İstanbul'da Fal - Falcılar

Suzuki anlaşılan pek etkisi olmayan bir yöntem shamballa.6 ay uzun bir süre bu süreçte birsey olmamışsa iyi bir yöntem değil galiba.

Ama biz burada çok yazdık tuğbaya gidenler mutlaka ses kaydı alın çok hızlı konuşuyor ,ses kaydını bile bir kaç kere dinledikten sonra anlıyosun

Sığınak Cafe Niko konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Fal baktırmaya gittim ama egosundan ve rekabetinden payımı aldım. "Bir Rus kızı değilmişim, üzerimdekini bir Rus giyse çok fark edermiş ama ben de sıradan durmuş Paramla rezil oldum resmen.

Birçok falcı denemiş biri olarak gözlemlerim:

-Cadde Symbol-Serkan 10 dakika fal baktı ve çok genel şeyler söyledi hiç memnun kalmadım.
-Kartal civarında fal bakan kendine medyum diyen bir kadın vardı 2 yıl önce 70 TL almıştı. Sallana sallana bir şeyler kafadan attı; ya şizofrendi ya da şarlatan, anlayamadım.
-Kadıköy Sevgi Cafe: Acayip egolu bir kadın ve de hiçbir şey bilemiyor. Sırf hava civa...
-Mozaikte bir kadın vardı adını unuttum 5o'lili yaşlarında... Olmuşu tutturuyor, biraz da şimdiyi ama gelecekte başarılı değil.
-Kadıköy'de Kimya Su Gezer vardı. Şimdiyi tahmin ediyor ancak gelecek fos çıktı.
Sığınak Cafe'de, kafe sahibi Levent'ti tutarım. Kahve falında, uzun vadeli ve mantıklı şeyler söyler. Yıllardır ara ara ona giderim. Şimdiye kadar hayatımda olan kişilere ya da aklımdaki kişiye hep: Bundan bir şey çıkmaz dedi ve gerçekten de öyle oldu. En son görüştüğüm kişi için bu, umut vaat ediyor dedi. O kişiyle de kavgalı değiliz ama saçma bir şekilde kopuğuz. N'olcak göreceğiz artık.
-Kadıköy'de bir cafede Canan vardı olumsuz şeyleri bildi. Gelecekle de ilgili az bir şey bildi. Biraz negatif geldi, bir de enerjini açacam diye 150 TL istedi o kafama takıldı.
-Katina Cafe'de Katina falı bakan Yeliz vardı o fena değildi sanki. Yani çok bilmedi ama idare ederdi.

Şimdilerde, ben de fal baktırmak istiyorum ama ben gelecek odaklıyım. Şimdiyi bir şekilde herkes biliyor, önemli olan yüzde 50 geleceği tutturması benim için.

Bir arkadaşım Kadıköy'de Levent Oran için şimdiyi iyi bildi ve durumu iyi okudu demişti. Baktıran var mı? Varsa çıktı mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumlardan Ahmet de denenebilir gibi gözüküyor :)

Canim levent oran cok kotu ne simdiyi durumu bile bilemiyor ayrica cokcok gicik biri aman ha

selam anadolu yakasında gıdebileceğin istanbul cafe ahmet var. benım gıttıklerımın arasında anadolu yakası ıcın konusuyorum en ıyısı oydu.Gelecek hakkında ıkı dedıgı sey cıktı sınavı kazanıp tarıhlerı bıldı ve tatıl yoktu ege turuna gıdeceksın evlılık ıcın soyledıgı seyler ıcın zaman var bence deneyebilirsin.

Diger yaka icin kimi onerirsiniz?

Suzuki anlaşılan pek etkisi olmayan bir yöntem shamballa.6 ay uzun bir süre bu süreçte birsey olmamışsa iyi bir yöntem değil galiba.

Yöntem için yanlış bir yorum yapmak istemem. Ben ve yiğenim ikimizde aynı enerjide yararlanmak için gittik.
Yiğenim reikici olduğundan enerjiyi çok sevdi ve halen kullanır. Ama ben biraz sabırsız biriyim 6 ay denedim ki beni eskisine oranla sakin bir insan yaptı. İsteklerim dileklerim gerçekleşmediği için hayal kırıklığı yarattı. Ama Su Hanım'ın sitesini inceleyince insan acaba bende mi hata var? ya da reklam mı? vs.. gibi şeylerde düşünmedim değil.
Ondan devam etmek istemedim.

Ben daha iki hafta önce gittim barışa. Ayrılmış olamaz Damlalar'dan.

Diger yaka icin kimi onerirsiniz?
avrupa yakasında bırcok yere gıttım enerjımın ve fal konusunda tutan kısıler Damlalar cafe tugba pen cafe yeter oldu. genelde sürekli gittiğim kişi yeter.melekler kahvesınde emre nın adını cok duydum bu forumda ama henuz gıtmedım

Ben begenirim emreyi :) mi cafe handeye gittin mi

Ben daha iki hafta önce gittim barışa. Ayrılmış olamaz Damlalar'dan.

Ay gerçekten mi diyorsunuz hemen gitmem lazım o zaman. Memnun kaldınız mı ? Üniversite zamanı gitmiştim 2,3 yıl önce bir daha gitmek istediğimde ayrıldı demişlerdi geri gelmiş demek ki.

Ay gerçekten mi diyorsunuz hemen gitmem lazım o zaman. Memnun kaldınız mı ? Üniversite zamanı gitmiştim 2,3 yıl önce bir daha gitmek istediğimde ayrıldı demişlerdi geri gelmiş demek ki.
Vallahi geçmişe dair ve şu ana dair istisnasız her şeyi doğru bildi. Geleceğe dair olacağını zaten bildiğim bir şeyi de tarihiyle bildi. Olacağına ihtimal vermediğim bir şey için olacak dedi, tek şüphem o.

İnanırım valla benimde öyleydi o zamanlar kafamda çok soru işareti vardı hepsine cevap verdi verdiği tarihler hep tuttu. Bende ihtimal vermiyordum ama olmuştu. Valla çok teşekkür ederim çok üzülmüştüm gitti diye en kısa zamanda gidiceğim. Hangi günler orda biliyor musunuz acaba ?

Biraz daha uzatırsan reklam olduğunu düşünecem..tadında bırakın istiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…