- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
ayy gerçekten mi .. ben de bugun gideceğim, randevum var ama şimdi kafam karıştı.. boşa para vermesem mi acaba ? Kimi tavsiye edersiniz ?Yeter'e gitmiştim, Handeye de daha sonrası için randevu alabildim. Bunlar dışında kim olabilir ?
Hoşbuldum :) teşekkür ederim yolunda normal gidiyo diyim en iyisi :)sizde durumlar nasılHoşgeldin tekrardan, umarım her şey yolundadır♥
Hoşbuldum :) teşekkür ederim yolunda normal gidiyo diyim en iyisi :)sizde durumlar nasıl
Allah gönlüne göre versin senin desteğini hiç unutmadım.. Fal sektörü bitmez tükenmez ya :) online var mı iyi bildiğin baktırmak istiyorum da :)Allah bugünümüzü aratmasın yolunda diyeyim ben de:)
Allah gönlüne göre versin senin desteğini hiç unutmadım.. Fal sektörü bitmez tükenmez ya :) online var mı iyi bildiğin baktırmak istiyorum da :)
Çok faydan oldu bana yazılar yolladın hepsini okudum, dilerim gönlüne göre olur herşey.. yeşilçingeneyi bende seviyorum akrepgöz bakalım hayırlısı diyelim:) çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım Allah senin de gönlüne göre versin birazcık bile faydam olabildiyse ne mutlu banavalla son zamanlarda yüzyüze baktırıp beğendiğim isimler olduğu için online fos geliyor artık ama Asenat gönüllerin tacını taşıyor nazarımda ama girmiyor son zamanlarda gelse bi ona atarım diye düşünüyorum. Şevval Erdal da fena değildi geçen ay baktırmıştım. Tellweden ecem ve yeşilçingeneyi beğenirim, akrepgözü sen beğenmemişsin hiç odaklanma olumsuza düşürme enerjini.
Çok faydan oldu bana yazılar yolladın hepsini okudum, dilerim gönlüne göre olur herşey.. yeşilçingeneyi bende seviyorum akrepgöz bakalım hayırlısı diyelim:) çok teşekkür ederim
Ben toprak A gidiyorum sadece tek falcım o benim içinSelam canim aftermidnight sen erene gittin begenmemissin ben de gitmeyi düşünüyodum sen böyle diyince vazgeçtim hiç sevmem ağzından laf alıp bakanlara.Bakırköy mandal cafe toprağa gitsem bir sene önce baktirmistim gelecekle ilgilu bana tutturdugu olmuştu yirmi yirmi beş dakika bakmisti ama sirf tarot kartlarının kahveye bakmıyor ama kartları çok iyi yoRumlamisti işle ilgili ve özel hayatla söylediği birsey çıkmıştı daha önce gittiğim için başka birini denemek istedim Ereni mesela.Ama toprağa gideyim bakalım iyi bakacak mi.
Selam canim aftermidnight sen erene gittin begenmemissin ben de gitmeyi düşünüyodum sen böyle diyince vazgeçtim hiç sevmem ağzından laf alıp bakanlara.Bakırköy mandal cafe toprağa gitsem bir sene önce baktirmistim gelecekle ilgilu bana tutturdugu olmuştu yirmi yirmi beş dakika bakmisti ama sirf tarot kartlarının kahveye bakmıyor ama kartları çok iyi yoRumlamisti işle ilgili ve özel hayatla söylediği birsey çıkmıştı daha önce gittiğim için başka birini denemek istedim Ereni mesela.Ama toprağa gideyim bakalım iyi bakacak mi.
Ses kayıtları kanıttır....çıkmayan falları aleyhlerine kullanılır diye korkuyorlar, büyük ihtimalle...
Dün zamanında çıkamadım işten , o yüzden randevumu iptal ettim, yarın giderim belki Eren'e.Vaz mı geçtiniz Eren'den? Emre var bi de orada merak ediyorum onu da, çıkan falları olduğu gibi beğenmeyen de vardı ama.
Emre bana çıkmadı canım.Dün zamanında çıkamadım işten , o yüzden randevumu iptal ettim, yarın giderim belki Eren'e.
Toprak kimmmBen toprak A gidiyorum sadece tek falcım o benim için
Toprak' a ben hiç gitmedim ama forumda okuduğumkadarıyla Bakırköy'de Mandal cafe diye bir yerde bakıyormuş.Toprak kimmm
Nerde bakıyoooooo?
Yine merak ettim bak şimdi
Evet tek ona gidiyorum brn dedikleri çıkıyo banaYeniyim21 canım sen gitmis miydin toprağa sana nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?