İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeyy hemde tarihinde cikti cok sevindirici bir haber oldu acikcasi beklemiyordum ama cikti simdide devamini metak ediyorum biraz gerginimfe inanamiyorum hala ciktigina ondan bu yorumu yazdim ki bna normalde iyi fallar cikmazdi
Kuzeyi bu sitede sanırım ilk öneren ben olmuştum bi donem ara verdim bi ay kadar gitmedim o da benden dolayi degil kendisi dedi az fal baktir artik takintiya dönusecek birseyler diye. Ama yine kisa araliklarla gidiyorum. Bana da birçok dedigi çıktı. Ama yine şu donemler enerjim karman çorman sabretmek çok zorluyor insanı falcı falcı gezmek istemiyorum bi yandanda dayanamıyorum.

Evet canim hatirliyorum seni tavsiyeyle gidip memnun kaldigim tek falci oldu kuzey..zaten en memnun olduğum davranisu bu durustlugu oldu ama bn cok badireler atlatmis ve acayip karamsar biru olarak fallar cikmiyordu bu cikinca bir şok oldum hala kendime gelemedim adam döndü ama ben soguk davrandim biraz simdi gerisi cikmazsa diye korkuyorum ama Kuzey sanirim oyle basit bir falcı deil ayrilik olsa gorurdu herhalde?!

kuzeyin Aşk konusunda bana negatif pek birşey soyledigini hatirlamiyorum ama bir arkadasim gitmisti ona eşinle boşanacaksın demiş mesela. Ki gercektende evlilikleri pek iç açıcı degil şu dönemler.

kuzeyin Aşk konusunda bana negatif pek birşey soyledigini hatirlamiyorum ama bir arkadasim gitmisti ona eşinle boşanacaksın demiş mesela. Ki gercektende evlilikleri pek iç açıcı degil şu dönemler.

Negatif konustuklari olmus durust yani bnada olumlu konustuki ben inanmiyordum ama cikti sadece adama biraz soguk yazdm fal i bozmuş olurmuyum diye endiseliyim okadar..ama kuzey de bna cok kuruntulu oldugumu kendisi soyledi sen hic tavsiye aldinmi ayy catliycam yaa ilersi gelcekmi diye..gelir mi genemi gitsem 20gun oncegittim..

Kızlar Kuzey anı iyi biliyor değil mi ? Kafam su an allak bullak oldu. Bna söylediği birşeyin gidişatı bu önümüzdeki bi kaç güne bağlı.. Dua edin nolur kötü seyler olmasın..

Kızlar Kuzey anı iyi biliyor değil mi ? Kafam su an allak bullak oldu. Bna söylediği birşeyin gidişatı bu önümüzdeki bi kaç güne bağlı.. Dua edin nolur kötü seyler olmasın..

Evet ve bna cikti yukariyada yazdim bende boyle sen gibi endişeliydi m ama oldu ve yine mutsuzum cunku ben biraz soguk yaptim gibi..aman sen oyle yapna konuyu bilmiyorum ama..

Yıldızname diye bir şey duydum. O konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar?

slm arkadaşlar iyi bir falcı arıyorum bakırköyde bilen varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz acaba:)

andaç ve telefonda bakan yiğit duruyor mu ya. çok aşırı memnun kalmamıştım ama diğerlerinden iyilerdi

Arkadaşlar acele bakırköyde söyledikleri çıkan İyi bir facı arıyorum bugün gitmek istiyorum deneyimli arkadaşların önerisini rica ediyorum

en son kuzey'e gittim L La_vita ile beraber..bana dedikleri an için tam tamına doğruydu evet..verdiği tarihlere takılmadım açıkcası beklediğim de söylenemez ama verdiği tam tarih de yaşadığım şey aynıydı..ve tam dediği gibi ufak bi pürüz demişti..aynen öyle oldu..geçti bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…