Bence fal mağdurları derneği kurup onun üzerinden. Kampanya başlatalımFal Bilim Merkezi ya da dernegi filan varsa toplu imza kampanyasi baslatalim.
Kızlar selamlar.
Ben çıkan fal haberinden bahsetmek istiyorum öncelikle. Güneşli'de Vesile adında bir kadın var evinde bakan. İşyerinden arkadaşlar tavsiye etmişti neyse buldum telefonunu aradım kadını, tarif etti arkadaşla gittik baktırdık. Bana 2 hafta içinde tekrar konusacağımı, kardeşimin mide rahatsızlığı olduğunu falan söylemişti ama bişeyi yok maşallahı var falan demiştim ben. Ancak 2 hafta sonra konuşmaya başladım benimkiyle ve 1 haftadır kardeşimin mide rahatsızlığı için hastanedeyiz.
Yanımda baktıran arkadaşa bingoydu zaten telefonunu kaybettim ama adres aklımda olduğundan tekrar gidicem sanırım. Topraktan da çok memnunum ben ama kısa geliyor artık fal bana o yüzden farklı birini bulunca hemen değerlendirdim :)
Akılsızız aslında adamlar bize sırtını dönünce hayata küsüyoruz hemen. Aman allah yandım aman efendim bittim, sanki o varken nefes alıp veriyoruz. Sonrası bitkisel hayat. Çok daraldım 2 gündür. Geçen hafta Yiğit'e baktıracaktım ama dedim şimdi buna vereceğim parayı, gider bişey alırım ve gidip ayakkabı aldım fkjdrfkgjcflkgjlcg mutlu oldum
Önce kendimizi sevsek hayat çiçek açacak ama işte. Elimizde değil gibiymiş sanki.
Herkese sevgiler.
Toprak'a yakın zamanda gidicek var mı giden ve buraya yazan herkes memnun mu kalmış ona göre denesem mi
Evettt Toprak'ı deneyenler yazsın kızlar :)Bende toprak'a gitmeyi düşünüyorum kızlar fikirleriniz neler?
Cok yeni baktirdim cok etkilenmedim ama iyi kalpli bir cocuk gelecek cikarsa yaxicamToprak'a yakın zamanda gidicek var mı giden ve buraya yazan herkes memnun mu kalmış ona göre denesem mi
Napacaksın hangi cafe de ? hani ara vermiştikHangi kafede bakıyo toprak
Yazarken de düşündüm kesinNapacaksın hangi cafe de ? hani ara vermiştik
Yakalarım
baktirdim, vasat ve çikmadiKızla adanada kı eyleme baktırıp memnun kalanınız var mı ?
Haklısın da elde değil insan sadece o noktaya odaklanıyorTarihlere saatli alarm kurarsanız zamanı ötelersiniz sadece. Kilit nokta oturup beklememek=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?