Bana da cıkan hiç olmadı ..çıksa mucize olmuş gibi olucam yaniBir bana mı çıkmıyor şu falcıların dedikleri
Ben bıraktım o yüzden baktırmıyorım yok yere umutlanıyorum sonrası daha büyük hüsranBana da cıkan hiç olmadı ..çıksa mucize olmuş gibi olucam yani
Kimlere baktirdiniz siz?Bir bana mı çıkmıyor şu falcıların dedikleri
Yeter, Tubga, besiktas Hande birde manda Toprak bunlari acikcasi merak ediyorum hic bi sey mi bilmediler?Benim baktırmadığım kalmadı ki bazılarının adını bile hatırlamıyorum senin sormak istediğin biri varsa sor
Toprak.
Ancak onu hic tavsiye etmiyorum ben o gun boyunca moralimi bozdugumla kaldim.Sadece benimle ilgili kisisel analizleri fena degildi diyebilirim.
Ben Damlalar Tuğbaya baktırdım.Gelecek fos sende dediği adam evlendi.
Mutlaka şuna git takır takır herşeyi bildi diyebilceğiniz bir öneriniz varmı online faldan çok sıkıldım
Mi Cafe Hande'yi önerebilirim ben ama yorumları aratıp kendiniz karar verin derim. Melekler Eren de iyiydi ama sizin Melekler skandalından ötürü gitmezsiniz herhalde:)
Cnm Eren su küs sevgilisiyle evliligi bilen cocuk degil bir arkadsinin melekler kahvesinde yanlis hatırlamıyorsam o Eren
Mi Cafe Hande'yi önerebilirim ben ama yorumları aratıp kendiniz karar verin derim. Melekler Eren de iyiydi ama sizin Melekler skandalından ötürü gitmezsiniz herhalde:)
Sana mesaj atmak istedim fakat atılmıyor canım :/
Ben gittim hande ye bir geçen sene gittim Mart ayında dönecek dedi 2018 nişan dedi ama adama msj attım sen kimsin dedi :)))) bilemedi yani hemde sıfırdı, sonra bir ay önce gittim ünv kazancan dedi kazanamadım gittiğin yerde biriyle olucan dedi gitmedim ki... berbat bi faldı ama enerjisini seviyorum yine giderim belki diye düşünüyorum cidden iyi kadın :)Mi Cafe Hande'yi önerebilirim ben ama yorumları aratıp kendiniz karar verin derim. Melekler Eren de iyiydi ama sizin Melekler skandalından ötürü gitmezsiniz herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?