Kimin baktigi fal cıktı sana canım ?falin cikmasi tesaduf olabilirmi kizlar bir fenayım neden boyle oysa bna cikti
Kimin baktigi fal cıktı sana canım ?
Kuzeyi bu sitede sanırım ilk öneren ben olmuştum bi donem ara verdim bi ay kadar gitmedim o da benden dolayi degil kendisi dedi az fal baktir artik takintiya dönusecek birseyler diye. Ama yine kisa araliklarla gidiyorum. Bana da birçok dedigi çıktı. Ama yine şu donemler enerjim karman çorman sabretmek çok zorluyor insanıKuzeyy hemde tarihinde cikti cok sevindirici bir haber oldu acikcasi beklemiyordum ama cikti simdide devamini metak ediyorum biraz gerginimfe inanamiyorum hala ciktigina ondan bu yorumu yazdim ki bna normalde iyi fallar cikmazdi
Kuzeyi bu sitede sanırım ilk öneren ben olmuştum bi donem ara verdim bi ay kadar gitmedim o da benden dolayi degil kendisi dedi az fal baktir artik takintiya dönusecek birseyler diye. Ama yine kisa araliklarla gidiyorum. Bana da birçok dedigi çıktı. Ama yine şu donemler enerjim karman çorman sabretmek çok zorluyor insanıfalcı falcı gezmek istemiyorum bi yandanda dayanamıyorum.
kuzeyin Aşk konusunda bana negatif pek birşey soyledigini hatirlamiyorum ama bir arkadasim gitmisti ona eşinle boşanacaksın demiş mesela. Ki gercektende evlilikleri pek iç açıcı degil şu dönemler.Evet canim hatirliyorum seni tavsiyeyle gidip memnun kaldigim tek falci oldu kuzey..zaten en memnun olduğum davranisu bu durustlugu oldu ama bn cok badireler atlatmis ve acayip karamsar biru olarak fallar cikmiyordu bu cikinca bir şok oldumhala kendime gelemedim adam döndü ama ben soguk davrandim biraz simdi gerisi cikmazsa diye korkuyorum ama Kuzey sanirim oyle basit bir falcı deil ayrilik olsa gorurdu herhalde?!
kuzeyin Aşk konusunda bana negatif pek birşey soyledigini hatirlamiyorum ama bir arkadasim gitmisti ona eşinle boşanacaksın demiş mesela. Ki gercektende evlilikleri pek iç açıcı degil şu dönemler.
Kızlar Kuzey anı iyi biliyor değil mi ? Kafam su an allak bullak oldu. Bna söylediği birşeyin gidişatı bu önümüzdeki bi kaç güne bağlı.. Dua edin nolur kötü seyler olmasın..
Evet ve bna cikti yukariyada yazdim bende boyle sen gibi endişeliydi m ama oldu ve yine mutsuzum cunku ben biraz soguk yaptim gibi..aman sen oyle yapna konuyu bilmiyorum ama..
bu Kuzey nerede ? Mandal da olan Kuzey mi?
Canım bakırköyde öznur var bide matrak cafede funda ben beğendim ama enerji meselesi tabislm arkadaşlar iyi bir falcı arıyorum bakırköyde bilen varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz acaba:)
Andaç laf kafede duruyor bildi mi sana çıktımı ?andaç ve telefonda bakan yiğit duruyor mu ya. çok aşırı memnun kalmamıştım ama diğerlerinden iyilerdi
eh fena değildi ama yiğit bir tık üstüydüAndaç laf kafede duruyor bildi mi sana çıktımı ?
Bana orda cananın çıkmışlığı var ama andaç hiç çıkmadı. 2 kere baktırdımAndaç laf kafede duruyor bildi mi sana çıktımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?