İstanbul'da Fal - Falcılar

Bahsi geçen meşhur tuzla fikriyenin bana adres Vs ne şekilde bakıyoe ise özelden verebilir misiniz lütfen

Burda bahsedilen tüm falcıları gormus biri olarak bundan sonra bi daha asla fal baktrmama kararı aldım. Aralarında iileri var ama sadece para tuzagı baska bi sey degıller

Kizlar burada birini tavsiye etmistim Melda diyr ama numara verdigin arkadaslardan biri baktirmis. hiv bisey bilemedi dedi.
Vebal almak istemem benim icin baktigi fallar%100 tuttu neredeyse o yuzden onermistim. ama arkadas oylr diyince uzuldum bende.

Kizlar burada birini tavsiye etmistim Melda diyr ama numara verdigin arkadaslardan biri baktirmis. hiv bisey bilemedi dedi.
Vebal almak istemem benim icin baktigi fallar%100 tuttu neredeyse o yuzden onermistim. ama arkadas oylr diyince uzuldum bende.
gelecekle ilgili dedikleri mi oldu size ve ne falı baktırdınız

gelecekle ilgili dedikleri mi oldu size ve ne falı baktırdınız
1 kere kahve baktiridm bir kere de tarot. soyle ablatayim fal baktirigimda 5 aydir bebekbicin ugrasiyorduk olmuyordu. kadin bana bir tedaviyi yarim biraktigimi soyledi bu 3 aylik bir tedavi dedi tedavine devam et kasim sonunda hamile oldugunu öğreneceksin dedi. esimin bir is ortakligi mevzusu vardi kararsizfi onu soyledi. aklinda boyle bir dusunce var ama yapmasin dedi ortak oldugu kisinin ucan kusa borcu var 2 aya kalmaz batarlar dedi. zaten esinin suan iki isinde 3 ay icinde terfi gorunuyot dedi. esimi ben bir sekilde ikna ettim ortakliktan vazgectik ve o arkadasi 2. ayda herseyi birakip kacti bir dunya da borc takti yeni ortagina. ayrica edim isindeki terfiyi de aldi. bunalr bildigi buyuk seylerdi hayatimiza dair bir çok kucik meselryi de soyledi.
Bende bunlara istinaden onerdim ama pisman oldum keske onermeseydim dedim arkadas memnun kalmamis.

öyle düşünmeyin bu elektrik meselesi sanırım biraz da

Mercan nerede acaba ve telefonunu alabilir miyi?

hadi aşk çikmiyor da iş ve eğitim niye çikmiyor bana onlar da tutmadi bir yildir issizim guya teklif alicaktim ustelik bunu hepsi soyluyordu.acaba falcilarin is konusunda yuksekten atma huylarida varmi soruyorum kizlar karsilastiniz mi is mevzusunda atan tutmayan falcilar...

bir yil oldu ne ise girdim ne egitimimi tamamlayabildim kim baktiysa devlet isi gordu bana... sadece sevgilimle hirkac kez konustum ki onlada olmuycak demislerdi...

Pythia bana is ve özel hayatla ilgili çıkan oldu hem online hem yüzyüze.Benim ise gireceğini bilen mandal cafe toprak laf cafe cananbir de online nurbanu yesilcingene çıktı bana .

Tabi geçen sene baktirdim toprak ve Canan ise gireceğim bilmislerdi.Şimdi isssizim.

İyi geceler arkadaşlar. Kadıköy bağdat caddesi taraflarında uygun fiyata fal baktırmak istiyorum tavsiyeniz var mı

Pythia bana is ve özel hayatla ilgili çıkan oldu hem online hem yüzyüze.Benim ise gireceğini bilen mandal cafe toprak laf cafe cananbir de online nurbanu yesilcingene çıktı bana .

ne kadar sure sonra cikti canim is...benim bir yil olduda..aşkla ilgili kim tutturdu onuda merak ettim tesekkurler yorumun icin..

GeCen sene toprak işe girecegimi bitmişti tekstil ya da inşaat firması sen burda sekreterlik yapacaksın dedi hiç sormadı daha önce hangi işi yaptın diye bir ay demişti ise girdim ama iki aydır isssizim. Bir de özel hayatımda şimdi ara ara konuştuğum bu kişiyi bilMisti.Burcunu isminin iki harfini falan bitmişti. Nurbanu bir yolun varda tarot atmistim.O da ben birisi var gorusuyorum ne olacak dedim.Kadın tak tak ne varsa söyledi. Yesilcingene kişilik analizi karsindakinin kafasindan gecenleri bilme konusunda iyI. Sen kimlere baktirdin canim

ben cok is degistirdim bana hep devlet kapisi dediler ama evet devlet kapisinda gecici bir is buldum sureli ve bitti cok uzgunum demekki falcilar daimi seyleri goremiyorlar cunku isten ciktim ayrildim yaniiii...ahlayip vahladim is aramaliydim...
sana isim tutturan olduysa ne mutlu...banada isim soylediler henuz tutmadi 1 yil oldu...symbol toprak isim verdi henuz cikmadi...muptela murat is yerinden birine asik olcagmi soyledi ne is var ne yeni biri...ama toprakta is yerinden asik olcagimi tipi burcu ve harfini soyledi bir yil oldu cnm cikmadi cok mutsuzum

Canım bu kadar umutsuz olma,aşk konusunu zaten hiç bir falcı tutturamıyor,işe gelince bi yerden başlamak lazım, illaki kafandaki gibi bir yere giremezsin belki ama geçici süreliğine bile olsa bi yere başla,tecrübe edinmis olursun hem zaman geçer,bakarsın sonra daha iyisi çıkar,çünkü aynılarını bende yaşadım,çok girdim çıktım, şimdi şükür 1 küsür senedir aynı yerde çalışıyrm,evde vakit geçmiyo daha çok olumsuz düşünmeye başlıyorsun ister istemez

tesekkur ederim cnm ic rahatlattin ben kafami duvarlara vuruyorum psikolojisu bozuk ve aska inanmayan bi adami 2 yildir sevdm ve hep ona deil falcilara inandim..oyuzden iste bakamadm 2yildr issizm...is ask egitim hep falcilara sirdum hep yuksekten attilar...hep oyalandim...bugun sevglmden tamamen ayrildim elime ne gecti....hiccccc cebim delik kalbim delik...darmadagin oldum ailede nesem bile kalmadi..aski hic yasamadim aptal gibi falcilara inandim ben kim ask kim deseydim suan annemi daha iyi yasatiyordum calisarak...okadar gezdim hepsi devlet isi dedu hepsi iki nikah dedi sevgilm icin onun ben oldugumu dusundum simdi yanildigimi dusunuyorum simdi bu 2 yillik zarari ben NASILL telafi edicemmmm

Symbol nişantası fulyaya giden var mı kızlar ya da aykut ?
Evet aykutada baktırdım fulyaya da. Önceki yazılardada demiştim fulya önceden cok iyi bakıyordu bana ilk baktırdıgım cok iyiydi sonra kötü baktı hatta 5 dk bile sürmüyordu. Aykutda fena değil sen baktırdın mı baktıracan mı

Fulyaya baktırdım ben canım aynen ilk baktıgında cok iyiydi hatta adamın adını işini bildi şimdi de bu adamla olmaz dengesiz falan dedi önceden cok iyi demişti kafam karıstı bi de cok kısa baktı acıkcası konusurken sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…