Merhaba Hande bana Şubat ve mart tarihlerini verdi . Size tarih olarakta çıktı mı dedikleri bi de özel değilse ilişki hakkında mı demişti?Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.
Nişantaşı symbolde Aykut vardı sanırım ismi geçiyordu bi ara memnunlarda fakat ben baktırmadım
Ben kuzeye de baktirdim Tutku ya da Ve ikisininde fallari tutarliydi, Ve halen daha verdikleri tarihleri bekliyrm. Kuzey hakkinda Cok guzel yorumlar var o nedenle umitle kuzey Ve Tutkunun verdigi zamani beklesemmi yoksa handeyi denesemmi bilemedim.
Bu konuda bilgilendirdigin icin Cok tesekkur ederim. simdi sadece oturup bekliycem o zaman . Her ikisininde soylediklerinin gerceklesmesiniBende memnun kaldim kuzeyden bana bilinmesi zor ve her falcinin demedigi birseyi bildi anda..lutfen cikmadan baska falciys gitmeyin okadar yorum okudum cikmadan gidince bazi bolumleri cikmiyormus falin bunun altina imzami atarim lutfen kizlar sonra fal patladi oluyor
Hiçbir bilgim yok malesefpembe tablocu mu acaba biliyor musunuz?
Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.
Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.
niyazdıgını gorunce hande için cafeyi aradım ama telefonda bakmadıgını soyledi. 40 tl iyiydi aslında baksa cok memnun olurdum. baska telefondan bakan var mı acaba bu saydıklarından? yurtdısında olunca zor oluyor nasıl gidelim simdi istanbula?
walla hande nin bana verdiği bir tarih var 10 gün sonrası için filan bakalım olursa yazıcam :)Merhaba Hande bana Şubat ve mart tarihlerini verdi . Size tarih olarakta çıktı mı dedikleri bi de özel değilse ilişki hakkında mı demişti?
Onu da denemek istiyorum ama dun neslihan a gittm bakirkoy deki .. o kadar begendim kiii bi arkadasimi da cagirdm gel baktir diye .. cok cok etkilendim dediklerinde absurt bisi yoktu hicmi cafe diye geciyor beşiktaşta , mısırlı bahçe sokaktı sanırım foursquare veya google maps e yazınca çıkıyor ben hep öyle gidiorm :)
neslihanda mı randevu ile bakıyor yoksa gidip sıraya mı giriyorsun?Onu da denemek istiyorum ama dun neslihan a gittm bakirkoy deki .. o kadar begendim kiii bi arkadasimi da cagirdm gel baktir diye .. cok cok etkilendim dediklerinde absurt bisi yoktu hic
Tatlim normalde randevuyla bakiyomus ama ben gittigimde cafe bostu hemen fala aldi .neslihanda mı randevu ile bakıyor yoksa gidip sıraya mı giriyorsun?
süper şans :) ne kadar peki?Tatlim normalde randevuyla bakiyomus ama ben gittigimde cafe bostu hemen fala aldi .
Telefonda bakabiliyor mu ?neslihanda mı randevu ile bakıyor yoksa gidip sıraya mı giriyorsun?
ben bilmiyorum canım valla ama denersem sorarım mutlakaTelefonda bakabiliyor mu ?
Valla ii olur yaaaben bilmiyorum canım valla ama denersem sorarım mutlaka
Tarih olarak iş konusunda tam tarihi tuttu ilişki konusunda da dediği insanla tanıştım. Ama zamanı tutmamıştı.Merhaba Hande bana Şubat ve mart tarihlerini verdi . Size tarih olarakta çıktı mı dedikleri bi de özel değilse ilişki hakkında mı demişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?