İstanbul'da Fal - Falcılar

Vaz mı geçtiniz Eren'den? Emre var bi de orada merak ediyorum onu da, çıkan falları olduğu gibi beğenmeyen de vardı ama.

Kizlar bi grup kursak dertlerimizi paylaşsak. Bıktım bu çıkmayan fallardan ya da biri deseki şuna gidin

Allah gönlüne göre versin senin desteğini hiç unutmadım.. Fal sektörü bitmez tükenmez ya :) online var mı iyi bildiğin baktırmak istiyorum da :)

Çok teşekkür ederim canım Allah senin de gönlüne göre versin birazcık bile faydam olabildiyse ne mutlu bana valla son zamanlarda yüzyüze baktırıp beğendiğim isimler olduğu için online fos geliyor artık ama Asenat gönüllerin tacını taşıyor nazarımda ama girmiyor son zamanlarda gelse bi ona atarım diye düşünüyorum. Şevval Erdal da fena değildi geçen ay baktırmıştım. Tellweden ecem ve yeşilçingeneyi beğenirim, akrepgözü sen beğenmemişsin hiç odaklanma olumsuza düşürme enerjini.

Çok faydan oldu bana yazılar yolladın hepsini okudum, dilerim gönlüne göre olur herşey.. yeşilçingeneyi bende seviyorum akrepgöz bakalım hayırlısı diyelim:) çok teşekkür ederim

Çok faydan oldu bana yazılar yolladın hepsini okudum, dilerim gönlüne göre olur herşey.. yeşilçingeneyi bende seviyorum akrepgöz bakalım hayırlısı diyelim:) çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım faydamın dokunabilmesine gerçekten sevindim. Senin de gönlüne göre olsun ♥

Selam canim aftermidnight sen erene gittin begenmemissin ben de gitmeyi düşünüyodum sen böyle diyince vazgeçtim hiç sevmem ağzından laf alıp bakanlara.Bakırköy mandal cafe toprağa gitsem bir sene önce baktirmistim gelecekle ilgilu bana tutturdugu olmuştu yirmi yirmi beş dakika bakmisti ama sirf tarot kartlarının kahveye bakmıyor ama kartları çok iyi yoRumlamisti işle ilgili ve özel hayatla söylediği birsey çıkmıştı daha önce gittiğim için başka birini denemek istedim Ereni mesela.Ama toprağa gideyim bakalım iyi bakacak mi.

Ben toprak A gidiyorum sadece tek falcım o benim için

Benim ve @seka_ nın falında hiç ağızdan laf alma olmadı hatta direkt benim erkek arkadaşımın ve benim burcunu bilmişti bayağı nokta atışlıydı ama enerji işi biraz da bilemiyorum tam. Yani bazen biri çok övülüyor gidiyorsun sana bilemiyor arkadaşına tutuyor belli olmuyor gerçekten.

Evet bazen öyle oluyor hadicanimsende birine çok iyi bakıp sana kötü bakabiliyor mandal toprağa baktirayim bakalim kartları iyi yorumluyor o kadar yolunda olmuyor olmaya yüzden iyi bakar inşallah. Laf cafe cigdeme gitmiştim akşam altı gibi sıra geldi çok kötü bakmisti sonlara kalınca cuvalliyorlar .

Yeniyim21 canım sen gitmis miydin toprağa sana nasildi

Aslında şöyle bir düşününce en gidilebilecek olanlar ( çoğunluğun beğendiği ) : Hande, Toprak ve Tuğba sanırım. Ben Tuğbaya gittim ve çıkmadı gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…