- 19 Haziran 2016
- 105
- 52
- 18
Bana dedikleri de çıkarsa çok mutlu olurum. Bunları duyduğuma sevindim. Ben cuma akşamı gitmiştim ama hangi günler bilmiyorum. Öylesine girmiştim hatta yani, öyle bir adamın olduğunu bilmiyordum.İnanırım valla benimde öyleydi o zamanlar kafamda çok soru işareti vardı hepsine cevap verdi verdiği tarihler hep tuttu. Bende ihtimal vermiyordum ama olmuştu. Valla çok teşekkür ederim çok üzülmüştüm gitti diye en kısa zamanda gidiceğim. Hangi günler orda biliyor musunuz acaba ?
İkimizin de kaç tane mesajının olduğuna bakarsanız reklam olmadığını anlayabilirsiniz. Kaldı ki benim asıl mesajlarım ankara konusunda. İstanbul'da yaşamıyorum bile. Bu kadar olumsuz düşünmenin ve tadında bırakın demenin hiçbir anlamı yok. İyi günler.Biraz daha uzatırsan reklam olduğunu düşünecem..tadında bırakın istiyorsanız
Biraz daha uzatırsan reklam olduğunu düşünecem..tadında bırakın istiyorsanız
hayır gitmedim sen gittin mi nasıldırBen begenirim emreyi :) mi cafe handeye gittin mi
Yarin gidecegim yazarim yorumumuhayır gitmedim sen gittin mi nasıldır
Bence de Levent Oran çok kötü . Bana yok kurşun dökme vari bişey yapıp para almaya açıkçası soymaya kalktı. Hiçbir dediği de çıkmadı zaten artık orda değil sanırım. Hiç para vermeyinCanim levent oran cok kotu ne simdiyi durumu bile bilemiyor ayrica cokcok gicik biri aman ha
Evet ben de aynen paramla rezil oldum. Daha önce yazmışlardı internette inanmamıştım. Kızlara karşı kötü ve egolu davrandığını .. Yani o kadar belli ediyor ki fal bakarken seni süzüp nasıl daha çok egosunu düşürsem ve moralinibozsam diye uğraşıyor. FALCI NİKO hayatımda gördüğüm en negatif insan ki benim anlaşamadığım insan ve falcı yoktur ama NİKO NEGATİF ÖTESİ SEVEN VARSA DA KUSURA BAKMASIN... Ki o gün başka bir koz arkadaşım vardı onunla biz koşa koşa kaçtık resmen.. İnsan fal bakarken kişisel durumlarını karşısındakine yansıtmamalı.Sığınak Cafe Niko konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Fal baktırmaya gittim ama egosundan ve rekabetinden payımı aldım. "Bir Rus kızı değilmişim, üzerimdekini bir Rus giyse çok fark edermiş ama ben de sıradan durmuşParamla rezil oldum resmen.
Canim levent oran cok kotu ne simdiyi durumu bile bilemiyor ayrica cokcok gicik biri aman ha
Canim levent oran cok kotu ne simdiyi durumu bile bilemiyor ayrica cokcok gicik biri aman ha
selam anadolu yakasında gıdebileceğin istanbul cafe ahmet var. benım gıttıklerımın arasında anadolu yakası ıcın konusuyorum en ıyısı oydu.Gelecek hakkında ıkı dedıgı sey cıktı sınavı kazanıp tarıhlerı bıldı ve tatıl yoktu ege turuna gıdeceksın evlılık ıcın soyledıgı seyler ıcın zaman var bence deneyebilirsin.
Bence de Levent Oran çok kötü . Bana yok kurşun dökme vari bişey yapıp para almaya açıkçası soymaya kalktı. Hiçbir dediği de çıkmadı zaten artık orda değil sanırım. Hiç para vermeyin
Ben baktırmışım sonradan düşününce anladım,bana hiç bir söylediği çıkmamıştı canımFincandaki Şengül hanıma fal baktıran var mı??
