İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki anda da mı kötüydü yani bilemedi mi mevcut hayatınla ya da geçmişinle ilgili bir şeyler? Eğer öyleyse enerji meselesi diyebiliriz kuzucum. Ben ilk falına bayılmamıştım anda şaşırtıcı detaylar bilmesine rağmen, muhtemelen o zaman eski sevgilinle olmayacaksınız dediği için (Gönül onu istiyor çünkü o arada:)) ama gel gelelim gelecek öngörüleri tarihiyle çıktı bende. Bi de cidden tatlı kız enerjisini seviyorum ben.

Anda iyiydi geçmişte de iyiydi.. Fakat tarih çıkmadı, mesela şimdi de biri için gittim olumsuz konuştu, fakat Kasım ayında biriyle tanışcan dedi bakalım bekleyiş..:) evet enerji olabilir ama bende beğeniyorum nedense samimi geliyor

Bence de tatlı kız:) inşallah bu sefer çıkar beğendiysen. Bi de falları baktırdıktan sonra oldu olmadı hani arayacak mı aramayacak mı diye odaklanmamak lazım unuttuk mu falı daha kolay çıkıyor beklememeli.

Ben iletişim halindeyim aslında, seni bulmuşken bişi sormak istiyorum :) online ve yüz yüze bakan falcıların karşımızdaki kişinin hayatında birinin olup olmadığını bilmesi gerekmez mi?

Ben iletişim halindeyim aslında, seni bulmuşken bişi sormak istiyorum :) online ve yüz yüze bakan falcıların karşımızdaki kişinin hayatında birinin olup olmadığını bilmesi gerekmez mi?

Bir ilişkisi varsa elbette görmeli iyi falcıysa canım. Geçen gün de demiştim ya fama net görüyor öyle bir şey varsa.

Binnaz ne şu fal sitesimi kime fal yolluyorsunuz orada bende geçen yollayayım dedim kimseyi tanımadığımdan karar veremedim
Ben beğendiklerimi yazayım, tellwe den atıyorum falı, yeşilçingene, ecem23,dolunay 34 bunlar iyi.. Binnaz ı denemedim,

Mandal cafe Toprak kaç liraya bakıyor acaba? Önceki sayfalarda 70 lira gibi bir şey gördüm çünkü.

Peki Toprak ile İstanbul cafe Ahmet'i kıyaslayabilir misiniz?
Ahmet e arkadaşım gitti çok uzun bakmış fakat beğenmemiş... Toprak iyi bakıyo ben beğeniyorum. 38 tl tarot bakıyo geçmiş ve anda çok iyi bana yakın gelecekte çıkıyo bana.. istersen dene

bınnaz ablada 3 falcı da catır cutur bıldı herseyı 2 sı aynı seyı soledı (olumlu) bı tanesı farklı soledı (olumsuz). insan ıster ıstemez etkılenio. 2 si sana karsı hıslerı var derken bı tanesı yok bu iş olmaz dedı. sızın gorusunuz ne ? buara olumlular Nehir Atesoglu, Ela Kilicarslan. olumsuz olan Gizem sitare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…