İstanbul'da Fal - Falcılar

şu forumda adı geçen hemen herkese fal baktırmış biri olarak rica ediyorum uyduruk kıytırık kişilerin reklamını yaparak yanıltmayın insanları ya. hangisinin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki artık, yazdıklarınızdan kimin samimi kimin reklamcı olduğu hemen anlaşılıyor. son yorum yazanlar alınmasın onları kastetmedim. bikaç sayfa öncelerinden bahsediyorum. ha bu arada her türlü falcı buldum da bir tane uzun geleceği gören bulamadım

Ben de katılıyorum buna burda bahsi geçenlerden birkaçını denedim çok iyi diyebileceğimiz biri yok uzun vadeyi tutturabilen işte bu dedirten olmadı

Kimi tavsiye edersiniz peki... İlişkiler konusunda nokta atışı yapan?

Kimi tavsiye edersiniz peki... İlişkiler konusunda nokta atışı yapan?
valla tavsiye etmek istemem kimseyi. var mı yok tavsiye edilecek. bu forumda adı geçen de var geçmeyen de var. ama reklamcılar yüzünden ben de onlar gibi anılmak istemem

telefonda bakan yiğit fena değildi. maltepede ergün vardı unuttum gitti sonra telefoında bakan emrah vardı oğuzhan varlardı onlar da iyiler. fezasultan vardı bir zamanlar. şmdi ne yapar bilmiyorum. bunlar iyilerdi.

Kızlar iyi geceler hepinize:)bugün bir arkadaşım şaşkınbakkal nostradamus cafede yasemin diye birine kahve falı baktırmış..memnun kalmış..var mı hiç giden,bilen?

Sene 2010 Kadıköy'de kırmızı diye bir kafe vardı, orada gay olan birine fal baktirmistim,sanki adınu hatırlamıyorum, hayatım boyunca baktirdigim en iyi ffaldi, o dönem inanmamış tim ama söylediği herşeyi yasadimm, bana o dönem ayrıldığım erkek arkadaşımın adının son 3 harfini,neden ayrildigimizi, onun hayatını, şimdiki sevvdigimle tanışma tarihimizi,tanışma şeklimizi,onun mesleğini, şimdiki durumumuzu,onun hayatını, ismindeki 4 harfi(ismi 5 harfli):) söylediklerinden sadece 1 tanesi olmadı oda şimdilik:) onu tekrar bulmayı o kadar çok isterdim,ki ama hakkında hiç bir bilgi hatirlamiyorum

2010u bilmem de 4 5 sene önce orada niko vardı gay o mu

iyi de cevap verdim ben, neden hala bulamadım diyorsunuz anlamadım :)

merhaba kızlar :) kuzey bana "ocak ayından bir şey bekleme, şubat ayında konuşacaksınız, sen sakın yazma" demişti. ama ben dayanamadım yazdım, biraz sert şeyler yazmıştım hem de ama olumlu bir konuşma oldu, şaşırdım. hiç yazmayacaktım ama falı bozdum sanırım. kuzey'in dediği tarih şubat ve mart. falı patladı mı ya da tarihi erken mi tuttu anlayamadım, size bırakıyorum :)

Merhaba kızlar Uzun zamandır dışaridan takip ediyordum başlığı.Ama sizlere sormam gereken birkaç soru var,bu nedenle üye oldum ...Gop ta birsen ya da birsel diye bir falci vardı evinde fal bakıyordu. 2010 yılında baktirmistim en son ve söylediklerinin birçoğu uzun vadede çıktı. Aradan çok uzun bir zaman geçtiği için telefonunu kaybettim .Kendisi hala bakıyor mu ve teli kimsede var mı acaba ? Bilgisi olan biri varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim.Bir de kuzeyı merak ettim .Hakkindaki yorumlar genelde olumlu besiktas ta cafe benim de mi hala?Ayrilacagi yazılmış önceki sayfalarda sanırım.

Fala inanma falsiz da kalma atasozunu sana hediye ediyorum cok dinlemiceksin iste falcilari yuregin ne diyorsa o

Kızlar 6 aydır yoğun sekilde fal baktırıyorum ve gittiğim falcıları soooyle bir düşündüm de bir numara serkan ( c.bostan sembol) diyorum. Az ama öz ..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…