şu forumda adı geçen hemen herkese fal baktırmış biri olarak rica ediyorum uyduruk kıytırık kişilerin reklamını yaparak yanıltmayın insanları ya. hangisinin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki artık, yazdıklarınızdan kimin samimi kimin reklamcı olduğu hemen anlaşılıyor. son yorum yazanlar alınmasın onları kastetmedim. bikaç sayfa öncelerinden bahsediyorum. ha bu arada her türlü falcı buldum da bir tane uzun geleceği gören bulamadım
valla tavsiye etmek istemem kimseyi. var mı yok tavsiye edilecek. bu forumda adı geçen de var geçmeyen de var. ama reklamcılar yüzünden ben de onlar gibi anılmak istememKimi tavsiye edersiniz peki... İlişkiler konusunda nokta atışı yapan?
yok mu var tavsiye edilecek olacaktı:)
2010u bilmem de 4 5 sene önce orada niko vardı gay o muSene 2010 Kadıköy'de kırmızı diye bir kafe vardı, orada gay olan birine fal baktirmistim,sanki adınu hatırlamıyorum, hayatım boyunca baktirdigim en iyi ffaldi, o dönem inanmamış tim ama söylediği herşeyi yasadimm, bana o dönem ayrıldığım erkek arkadaşımın adının son 3 harfini,neden ayrildigimizi, onun hayatını, şimdiki sevvdigimle tanışma tarihimizi,tanışma şeklimizi,onun mesleğini, şimdiki durumumuzu,onun hayatını, ismindeki 4 harfi(ismi 5 harfli):) söylediklerinden sadece 1 tanesi olmadı oda şimdilik:) onu tekrar bulmayı o kadar çok isterdim,ki ama hakkında hiç bir bilgi hatirlamiyorum
şu forumda adı geçen hemen herkese fal baktırmış biri olarak rica ediyorum uyduruk kıytırık kişilerin reklamını yaparak yanıltmayın insanları ya. hangisinin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki artık, yazdıklarınızdan kimin samimi kimin reklamcı olduğu hemen anlaşılıyor. son yorum yazanlar alınmasın onları kastetmedim. bikaç sayfa öncelerinden bahsediyorum. ha bu arada her türlü falcı buldum da bir tane uzun geleceği gören bulamadım
Tuzla bana cok uzak. Bi de numarasi yokiyi de cevap verdim ben, neden hala bulamadım diyorsunuz anlamadım :)
merhaba kızlar :) kuzey bana "ocak ayından bir şey bekleme, şubat ayında konuşacaksınız, sen sakın yazma" demişti. ama ben dayanamadım yazdım, biraz sert şeyler yazmıştım hem de ama olumlu bir konuşma oldu, şaşırdım. hiç yazmayacaktım ama falı bozdum sanırım. kuzey'in dediği tarih şubat ve mart. falı patladı mı ya da tarihi erken mi tuttu anlayamadım, size bırakıyorum :)
2-3 sayfa önceye yazdım beğenir misin bilmem tabikızlar bakırköye gidicem. Bana oralara yakın bir falcı önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?