İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim baktırmadığım kalmadı ki bazılarının adını bile hatırlamıyorum senin sormak istediğin biri varsa sor

Benim baktırmadığım kalmadı ki bazılarının adını bile hatırlamıyorum senin sormak istediğin biri varsa sor
Yeter, Tubga, besiktas Hande birde manda Toprak bunlari acikcasi merak ediyorum hic bi sey mi bilmediler?

Handeyle tuğbaya baktırmadım tuğbayı bende merak ediyorum açıkçası yeter bende tam bir fiyaskoydu tek birşey bildi diyemem mandal toprakta iyi değildi

Toprak.
Ancak onu hic tavsiye etmiyorum ben o gun boyunca moralimi bozdugumla kaldim.Sadece benimle ilgili kisisel analizleri fena degildi diyebilirim.

Ayy canim o benide cok kotu bozdu sevgilimin karakteri hkknda hic iyi seyler soylemedi ama birazi tuttu yalan yok da o kadar ustume geldiki bu adam niye boyle psikiljisi bozuk diye bir basladi ugursuzlukla bitirdi ama ben bana saydiriyor gibi kotu etkilendim hatta agliycaktim..ama bazi analizleri tuttu malesef de yinede onu baz almamak lazim benim morelim bozulmaz diyenler gidebilir...

Mutlaka şuna git takır takır herşeyi bildi diyebilceğiniz bir öneriniz varmı online faldan çok sıkıldım

Arkadaşlar dha çncede yazdım bazı falcılarda masa dinleniyor bizzat başıma geldi melekler kahvesi emre ye gidicektik arkadailarım gitti randevuya geç kaldım beni almadılar.Bizim kızlarda masada bilerek konuşmuşlar olmayan isimler ve insanşardan iiçeride falda masada konuşulanlar üzerinden isimlerle fal bakmışlar. benide erken gelmedim masada oturmadım diye almadılar.

Mutlaka şuna git takır takır herşeyi bildi diyebilceğiniz bir öneriniz varmı online faldan çok sıkıldım

Mi Cafe Hande'yi önerebilirim ben ama yorumları aratıp kendiniz karar verin derim. Melekler Eren de iyiydi ama sizin Melekler skandalından ötürü gitmezsiniz herhalde:)

Mi Cafe Hande'yi önerebilirim ben ama yorumları aratıp kendiniz karar verin derim. Melekler Eren de iyiydi ama sizin Melekler skandalından ötürü gitmezsiniz herhalde:)

Cnm Eren su küs sevgilisiyle evliligi bilen cocuk degil bir arkadsinin melekler kahvesinde yanlis hatırlamıyorsam o Eren

Cnm Eren su küs sevgilisiyle evliligi bilen cocuk degil bir arkadsinin melekler kahvesinde yanlis hatırlamıyorsam o Eren

Evet o pythiacım:) hem x kişisinin eski sevgilisiyle evleneceğini bilen, hem de y'nin eski sevgilisiyle barışmayacağını bilmemne ayında hayatına yeni biri gireceğini ve onunla evleneceğini öngörüp çıkan:) beğenmeyenler de var forumda ama enerji meselesi biraz sanki.

Ben gittim hande ye bir geçen sene gittim Mart ayında dönecek dedi 2018 nişan dedi ama adama msj attım sen kimsin dedi :)))) bilemedi yani hemde sıfırdı, sonra bir ay önce gittim ünv kazancan dedi kazanamadım gittiğin yerde biriyle olucan dedi gitmedim ki... berbat bi faldı ama enerjisini seviyorum yine giderim belki diye düşünüyorum cidden iyi kadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…