Bende aslında gitmek istiyorum tekrar ama biraz tutucam kendimi :) mutlaka yorumlarını bekliyoruz herkes çok olumlu konuşuyor kuzeyle ilgiliyakında gideceğim ben de yorumlarımı yazarım
kuzey gerçekten cıkıyor mu ????Bende aslında gitmek istiyorum tekrar ama biraz tutucam kendimi :) mutlaka yorumlarını bekliyoruz herkes çok olumlu konuşuyor kuzeyle ilgili
Ya bana daha dediği çıkmadı tarih vermişti. +1 hafta daha bekle dedi. Aynı tarihte olmayabilir falan. Ama burda çıkab insanlar olmuşkuzey gerçekten cıkıyor mu ????
Kuzeyin her dediğini yaşadım sadece bazı zamanlar tutmadı baharda dediği Ocak'ta oldu meselaKızlar yakın zamanda Kuzey e giden oldu mu ? yorumlar nasıl ?
Herşeyden öncede elektriği ve samimiyeti çok iyi bana anlattığı yaşadığım ilişkimle ilgilide yorumları gayet mantıklı ve gelecekle ilgili söyledikleride aynen öyledi. İnşallah istediğim dediği şeyde olur :)Kızlar Kuzey iyidir. Mesela Neslihan'ın 26 Şubat sonrası dediği şeye Kuzey 21 Ocak civarı demişti. Gerçekten hissettiği şekilde de gerçekleşti. Umarım diğer dedikleri de gerçekleşir. Üzerine çok insana baktırdım. Telefondan baktırdığım için farklı şehirdekileri de deneme şansım oldu. Bence gayet başarılı. Kuzey'in başarılı bulunmamasının nedeni bazı arkadaşlar tarafından bence, isim vermemesi birebir ya da 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihleri vermesi. Ama gerçekten de etrafımdakilere baktığım zaman gezegen etkisinden midir bilinmez aynı tarihlerde yaşanıyor çoğu şey.
bana çıkmamıştı canımKızlar Bakırköy Fincan Cafe Şenaya fal baktıran var mı ? Dedikleri çıkıyor mu giden birisi varsa lütfen cevaplasın
İçindeki sese söyle şimdi patlamasın yaaa benim falımda çıksıniçimden bir ses kuzey de yakında patlar diyor :) kim popüler olduysa aynı hızla söndü.
Valla biz ekipçe öyle çok memnun kalmadık açıkçası:)içimden bir ses kuzey de yakında patlar diyor :) kim popüler olduysa aynı hızla söndü.
aynen aynen obi dakka ya bu yumjurta kıran ve öyle bakan abla mı ewe geliyor hani o ise yıllar önce baktırmıştım ben ona :)))))
Kuzey'e "karamsar olmak falı etkiler mi" diye sormuştum, sürekli karamsar ve negatif düşünürsen negatifliği kendine çekersin demişti. Ben Kuzey'e geçen hafta gittiğimde kafenin devredileceğini büyük ihtimalle oradan ayrılacağını söylemişti. Ben de kaybetmemek için numarasını aldım isteyene yollarım. Neslihan'ı da çok merak ettim şimdi...
evet.. çok falcıya gitme sık sık fal baktırmak iyi değil gidişatı da etkiler,bana bile sık sık gelme demişti. hemen yolluyorum canım
Ben bu tarz şeyleri çokta değiştirebilceğimizi düşünmüyorum yaa bence olacagı barsa oluyor zaten
Kızlar Kuzey iyidir. Mesela Neslihan'ın 26 Şubat sonrası dediği şeye Kuzey 21 Ocak civarı demişti. Gerçekten hissettiği şekilde de gerçekleşti. Umarım diğer dedikleri de gerçekleşir. Üzerine çok insana baktırdım. Telefondan baktırdığım için farklı şehirdekileri de deneme şansım oldu. Bence gayet başarılı. Kuzey'in başarılı bulunmamasının nedeni bazı arkadaşlar tarafından bence, isim vermemesi birebir ya da 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihleri vermesi. Ama gerçekten de etrafımdakilere baktığım zaman gezegen etkisinden midir bilinmez aynı tarihlerde yaşanıyor çoğu şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?