çıkmıyor şaka gibi açıklıcamm az kaldı:))
Evett 1 bucuk ay oncesen handeye baktirmisydin??
memnun kaldinmi peki?cikanlar oldumu dediklerinden?Evett 1 bucuk ay once
memnun kaldinmi peki?cikanlar oldumu dediklerinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?