İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu konuda bilgilendirdigin icin Cok tesekkur ederim. simdi sadece oturup bekliycem o zaman . Her ikisininde soylediklerinin gerceklesmesini

Rica ederim benim 3gundur internetim kesik hala da komsudan çekiyorum bu süreç içerisinde geçmiş fallarımı ve yaşadıklarımı yazmıştım günlülğüme onu okudum ve bunu anladım herkese söylemek istiyorum çıkmadan gitmeyin birde ufak bir dipnot en iyi enerji aldıgınız falcının bile patladıgı bölümler oluyor ve herkes bir konuda tutturuyor onu gördüm..mesele bnm bir falcım sadece ask konusunu bana tutturmuş ama o hep çıkmış bunun gibi...
Tarih çıkmadan gitmek fallarımı karıştırmış olacak işim olmamış bunu gördüm uyarmak istiyorum kızlarrrrrr

Ben bugun kuzey in maddiyatımla ilgili söylediği bir olumsuz haberi yaşadım çok üzerinde durmamıştım ama yaşadım umarım uzun surmez ...uzerinde durmayın yaşanıyor yani iyi haberlerin de üzerinde durmayın

Harika bir bayan ve muhteşem fal bakar Hülya Topçuoğlu sürekli giderim. Eşim de ben de :)

merhaba herkese,
fincan cafe şenay hanım nasıl sizce arkadaşlar?
2 gün önce fal baktırdım kendisine. birde dejavu nur hanım ve dejavu yaşar bey nasıl sizce?

Kızlar dün Kuzey'e gittik ancak bence oldukça kötüydü, fal bitse de gitsek diye bekledim. Birincisi soru sorarak yönlendirme yaptı ki hiç sevdiğim bi muhabbet değildir ikincisi ne tespit ne öngörü ne nokta atışı bir şey yoktu benim adıma. Harf dahi tutturamadı. Belki enerji meselesidir ancak 2 arkadaşım da memnun kalmadı, onların yorumu ise tespitleri yanlış değil ama öngörü YoK oldu. Bilginize=)

Aynen katılıyorum kendinden çok emin konuşur hatta olmazsa gel buradayım diye ifadeler kullanır ama hiçbir dediği olmaz
Medyum değil o boş lafçı ki beğenmemiştm hiç gittiğimde o zaman ki zaten dediklri çıkmamştı bana .

Kızlar Merhaba, Burada hande'yi çok övenlerden biri de benimdir bilenler bilir zaten. Hande bana iş konusunda tuttursa da geçen sefer aşk konusunda verdiği tarih olmamıştı bir şans daha verip gitmiştim. yine verdiği tarih patladı bende... 15 gün geçti hatta yok yani aşk konusunda tutmuyor benim falım.
Papyon cafe dilek burada çok övülmüştü yaklaşık 1 ay önce gitmiştim ve iş konusunda Handeyle hemen hemen aynı şeyleri söylemişti o çıktı aşk konusunda verdiği ilk tarih patlamıştı ama ikinci tarih oldu. Tekrar gittim dileğe bu falında verdiği 2 tarihim ilk falıyla birebir aynı ve iki falı da çok tutarlı sonuçta beni ve bana verdiği tarihlere 1 ay geçmiş nasıl hatırlayabilir?? ama gene de efsaneydi falan diye yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü söylediği 1-2 şeyin olma ihtimali bile yok gene de beklemedeyim. Bir süre fal baktırmadan şu hande'nin de dileğin de verdiği tüm tarihlerin geçmesini bekliyorum.

Ya şu tarihleri beklemeden fal baktırmak doğru mu erteleme yada olumsuz olması gibi vs bi durum olabilir mi ? Hande bana ocak başı gibi görüşme olcak demişti ilk baktığında en son 1 hafta önce gittiğimde ise 3 hafta içerisinde bi konuşmanız olcak dedi. Kuzeyde aralıktan bişe bekleme konuşmanız olmaz dedi ama ocak'ta 15ine kadar bi dialog olcak dedi. Bilmiyorum valla kime baktırdıysam 1 kişi dışında hepsi barışcaksınız dedi ama bakışma dışında hiçbişe olduğu yok :)

Çok sık falcıya gittiğinde kesinlikle olumsuz etkileniyorsun. Ben buna çok çok inanıyorum ama işte hayatımız kötü gittiği noktada manyak gibi falcı falcı geziyoruz. dilek bana sen çok sık fal mı baktırıyorsun bak enerjini olumsuz etkiliyor baktırma bana da 1 aydan önce gelme dedi. şu falcı bacıya gönderiyorum eğlencesine dedim onu bile yapma dedi :) :) Kendime söz verdim Marta kadar falcıya falan gitmeyeceğim. Herkesin verdiği tarihler o zamana kadar ( düğün nişan tarihleri hariç) bakalım görelim kim ne tutturdu ne patlattı.
Toprakla Kuzeyin fallarını ciddiye dahi almıyorum o kadar kötüydü benim için bu arada Kuzey ile ilgili bir kaç kişide Ocak 15 muhabbeti gördüm evet kızlar harflerde olduğu gibi ocak 15 muhabbeti de aynı bana da ocak 15 ten sonra ....... olacak dedi.

Toprak hangi toprak acaba ?

Kuzeyin enerjisi bana çok iyi gelmişti yaa aslında bi kere baktırdım kendisine ama çok güzel tespitleri falan vardı :) damlalar tuğba ve handeden sonra üçüncü favorim olmuştu aslında :) taksimde bana önerecebileceğiniz biri var mıdır iyi fal bakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…