İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Kuzey iyidir. Mesela Neslihan'ın 26 Şubat sonrası dediği şeye Kuzey 21 Ocak civarı demişti. Gerçekten hissettiği şekilde de gerçekleşti. Umarım diğer dedikleri de gerçekleşir. Üzerine çok insana baktırdım. Telefondan baktırdığım için farklı şehirdekileri de deneme şansım oldu. Bence gayet başarılı. Kuzey'in başarılı bulunmamasının nedeni bazı arkadaşlar tarafından bence, isim vermemesi birebir ya da 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihleri vermesi. Ama gerçekten de etrafımdakilere baktığım zaman gezegen etkisinden midir bilinmez aynı tarihlerde yaşanıyor çoğu şey.

Herşeyden öncede elektriği ve samimiyeti çok iyi bana anlattığı yaşadığım ilişkimle ilgilide yorumları gayet mantıklı ve gelecekle ilgili söyledikleride aynen öyledi. İnşallah istediğim dediği şeyde olur :)

İlişkiler ve gelecek konusunda nokta atışı yapan, dedikleri çıkmış kimi tavsiye edersiniz? Tekrar soruyorum :)

Kızlar Bakırköy Fincan Cafe Şenaya fal baktıran var mı ? Dedikleri çıkıyor mu giden birisi varsa lütfen cevaplasın

Kızlar bana özelden kuzeyin ve varsa Neslihan ya da Handenin numaralarını atabilirmisiniz.nerede çalışıyorlar acaba hiçbir bilgim Yok onun hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim bi yakınım için baktırıcaz biraz acil kızlar

Kızlar Kuzey'in tutturduğu fallar oldu mu şu son zamanlarda . Bu arada Tuğba'da son zamanlarda bana iyi gelmemeye başladı baktıranlar oldum bu 2-3 hafta içerisinde

Harikasin sen

[ost: 49744957, member: 242738"]bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın[/QUOTE mormormor

evet.. çok falcıya gitme sık sık fal baktırmak iyi değil gidişatı da etkiler,bana bile sık sık gelme demişti. hemen yolluyorum canım

Canlar yaaa korktum simdi kuzeyin bna dedigi cikti ben kuzeyden sonra 15gum sonra bir fal daha fal attım ama enerjımın kuzeyden bile daha çok uydugu birine baktıdım oda benzer seyler dedi zaten sizce bu gidişatı etkilermi çünkü ayrılmak istemiyorum sevgilimden artık birdaha yani ondan sonra arada hiç baktırmadım arada topu topu 15gun var sizce neolur bu degişirmi fal???

Ben bu tarz şeyleri çokta değiştirebilceğimizi düşünmüyorum yaa bence olacagı barsa oluyor zaten

Yani fal ile o kişi hakkında onceden bilgi paylaşmanın ogrenmenin kaderi etkilemeyecegini o kişiyle yasayacaklarını bozmayacagını mı dusunuyorsun dogrumu anladım canım

bazı falcılarda bozuyo gidişat etkileniyo felan demiş ya kafam karıstı benim...

Evet bende yaşadım kızlar tarihli yasadım hemde...olumlu etkisinin enerjısını bozmamak için ayrıntıyı yazmadım nazar etmem istemem ama çıktı bana...

Bende Kuzeye baktirmistim 2 hafta once, anla ilgili seyleri biliyor. Ama gelecekle bagli su an bilmiyorum, verdigi tarihler ve ya soyledikleri cikarsa haber vericem size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…