İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya İstanbul dışında sevgi die birisi varmış bi arkadaşım baktırmış ama nerede olduğunu falan bilmiyo bildiğiniz var mı ?

taksim ve nişantaşı civarında tuğba dışında git baktır diyebileceğiniz kim var? işten yarım saat bir saat kaçıp baktırasım var :)

taksim ve nişantaşı civarında tuğba dışında git baktır diyebileceğiniz kim var? işten yarım saat bir saat kaçıp baktırasım var :)
Nişantaşı symbolde Aykut vardı sanırım ismi geçiyordu bi ara memnunlarda fakat ben baktırmadım

Selam kızlar size bişey danışıcam bu topikle alakalı değil ama:) utarit merkür saatini nasıl hesaplayabilirim sitelerden anlamadım ya şedidel batşi okumak istiyorum

Ben kuzeye de baktirdim Tutku ya da Ve ikisininde fallari tutarliydi, Ve halen daha verdikleri tarihleri bekliyrm. Kuzey hakkinda Cok guzel yorumlar var o nedenle umitle kuzey Ve Tutkunun verdigi zamani beklesemmi yoksa handeyi denesemmi bilemedim.

Ben kuzeye de baktirdim Tutku ya da Ve ikisininde fallari tutarliydi, Ve halen daha verdikleri tarihleri bekliyrm. Kuzey hakkinda Cok guzel yorumlar var o nedenle umitle kuzey Ve Tutkunun verdigi zamani beklesemmi yoksa handeyi denesemmi bilemedim.
bi de tutku kaynak kim ve nerde :))

Ben tutku yu tesadufen internette buldum, ve telefonda bakiyor. Ben cok memnun kaldim acikcasi, isyerimdeki calisitigim mudurumun ismine kadar bildi. Ve soyledikleri kuzeyinki ile ayniydi.
Ben oyle Cok kisiye baktirmadim acikcasi, sadece kuzey Ve tutku. Ve Cok enteresanki verdikleri tarihlere kadar ayni. Google tutku kaynak yazarsan ismi Ve telefonu cikar zaten
bi de tutku kaynak kim ve nerde :))

kızlar ben neslihan hanıma gittim sütlü kahvedeki o neslihan daha önce sea garden bakırköyde çalışan neslihan aynı kişi.memnun muydunuz daha önce baktırdınız mı

teşekkürler bi bakıcm

kızlar ben neslihan hanıma gittim sütlü kahvedeki o neslihan daha önce sea garden bakırköyde çalışan neslihan aynı kişi.memnun muydunuz daha önce baktırdınız mı
Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…