Şengül de benzer şekilde bakıyor....ama bana söyledikleri benim yardımımla da olsa çok doğruydu...Benim merak ettiğim eskiden taksim Melekler kahvesinde ünlü bir Şengül varmış, baya müşterisi oluyormuş, sonra torunu olmuş, işi bırakmış..o şengül bu şengülmüdür??Kızla size bir fal deneyimimi paylaşacagım,dün cafe fincan şenaya gittim,daha öncede o cafede şengüle gitmiştim tam bir fiyasko hiç bir dediği çıkmadı.Cafe küçük sevimli bir mekan,ben gittiğimde 2 tane falcı vardi Nil ve Şenay.ikisinde de birer kişi vardı ,hiç sıra beklemeden 15 dakika sonra beni aldılar.Şenay hn esmer zayıf hafif dişlek tatlı bir bayan.Fala başladık.Bana burcumu,yaşımı,medeni durumumu sordu elindeki kagıda yazdı.Daha sonra çalışıp çalışmadığımı sordu bende fak koptu zaten o an kalkıp gidesim geldi.Neyse biraz daha sabredeyim ilk defa gidiyorum gözlemleyim dedim ama falın başında bu sorular sorulduğu zaman ben artık o fala adapte olamıyorum çünkü bunların çoğunu zaten şu an güncel falcıların hepsi sormadan biliyor.Sonra bana ayrımısınız diye sordu ve fala bu mevcut durum üzerinden yorumlamaya başladı.Mevcut durumu kısmen söyledi ki zaten anı detaylı gittiğimiz falcıların hepsi biliyor.Kısaca kızlar ben bir daha gidermiyim gitmem.Akıcı,detaylı bir fal değildi,bana sorduğu soruları söyledikten sonra bende bakarım karşımdakine fal,bu tarzından dolayı çoğu falcıya 2.defa gitmedim.Ben tarzını beğenmedim.
Evet aynen senaya 3 kisi gittik hicbirimiz memnun kalmamistik. Cocugun var mi bosandin mi diye sormustu bana da. Yastan dolayi tahmin ediyorlar. Bir de gidenlerin 90% i ayrilik ve donecek mi oldugu icin tutturuyolar. Biraz farkli ise hikaye cuvalliyorlar. Sonra 1 arkadas tekrar gitti cunku ona cok kisa vdeli dedigi oldu o gun memnun kaldi ama sonradan baktigimizda cukan yok.Kızla size bir fal deneyimimi paylaşacagım,dün cafe fincan şenaya gittim,daha öncede o cafede şengüle gitmiştim tam bir fiyasko hiç bir dediği çıkmadı.Cafe küçük sevimli bir mekan,ben gittiğimde 2 tane falcı vardi Nil ve Şenay.ikisinde de birer kişi vardı ,hiç sıra beklemeden 15 dakika sonra beni aldılar.Şenay hn esmer zayıf hafif dişlek tatlı bir bayan.Fala başladık.Bana burcumu,yaşımı,medeni durumumu sordu elindeki kagıda yazdı.Daha sonra çalışıp çalışmadığımı sordu bende fak koptu zaten o an kalkıp gidesim geldi.Neyse biraz daha sabredeyim ilk defa gidiyorum gözlemleyim dedim ama falın başında bu sorular sorulduğu zaman ben artık o fala adapte olamıyorum çünkü bunların çoğunu zaten şu an güncel falcıların hepsi sormadan biliyor.Sonra bana ayrımısınız diye sordu ve fala bu mevcut durum üzerinden yorumlamaya başladı.Mevcut durumu kısmen söyledi ki zaten anı detaylı gittiğimiz falcıların hepsi biliyor.Kısaca kızlar ben bir daha gidermiyim gitmem.Akıcı,detaylı bir fal değildi,bana sorduğu soruları söyledikten sonra bende bakarım karşımdakine fal,bu tarzından dolayı çoğu falcıya 2.defa gitmedim.Ben tarzını beğenmedim.
Bir de fincan cafeye yeni başlayan Nil hanım varmış...eskiden başka cafelerde bakmış..daha önce Nil hanıma baktırıp memnun olan var mı?Evet aynen senaya 3 kisi gittik hicbirimiz memnun kalmamistik. Cocugun var mi bosandin mi diye sormustu bana da. Yastan dolayi tahmin ediyorlar. Bir de gidenlerin 90% i ayrilik ve donecek mi oldugu icin tutturuyolar. Biraz farkli ise hikaye cuvalliyorlar. Sonra 1 arkadas tekrar gitti cunku ona cok kisa vdeli dedigi oldu o gun memnun kaldi ama sonradan baktigimizda cukan yok.
Cafe falcilarindan saskinbakkal serkanin dedikleri bana kisa vadeli cikiyor. Onun disinda cafe falcisina gitmem, hatta cafede calisip evinde ofisinde bakanlar da bes para etmez bence. Belli tarzi oturtmuslar oyle gidiyor. Ha bir de ayhani begenmistim o da ayri bir yerde baktigi icin tam cafe falcisi gibi degil ama tarz ve su an olarak begenmistim gelecek cikarsa yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?