İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu Kozyatağı Sevim'e ve yakın zamanda Cafe46'daki adını hatırlayamadığım bayana baktıran var mı? Ben pek memnun kalmadım açıkcası ikisinden de ama fikirlerinizi merak ediyorum.. Çok çelişti çünkü ikisi..

İkisinide baktırdım ben Kozyatağı Sevim çok dikkati dağınık genel konuştu fazla detay vermedi,sürekli aynı cümleleri tekrar edip durdu devamlı ölemi bölemi diye sorular sorup ona göre yorum yaptı,komşu teyze falcısı gibi bence gitmeye değmez,Cafe 46 daki falcının adı sanırım Derin,cam kenarında oturan diğer siyah saçlı olan değil,onun da bişey bildiği yok yüksek fiyatlı fallarına yönlendiriyo kabul etmezsen baştan savma bakıp gönderiyo,bakarken çok iddalı yalnız ama ben falından hiç tatmin olmadım,ikisini de asla tavsiye etmiyorum

merhaba,
bakırköy tuğbanın yeri ya da mutfağı tuğba hanım'a fal baktıranınız var mı acaba? nasıldır? önerir misiniz?

hadi ya ben cafe 46 siyah saçlı olana (Seval hanımdı sanırm adı) , cam kenarında oturan hafif toplu bayana da baktırdım ikisi de patladı öyleyse ee nasıl bu kadar iddialılar o zaman ya yazık resmen üstelik beni de yüksek fiyatlı fallarına yönlendirmişlerdi, ayıp ya düpedüz sahtekarlık

Evet evet Seval'dı adı.. Ben de 1 tane isim bildi ama benim yönlendirmelerimle ilerledi hep. Dediklerine göre şuan hayatımdakiyle evleneceğim ama Kozyatağı Sevim'e göre Cem diye biriyle evlenecekmişim bu kadar da iddialı Cem dedi direkt Bakalım ikisi de 4 sene dedi. Yazarım 4 sene sonra

En son ben yana döne Şengül'ü aradım ama herkes işi bıraktı falan dedi çalıştığı cafeyede sordum yok kendisinden haber ulaşabilsek keşke :)

Yani illa ki iletişimi olan ya da telefonu olan vardır Meleklerde senelerce çalıştı sonuçta ama ben de artık bakmıyor diye duymuştum.

Mi cafe Handeye gittim herşeyden önce çok tatlı ve dobra bir kız çok beğendim yaklaşımını ,fala gelirsek valla olumlu olumsuz herşeyi söyledi bazı söyledikleri imkansız gelse de neden olmasın diyorum birde sizce Hande anlık durumları ve karşı tarafın düşüncesini biliyormu ?Yeni birinden bahsetti 2018 dede evlendirdi :)).

Anlık duyguları falan gayet iyi biliyo :) bende ona ilk fal baktırdığımda imkansız bişe söylediğini düşünmüştüm ve başıma geldi :) en son fal baktırdığımda ama 3 haftalık bi süre vermişti o doluyo ama hala olmadı biraz daha zamanı var ve olacak die umut ederek bekliyorum :)

Yani illa ki iletişimi olan ya da telefonu olan vardır Meleklerde senelerce çalıştı sonuçta ama ben de artık bakmıyor diye duymuştum.
Ben cafede çalışanlarlada konuştum en son İstanbulda olduklarını biliyolar ve fal olayını bırakmış. fal olaylarına girmiyomuş galiba meleklerden canla görüşüyomuş ama galiba bu kadar bilgiye ulaşabildim. Doğru olup olmadığından emin değilim :)

Bana bir durumla ilgili 3 hafta dedi:).

falin cikmasi tesaduf olabilirmi kizlar bir fenayım neden boyle oysa bna cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…