İstanbul'da Fal - Falcılar

Sema bana bakıp bu çocuk üzgün demişti, aklımdaki kişi için ve Yeliz de aynısını demişti. Bu çocuğu üzmüşsün diye... Ya işte olan durumu görüyorlar. Evet çocuk üzgün de ben üzmedim, aksine o beni çok üzdü. Onun üzüldüğü şey işi... Ben umrunda bile değilmişim sanırım

Her şey iyi gidiyor gibi gözükürken, irtibatı o kopardı. Bir kavga gürültü yok, anlaşmazlık ya da önemli bir konu yok ne telefonumu açtı aradığımda, ne 2 cümle bir şey yazdı. Falcılar da kalkmışlar, bu çocuğu üzüyorsun diyorlar, damarıma basıyorlar. Ben de regl olacaktım zaten bu duruma da sinirliyim :)

Ben o kadar üzgünken 2. kez üzmüşsün bilmem ne deyince Sema, sinirim hopladı biraz ters çıktım.
"Kim kimi üzmüş acaba? Doğru, erkekler bizi üzmez, biz muhakkak birşey yapmışsızdır" dedim. Tamam sinirlenme diyor
İşte o sakin gözüküyor ya, ben canı tez... Mutlaka biz yapmışızdır. Kızlar cadı, erkekler melek.
Sessiz ama sinsi ve samimiyetsiz çıktı işte... Olanı görüyorlar ama detay yok falcılarda...

Falcılar arayacak diyorlar ama böylesi, 2 ay sonra arasa ne çıkar? Bundan düzgün bir şey çıkar mı? Bir ay bekledim arar ya da irtibat kurar diye, üzgün ve hayal kırıklığına uğramış bir şekilde...

Şimdi, lanet olsun artık bu saatten sonra aramasın diyorum. Arayacak mı aramayacak mı diye falcıya gitmek de istemiyorum artık onun için, değmez... Aşktan bir süre umudumu kestim de, bari iş ve para kısmı olsa... Erkeklerin tek umursadığı iş ve para, çoğunun bizi umursadıkları yok ne yazık ki Biz umursuyoruz onları gereğinden fazla...

Onlar, iş ve para olduktan sonra biri gider biri gelir gözüyle bakıyorlar kızlara... Falcıların da doğru dürüst bir şey bildiği yok. Olan durumu, az görüp kafalarına göre sizin tarzınıza tavrınıza göre yorumluyorlar. Canım fal baktırmak istediğinde evdeki melek tarotu kartlarına bakıyorum artık hevesim geçsin diye...

Yaa dolmuşum artık kızlar :) Bir anda içimi döktüm, dayanamadım :) Siz de eve bir iki tarot alın bakın dertleşmek ve terapi kısmı için de arkadaşlarınızla ya da bu forumdan paylaşalım. Uzun bir süre fal baktırmamaya karar verdim, bakalım bu şekilde ne kadar dayanacağım?

Kızlar toprak a fal için gidiyom bak son diyorum kendime ama bide ümit diye biri varmış oda bakırköy de kafam karıştı yine

Mirage gittin mi canım toprağa merak ettim.

Ben mesela kitaplara verdim kendimi, terapi diyoruz ya iliski uzmanlarinin yazdiklarini okusak izlesek bence her sey cok daha duzgun olur. Aşkım Kapışmak okuyorum bana iyi geliyor çok

Arkadaşlar cidden ben de çok sıkıldım adam gibi falcı bulunsun artık telefonla olsa daha iyi olur bir dünya para verdim yine de düşünüyorum.

Mirage sadece tarot mu bakti yine kaç dakika sürdü fiyati 38 tl di galiba.

RandevU almadan gitmiştim gecen sene sen randevu aldın mi canım.

Gittim cnm bence iyiyiz durumumu çok güzel özetledi. Bakalım gelecek yırumları ne olacak onuda yaşayınca göreceğiz
Mirage sadece tarot mu bakti yine kaç dakika sürdü fiyati 38 tl di galiba.
valla ben bide çay içtim 41 tl verdim. Kahveye baktı mı farkında değilim tarot baktı ama bence iyi çocuk doğru atışlar yaptı

Ayy canim Erkekler icin para ve is daha onemli haklisin hele bu devirde...artik onlar kizlari pesinden kosturuyor...cok asik olsalar bile tercih paraysa mevkiysr kizi deil kiz icin mücadele yi deil parayi seciyorlar...oysa bizr erkeklerin onlari seben kadinlar icin herseyi goze alacaklari ogretilmisti biz bui bakisla buyuduk malesef zmn degidti artik onlar kaciyor erkeklik ölmüs diyelim...bu konu beni deli ediyorrrrrr

Ben mesela kitaplara verdim kendimi, terapi diyoruz ya iliski uzmanlarinin yazdiklarini okusak izlesek bence her sey cok daha duzgun olur. Aşkım Kapışmak okuyorum bana iyi geliyor çok
Evet canim haklisin, aklimizi mesgul etmek ve bir seylerle mesgul olmak lazim. Dedigin gibi kitaplar iyi bir yol. Sinema, film, kurslar da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…