Nişantaşı symbolde Aykut vardı sanırım ismi geçiyordu bi ara memnunlarda fakat ben baktırmadımtaksim ve nişantaşı civarında tuğba dışında git baktır diyebileceğiniz kim var? işten yarım saat bir saat kaçıp baktırasım var :)
Sık gidince çok şaşırıyo o şeklde patlar canım haberin olsun. Uzun süre gitmehandenin patlayan fali varmi
mesaj attımKuzey in telefonunu verebilecek var mı?
GittinmiŞekerim telefon ve bilgilerini verebilir misiniz ?
ben bu neslihanı bilmiyorum kimki o ? :)Son üç aydir kafayi boZmus durumdayim falla baktirmadgim falci kalmadi hande ve neslihan disinda
bi de tutku kaynak kim ve nerde :))Ben kuzeye de baktirdim Tutku ya da Ve ikisininde fallari tutarliydi, Ve halen daha verdikleri tarihleri bekliyrm. Kuzey hakkinda Cok guzel yorumlar var o nedenle umitle kuzey Ve Tutkunun verdigi zamani beklesemmi yoksa handeyi denesemmi bilemedim.
mi cafe diye geciyor beşiktaşta , mısırlı bahçe sokaktı sanırım foursquare veya google maps e yazınca çıkıyor ben hep öyle gidiorm :)Selam kizlar.. ben hande ye fal baktirmak istiyorum ama yeri nerde
bi de tutku kaynak kim ve nerde :))
teşekkürler bi bakıcmBen tutku yu tesadufen internette buldum, ve telefonda bakiyor. Ben cok memnun kaldim acikcasi, isyerimdeki calisitigim mudurumun ismine kadar bildi. Ve soyledikleri kuzeyinki ile ayniydi.
Ben oyle Cok kisiye baktirmadim acikcasi, sadece kuzey Ve tutku. Ve Cok enteresanki verdikleri tarihlere kadar ayni. Google tutku kaynak yazarsan ismi Ve telefonu cikar zaten
Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.kızlar ben neslihan hanıma gittim sütlü kahvedeki o neslihan daha önce sea garden bakırköyde çalışan neslihan aynı kişi.memnun muydunuz daha önce baktırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?