Bu konuda bilgilendirdigin icin Cok tesekkur ederim. simdi sadece oturup bekliycem o zaman . Her ikisininde soylediklerinin gerceklesmesini
Ben tarot arti kahveye 45 lira odedim simdiki durumu cok guzel analiz etti ama gelecegi bekleyip gorucem :) telefonda bakiyo mu bilmiyorum ama numarasini aldim vrebilirmsüper şans :) ne kadar peki?
Gördüklerini söylüyo iyi yada kötü herşeyi belirtiyorlarhande pembe tablocu mu yoksa ne görürse onu mu söylüyor? iyi kötü ayırt etmeksizin mi konuşuyor?
Merhaba arkadaşlar, dün İstanbul Kartal Ferahlarda Medyum Talya adında bir fal bakan kadına gittim, Gerçek ismi Hülya Topçuoğlu. Mahalle arasında kediler arasında küçücük bir dükkanda 3 aşamalı kahve ve tarot falı bakıyor, değişik enteresan bir tekniği var, çok beyaz yüzlü siyah gür saçlı 50 55 yaşlarında hoş bir hanım. Bende birinden duydum çok iyi diye herşeyi biliyor dediler ona istinaden gittim. Bir saat sürdü tam fal bakması, çok etkilendim, duygusal kötü bir dönemden geçiyorum ve duyduklarım iyice duygu boşalmasına yer açtı, bir saat boyunca kadın konuştu ben ağladım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, sizlere sormak istiyorum arkadaşlar daha önce bu kadına giden ve fal baktıran varmı, yada hakkında olumlu olumsuz birşey duydunuzmu iyimi kötümü söyledikleri çıkıyormu, çok merak ediyorum, lütfen konuşalım.. Teşekkürler..
Benim yazdigimi gormussunuzdur herhalde , o derece aciliyetim var tam olarak nerede atlayip gidecegim birazdan dediginiz yere , telefon numarasi var mi ve ucreti nedir ?
Gördüklerini söylüyo iyi yada kötü herşeyi belirtiyorlar
dejavuyu bilmem ama fincan şenay felaketmerhaba herkese,
fincan cafe şenay hanım nasıl sizce arkadaşlar?
2 gün önce fal baktırdım kendisine. birde dejavu nur hanım ve dejavu yaşar bey nasıl sizce?
Aynen katılıyorum kendinden çok emin konuşur hatta olmazsa gel buradayım diye ifadeler kullanır ama hiçbir dediği olmazDe
dejavuyu bilmem ama fincan şenay felaket
Medyum değil o boş lafçı ki beğenmemiştm hiç gittiğimde o zaman ki zaten dediklri çıkmamştı bana .Aynen katılıyorum kendinden çok emin konuşur hatta olmazsa gel buradayım diye ifadeler kullanır ama hiçbir dediği olmaz
Ya şu tarihleri beklemeden fal baktırmak doğru mu erteleme yada olumsuz olması gibi vs bi durum olabilir mi ? Hande bana ocak başı gibi görüşme olcak demişti ilk baktığında en son 1 hafta önce gittiğimde ise 3 hafta içerisinde bi konuşmanız olcak dedi. Kuzeyde aralıktan bişe bekleme konuşmanız olmaz dedi ama ocak'ta 15ine kadar bi dialog olcak dedi. Bilmiyorum valla kime baktırdıysam 1 kişi dışında hepsi barışcaksınız dedi ama bakışma dışında hiçbişe olduğu yok :)Kızlar Merhaba, Burada hande'yi çok övenlerden biri de benimdir bilenler bilir zaten. Hande bana iş konusunda tuttursa da geçen sefer aşk konusunda verdiği tarih olmamıştı bir şans daha verip gitmiştim. yine verdiği tarih patladı bende...15 gün geçti hatta yok yani aşk konusunda tutmuyor benim falım.
Papyon cafe dilek burada çok övülmüştü yaklaşık 1 ay önce gitmiştim ve iş konusunda Handeyle hemen hemen aynı şeyleri söylemişti o çıktı aşk konusunda verdiği ilk tarih patlamıştı ama ikinci tarih oldu. Tekrar gittim dileğe bu falında verdiği 2 tarihim ilk falıyla birebir aynı ve iki falı da çok tutarlı sonuçta beni ve bana verdiği tarihlere 1 ay geçmiş nasıl hatırlayabilir?? ama gene de efsaneydi falan diye yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü söylediği 1-2 şeyin olma ihtimali bile yok gene de beklemedeyim. Bir süre fal baktırmadan şu hande'nin de dileğin de verdiği tüm tarihlerin geçmesini bekliyorum.
