İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrıca kafıkoy ahmet baktırdım ben hepsi çıkmasada sölediklerinden olan var baktıranlar yazsınn

inanmak en onemlisi sanrm yoksa olmaz

Aynen Paramor inanmak gerekiyor fallardan daha etkili oluyor bende geçen tesadüfen rastladım. Youtube da videoları var bir de sanırım onu Kendine aşık et kitabında hepsi yazıyor.

Kızlar uzun süredir yazmıyordum ama bugün gözü dönmüş gibi herkese fal baktırıp fotumu okuyunca yazayım dedim.
Ya inamadım Laporte AYHAN.. Resmen burda yazılanların aynısını söyledi. Eski sevgilim bencilmiş geri dönmezmiş. Ben sabırsızmışım. Sonra ekim kasım yeni biriymiş.. Yani kısa baktı ama söylenen aynı cümleleri söyledi.
KADIKÖY NİKO... O da negatif ötesi biri ve öyle değil deyince de sinirleniyor .. Ben de artık fal baktıra baktıra medyum oldum ya.. Söylüyorum direk öyle değil diye çok sinirleniyorlar artık yalana tahammül edemiyorum üste para vermişken. Bir de NİKO NUN güzel kadınlara gıcığı var inanın bana bariz belli oluyor. Seni ezmeye çalışıyor bakarken. ( hani mükemmel olmasamda bi güzelliğim vardır :)))
ANGEL BURCU aralarında en iyisi. Kızın dedikleri çıktığı gibi ayrıca kötü bir şey olsa bile güzelce söylüyor o yüzden alınmıyorsun. Ama biliyor ki ben de kısa vadede bildi. Ama tekrar gidemedim haftaiçi yok zaten.
Sonra bence kadıköyde diğerleri tırt
ANGEL CENGİZ felaket ötesi negatif
ANGEL DA BİR DE ZEYNEP Tİ SANIRIM renkli gözlü nir kadın var felaket. Eski sevgilimin hayatında evli bir kadın varmış parası için onlaymış ben de susacakmışım ki kadındanpara alsaymış böyle felaket bir faldı inanın.
ANGEL DA yine bir kadın daha vardı şı an adını hatırlamıyorum. Ama dudakları büyük ve gülümseyen bir kadın. O da iyi değil sadece kart yorumu yapıyor..
NİHAL E telefonda baktırdım bir kaç kere dediği tarihlerde bir şeyler oldu amao olumlu dedi olumsuz oldu boş bir kadın değil ama çocuğu olunca eskisi gibi bakamıyor. Odaklanamıyor diye düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar haa evet MUALLAK KAFEDE FATİH diyebi adama gittim fos üstü fos yani adam bir de asılıyor 1 saat muhabbet etti falını beğenmedim deyince
Telefonda YASEMİN diye nir kadına baktırdım valla o da kötüydü önce hayatında kimse yok çevresinde görüştüğğ var dedi sonra ben hayatında başkaso var dedim bu sefer de kıvırdı başka dedikleri de tutmayınca be dedim kusura bakmayın ama ben de bakarım bu kadar bana hiç uymadı dedim. Enerjimiz tutmadı belki dedim falı yarıda kestik yani böyle.. Boşa gitmeyin para vermeyin hem moraliniz bozuluyor hem de söyledikleri inanın gerçek değil haa BEĞENMEDİKLERİMİN HEPSİ OLUMSUZ YORUM YAPMADI AMA OLUMLU OLANLAR BİLE TUTMADI ((((burcu hariç)))

Canim bu yasemin eskiden avcilarda simdi beylikduzunde oturan ve 100tl ye bakan yasemin mi?

Merhaba kızlar. Damlalar tugba nerede acaba ve telefon numarası var mı ?

kızlar çok alakasız bişey diyeceğim şaşırdığım için. .bizim la Porte ayhan bence zırıl zırıl gay değil mi sizce de...ki benim için hiç önemli değil. ...ama az önce onu arkadaşın telefonundan tinder da dolaşırken gördük ve çok şaşırdık. ..yani kız arkadaş arıyor o da nette...hayret ettik :)

Kimseninönerebileceği memnun kaldığı bi falcı yok mu yaaaa????
Adanalı eylem bna numarasini burda verdiler bÜrdün tanıdım çokta memnun kaldim burdaki herkes tanıyo memnun olmayanlara olabilur ama kadın bnm hayatımın falci si sayesinde ömür boyu bacağımda kalcak iz taşıyorum

Nasıl ulasirim kendisine

arkadaşlar tavsiye edebileçeğiniz faldan iyi anlayan arkadaşlarınız veya gittiğiniz bir mekan varmıdır. ( İstanbul anadolu yakası olacak )

Var mı kızlar bakan ismini duyan şu karakusun.

Merhaba, 2 yıl önce yiğenim gitti.. Giriş kısmını bilse bile gelişme ve sonuç bölümleri kesinlikle çıkmadı..
yok eski sevgili dönecek vs.. ki ücreti inanı çok yüksekti 2 yıl öncesine göre.
Bence, o kadar paraya değmez, verilen para insan üzülüyor.

Sitesindeki geri bildirimleri hergün bende okuyordum, olmazları olduran tembel işi enerji sistemi her dilek gerçekleştiriyor diye.. Shamballa eğitimi 1 seans (reiki gibi enerji veriyor) bende aldım. Enerji üzerine olduğu için kullanma meselesi ben dileklerim üzerine nerdeyse 6 aya yakın yoğunlaştım sonra vazgeçtim, yapmaktan.
Nedeni ise en ufak bir değişiklik olmadı hayatımda ki halen yok yani çok büyük istekleri mi? bilmiyorum :) 'evlilik, borçlarım bitsin vs..'
Shamballa konusunda Su Hanım'a bişey diyemem ama benim hayatım kattığı bir etkisi olmadı.

Merhaba kızlar. Damlalar tugba nerede acaba ve telefon numarası var mı ?

Taksimde. İstiklal caddesinde garanti bankasının yanındaki sokaktan girince soldan ikinci cafe. Damlalar. Bende üniversite zamanında çok baktırdım kendisine. Arkadaşlarımda çok baktırdı. Yakın geleceği çok iyi biliyor. Ama söylediklerinden çıktığı şey kadar çıkmadığı şeylerde var tuğba'nın.

Taksimde bir çok falcıya gittim ama en çok damlalar cafe de Barış (yanlış hatırlamıyorsam) diye biri bilebildi.Tesadüfen baktırmıştım tuğba yoktu. Bana her dediği çıkmıştı. Ama bir daha bulamadım ayrılmıştı cafeden. Tabi 2, 3 yıl oldu geçeli. Tuğba'da çok iyi değil. Geçmişi biliyor. Bazı yakın gelecek için söyledikleride çıkıyor ama bir o kadarda bilemedikleri oluyor. Bir de bakırköydeyken cansu'ya baktırmıştım çok eskiden. Herşeyi bilmişti. Bir daha bulamadım. Oda gitti. Avcılara,beylükdüzüne derken en son ataköyde bir cafedeydi. Ona baktırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlar merhaba damlalar tuğbaya gittim bugün. Ama inanır mısınız hiçbirşey anlamadım faldan bana ne dedi bilmiyorum bilerek mi ani nefesler falan alıyor anlamadım konustugu da anlasılmıyor yazdığı da belli değil sanırım size çıkarsa da çıktı diyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…