inanmak en onemlisi sanrm yoksa olmazAynen Paramor kağıdın etrafına onun ve senin isimlerini oluşturmak şekilde daire olustutup kağıdın ortasına kalp çizip toplu iğne Çizeceksin. Aralıksız yedi gün yapacaksın. Kağrıdı her gece yatarken yanına koyup telefonunu üstüne koyacaksin.
Canim bu yasemin eskiden avcilarda simdi beylikduzunde oturan ve 100tl ye bakan yasemin mi?Kızlar uzun süredir yazmıyordum ama bugün gözü dönmüş gibi herkese fal baktırıp fotumu okuyunca yazayım dedim.
Ya inamadım Laporte AYHAN.. Resmen burda yazılanların aynısını söyledi. Eski sevgilim bencilmiş geri dönmezmiş. Ben sabırsızmışım. Sonra ekim kasım yeni biriymiş.. Yani kısa baktı ama söylenen aynı cümleleri söyledi.
KADIKÖY NİKO... O da negatif ötesi biri ve öyle değil deyince de sinirleniyor .. Ben de artık fal baktıra baktıra medyum oldum ya.. Söylüyorum direk öyle değil diye çok sinirleniyorlar artık yalana tahammül edemiyorum üste para vermişken. Bir de NİKO NUN güzel kadınlara gıcığı var inanın bana bariz belli oluyor. Seni ezmeye çalışıyor bakarken. ( hani mükemmel olmasamda bi güzelliğim vardır :)))
ANGEL BURCU aralarında en iyisi. Kızın dedikleri çıktığı gibi ayrıca kötü bir şey olsa bile güzelce söylüyor o yüzden alınmıyorsun. Ama biliyor ki ben de kısa vadede bildi. Ama tekrar gidemedim haftaiçi yok zaten.
Sonra bence kadıköyde diğerleri tırt
ANGEL CENGİZ felaket ötesi negatif
ANGEL DA BİR DE ZEYNEP Tİ SANIRIM renkli gözlü nir kadın var felaket. Eski sevgilimin hayatında evli bir kadın varmış parası için onlaymış ben de susacakmışım ki kadındanpara alsaymış böyle felaket bir faldı inanın.
ANGEL DA yine bir kadın daha vardı şı an adını hatırlamıyorum. Ama dudakları büyük ve gülümseyen bir kadın. O da iyi değil sadece kart yorumu yapıyor..
NİHAL E telefonda baktırdım bir kaç kere dediği tarihlerde bir şeyler oldu amao olumlu dedi olumsuz oldu boş bir kadın değil ama çocuğu olunca eskisi gibi bakamıyor. Odaklanamıyor diye düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar haa evet MUALLAK KAFEDE FATİH diyebi adama gittim fos üstü fos yani adam bir de asılıyor 1 saat muhabbet etti falını beğenmedim deyince
Telefonda YASEMİN diye nir kadına baktırdım valla o da kötüydü önce hayatında kimse yok çevresinde görüştüğğ var dedi sonra ben hayatında başkaso var dedim bu sefer de kıvırdı başka dedikleri de tutmayınca be dedim kusura bakmayın ama ben de bakarım bu kadar bana hiç uymadı dedim. Enerjimiz tutmadı belki dedim falı yarıda kestik yani böyle.. Boşa gitmeyin para vermeyin hem moraliniz bozuluyor hem de söyledikleri inanın gerçek değil haa BEĞENMEDİKLERİMİN HEPSİ OLUMSUZ YORUM YAPMADI AMA OLUMLU OLANLAR BİLE TUTMADI ((((burcu hariç)))
Bn de lutfenNerminin nosunu alabilirmiyim
Adanalı eylem bna numarasini burda verdiler bÜrdün tanıdım çokta memnun kaldim burdaki herkes tanıyo memnun olmayanlara olabilur ama kadın bnm hayatımın falci si sayesinde ömür boyu bacağımda kalcak iz taşıyorumKimseninönerebileceği memnun kaldığı bi falcı yok mu yaaaa????
Nasıl ulasirim kendisinetuğçe ışınsuyu burada cafe falcılarıyla mukayese etmeyin bence, o kadının vizyonu cok farklı, zaten falcı da degil. kendisi cogu zaman diyor size tarot degil de regresyon yapalım iste gecmisi sifalandıralım falan filan. ben tugce ısınsu degilim avukatı da degilim de o kadının bana cok faydası oldu o yuzden yanlıs anlasılmasını ıstemem. o bahsedilen ritüeller de gercekten enerjinizi toplayıp kendinizi verdiginiz zaman gercek olan seyler, bizzat denedim o beni ara calısması gercek oldu hem de 6 ay konusmadıgım insan sevgililer gununde aradı beni bir gun once yaptıgım rituel.
Var mı kızlar bakan ismini duyan şu karakusun.
Su karakusta mi fos diyosun canım bende sitesine baktım geri bildirimleri baktım iyidi bu kadar kötü olsa o kadar yaptıran olmaz diyodum i değil de shamballa şifa tekniğine baktım ben bilmiyorum kafam karisık canım. LAF cafe cigdem başlı başına bir hayal kırıklığı zaten kırk milyona sabahın köründe sıraya girip bekleme salakligima kızıyorum.
Nasıl ulasirim kendisine
Merhaba kızlar. Damlalar tugba nerede acaba ve telefon numarası var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?