Çok sık falcıya gittiğinde kesinlikle olumsuz etkileniyorsun. Ben buna çok çok inanıyorum ama işte hayatımız kötü gittiği noktada manyak gibi falcı falcı geziyoruz. dilek bana sen çok sık fal mı baktırıyorsun bak enerjini olumsuz etkiliyor baktırma bana da 1 aydan önce gelme dedi. şu falcı bacıya gönderiyorum eğlencesine dedim onu bile yapma dedi :) :) Kendime söz verdim Marta kadar falcıya falan gitmeyeceğim. Herkesin verdiği tarihler o zamana kadar ( düğün nişan tarihleri hariç) bakalım görelim kim ne tutturdu ne patlattı.Ya şu tarihleri beklemeden fal baktırmak doğru mu erteleme yada olumsuz olması gibi vs bi durum olabilir mi ? Hande bana ocak başı gibi görüşme olcak demişti ilk baktığında en son 1 hafta önce gittiğimde ise 3 hafta içerisinde bi konuşmanız olcak dedi. Kuzeyde aralıktan bişe bekleme konuşmanız olmaz dedi ama ocak'ta 15ine kadar bi dialog olcak dedi. Bilmiyorum valla kime baktırdıysam 1 kişi dışında hepsi barışcaksınız dedi ama bakışma dışında hiçbişe olduğu yok :)
Toprak hangi toprak acaba ?Çok sık falcıya gittiğinde kesinlikle olumsuz etkileniyorsun. Ben buna çok çok inanıyorum ama işte hayatımız kötü gittiği noktada manyak gibi falcı falcı geziyoruz. dilek bana sen çok sık fal mı baktırıyorsun bak enerjini olumsuz etkiliyor baktırma bana da 1 aydan önce gelme dedi. şu falcı bacıya gönderiyorum eğlencesine dedim onu bile yapma dedi :) :) Kendime söz verdim Marta kadar falcıya falan gitmeyeceğim. Herkesin verdiği tarihler o zamana kadar ( düğün nişan tarihleri hariç) bakalım görelim kim ne tutturdu ne patlattı.
Toprakla Kuzeyin fallarını ciddiye dahi almıyorum o kadar kötüydü benim için bu arada Kuzey ile ilgili bir kaç kişide Ocak 15 muhabbeti gördüm evet kızlar harflerde olduğu gibi ocak 15 muhabbeti de aynı bana da ocak 15 ten sonra ....... olacak dedi.
Bakırköydeki cafenin ismini şuan hatırlayamıyorum.Toprak hangi toprak acaba ?
Kuzeyin enerjisi bana çok iyi gelmişti yaa aslında bi kere baktırdım kendisine ama çok güzel tespitleri falan vardı :) damlalar tuğba ve handeden sonra üçüncü favorim olmuştu aslında :) taksimde bana önerecebileceğiniz biri var mıdır iyi fal bakanÇok sık falcıya gittiğinde kesinlikle olumsuz etkileniyorsun. Ben buna çok çok inanıyorum ama işte hayatımız kötü gittiği noktada manyak gibi falcı falcı geziyoruz. dilek bana sen çok sık fal mı baktırıyorsun bak enerjini olumsuz etkiliyor baktırma bana da 1 aydan önce gelme dedi. şu falcı bacıya gönderiyorum eğlencesine dedim onu bile yapma dedi :) :) Kendime söz verdim Marta kadar falcıya falan gitmeyeceğim. Herkesin verdiği tarihler o zamana kadar ( düğün nişan tarihleri hariç) bakalım görelim kim ne tutturdu ne patlattı.
Toprakla Kuzeyin fallarını ciddiye dahi almıyorum o kadar kötüydü benim için bu arada Kuzey ile ilgili bir kaç kişide Ocak 15 muhabbeti gördüm evet kızlar harflerde olduğu gibi ocak 15 muhabbeti de aynı bana da ocak 15 ten sonra ....... olacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?