İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana dedikleri de çıkarsa çok mutlu olurum. Bunları duyduğuma sevindim. Ben cuma akşamı gitmiştim ama hangi günler bilmiyorum. Öylesine girmiştim hatta yani, öyle bir adamın olduğunu bilmiyordum.

Biraz daha uzatırsan reklam olduğunu düşünecem..tadında bırakın istiyorsanız
İkimizin de kaç tane mesajının olduğuna bakarsanız reklam olmadığını anlayabilirsiniz. Kaldı ki benim asıl mesajlarım ankara konusunda. İstanbul'da yaşamıyorum bile. Bu kadar olumsuz düşünmenin ve tadında bırakın demenin hiçbir anlamı yok. İyi günler.

D
Biraz daha uzatırsan reklam olduğunu düşünecem..tadında bırakın istiyorsanız

Dikkat ederseniz mesajımda birden fazla falcıdan bahsettim ve o kişinin (barış) ayrıldığını bir daha gidemediğimi söyledim. Herkes burda tecrübelerini paylaşıyor. Kimse kimseye zorla gidin demiyor. Benimde tecrübem bu şekildeydi. Beğenmediğim kısımlardan da bahsettim. Burda bir çok kişi beğendikerini beğenmediklerini paylaşmış. Benimde düşüncelerim bu şekildedir.

Canim levent oran cok kotu ne simdiyi durumu bile bilemiyor ayrica cokcok gicik biri aman ha
Bence de Levent Oran çok kötü . Bana yok kurşun dökme vari bişey yapıp para almaya açıkçası soymaya kalktı. Hiçbir dediği de çıkmadı zaten artık orda değil sanırım. Hiç para vermeyin

Evet ben de aynen paramla rezil oldum. Daha önce yazmışlardı internette inanmamıştım. Kızlara karşı kötü ve egolu davrandığını .. Yani o kadar belli ediyor ki fal bakarken seni süzüp nasıl daha çok egosunu düşürsem ve moralinibozsam diye uğraşıyor. FALCI NİKO hayatımda gördüğüm en negatif insan ki benim anlaşamadığım insan ve falcı yoktur ama NİKO NEGATİF ÖTESİ SEVEN VARSA DA KUSURA BAKMASIN... Ki o gün başka bir koz arkadaşım vardı onunla biz koşa koşa kaçtık resmen.. İnsan fal bakarken kişisel durumlarını karşısındakine yansıtmamalı.

Senay pazartesi gununden itibaren konuşmalariniz artacak demisti 3 gündür konusuyoruz ama sevgili felan deiliz ayriyiz nermin felanda oyle soylemisti sembol nohalde hatta nihal siz ayri gibi deilsiniz adamin psikolojisi bozuk bunu bi doktora götürün demisti %) ayyy ama beni en etkileyen fincan cafe senay enerjisi bana super geldi.

Fincandaki Şengül hanıma fal baktıran var mı??

Aklımda 3 kişi vardı, denemeyi düşündüğüm. Biri Levent Oran idi, yorumlarınızı okuduktan sonra şiddetle vazgeçtim kendisinden. Kaldı iki kişi: Biri Ahmet diğeri de Katina Kafe'den Yeliz. Kendisini hiç deneyen oldu mu? Bir kez baktırmıştım. Hayatıma girecek kişiyi bilmiş oldu ama yine de tam emin olamadım. Yeliz'i duyan ya da deneyen olmuşsa yazsın lütfen. Bir ya da iki güne kadar, ikisinden birine artık baktırmam lazım çünkü kafamda delüü sorular var.

Bence de Levent Oran çok kötü . Bana yok kurşun dökme vari bişey yapıp para almaya açıkçası soymaya kalktı. Hiçbir dediği de çıkmadı zaten artık orda değil sanırım. Hiç para vermeyin

Teşekkürler kızlar uyarılarınız için! TV'den ben de bu adamın agresifliklerini görmüştüm. Bu arkadaş, adamın falını nasıl beğendi onu anlamadım.

arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır takip ediyorum siteyi, bende paylaşım yapayım istedim; başlıyorum,
dejavu-duygu: yıllar önce baktırmıştım, direkt isim veriyordu, gelecek söylediklerini hatırlamıyorum
dejavu-ada: su falı baktırmıştım o dönem söyledikleri rahatlatmıştı ama sonra işten ayrıldığını öğrendim ve yeni yerini bilmiyorum,
dejavu-neşe hanım: pozitif bir bayan en azından olumsuz şeyler duyup moralim bozulmadı, söyledikleri genel şeylerdi
cafe 46-seval hanım: bence başarılıydı ama fal baktıranında açık olması gerekli, yani herşeyi pat pat söyleyemiyor maalesef bir miktar yönlendirme gerekli,
laf cafe-fatma hanım: inanılmaz olumsuz konuşup moralimi yerle bir etmişti, sonrasında da sıkıntılı bir ay kadar zaman geçirdim (sanırım çok negatif yüklendim)
telefonda bakan bir bayan vardı ama artık bakmayı bıraktığını duydum, ileri tarih verdiği için beklenip görülecek cinstendi.
bu arada netten yeni araştırma yapınca bingül işten diye bir bayan duydum nasıl sizce, falı çok kısa sürdü bende 1 dk kadar

yorumlarınızı beklerim

Kızla size bir fal deneyimimi paylaşacagım,dün cafe fincan şenaya gittim,daha öncede o cafede şengüle gitmiştim tam bir fiyasko hiç bir dediği çıkmadı.Cafe küçük sevimli bir mekan,ben gittiğimde 2 tane falcı vardi Nil ve Şenay.ikisinde de birer kişi vardı ,hiç sıra beklemeden 15 dakika sonra beni aldılar.Şenay hn esmer zayıf hafif dişlek tatlı bir bayan.Fala başladık.Bana burcumu,yaşımı,medeni durumumu sordu elindeki kagıda yazdı.Daha sonra çalışıp çalışmadığımı sordu bende fak koptu zaten o an kalkıp gidesim geldi.Neyse biraz daha sabredeyim ilk defa gidiyorum gözlemleyim dedim ama falın başında bu sorular sorulduğu zaman ben artık o fala adapte olamıyorum çünkü bunların çoğunu zaten şu an güncel falcıların hepsi sormadan biliyor.Sonra bana ayrımısınız diye sordu ve fala bu mevcut durum üzerinden yorumlamaya başladı.Mevcut durumu kısmen söyledi ki zaten anı detaylı gittiğimiz falcıların hepsi biliyor.Kısaca kızlar ben bir daha gidermiyim gitmem.Akıcı,detaylı bir fal değildi,bana sorduğu soruları söyledikten sonra bende bakarım karşımdakine fal,bu tarzından dolayı çoğu falcıya 2.defa gitmedim.Ben tarzını beğenmedim.

kızlar bu arada bingül işten'e daha önce bakım yaptıran varsa lütfen paylaşşın, çünkü sanırım ben tekrar kendisine bakım yaptıracağım çünkü ara yine falan dedi ama falı da cok kısaydı ya

Şengül de benzer şekilde bakıyor....ama bana söyledikleri benim yardımımla da olsa çok doğruydu...Benim merak ettiğim eskiden taksim Melekler kahvesinde ünlü bir Şengül varmış, baya müşterisi oluyormuş, sonra torunu olmuş, işi bırakmış..o şengül bu şengülmüdür??

Evet aynen senaya 3 kisi gittik hicbirimiz memnun kalmamistik. Cocugun var mi bosandin mi diye sormustu bana da. Yastan dolayi tahmin ediyorlar. Bir de gidenlerin 90% i ayrilik ve donecek mi oldugu icin tutturuyolar. Biraz farkli ise hikaye cuvalliyorlar. Sonra 1 arkadas tekrar gitti cunku ona cok kisa vdeli dedigi oldu o gun memnun kaldi ama sonradan baktigimizda cukan yok.

Cafe falcilarindan saskinbakkal serkanin dedikleri bana kisa vadeli cikiyor. Onun disinda cafe falcisina gitmem, hatta cafede calisip evinde ofisinde bakanlar da bes para etmez bence. Belli tarzi oturtmuslar oyle gidiyor. Ha bir de ayhani begenmistim o da ayri bir yerde baktigi icin tam cafe falcisi gibi degil ama tarz ve su an olarak begenmistim gelecek cikarsa yazarim.

Bir de fincan cafeye yeni başlayan Nil hanım varmış...eskiden başka cafelerde bakmış..daha önce Nil hanıma baktırıp memnun olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…