• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet hic onermeyecegim falcilari yaziyorum nostradamous kadikoy direk.ticarete dokmusler eskiden iyi isimler calisiyordu ordab,simdi oyle degil oturdum direk tek cesit fal bakmiyorum 60 tl dedi iyi hadi dedim basladi fala senin enerjin tikali acilmasi lazim filan ee napicaksin dedim kursun dokmeli filab falan ne kadar 100 tl dedi bu arada fala bakarken agzimdan laf almaya calisiyor filan tek birsey disinda hicbirsey bilemedi ailenle aran kotumu filan dedi yoo gayet iyi dedim cevirdi filan rezalet turkcesi ben hic begenmedim fal boyunca agzimi aradi parayi odedim ama hic memnun kalmadim onun disinda online atin daha iyi .

bayrampaşada filiz abla var herşeyimi bildi. sevgilimle ayrı olduğumuzu ve tekrar barışacağımı soyledi bakalım bekliyorum barısacakmıyız:) ama artık evden bakmıyor internet üzerinden bakıyor. özellikle kahve falında çok iyi.

buarada soranlar olmuş toplu cevap vereyim filiz abla www.falgram.com da bakıyor fiyatı 15 tl. kahve falında çok iyi tarot hiç baktırmadım ona.

Ya bana Kuzey hisli biri gibi değdiyorumtalcısı gibi geldi bende pek bir şey tutturamadı çok öngörü tespit de yoktu ama burada çok beğenen de var. Belki de benimle uyuşmamıştır:)

Bana cikti ve andada tuttu ama olumsuz varsada bilmek isterim;) andada mi tutmadu sizin.Evet ongoru cokazdi banada ana ilki tuttu cok sukur bazen okadar iyi geliyorki bir fal birine tutmayinca nasil baskasina tutmaz diyorsunuz deilmi..bende oyle oldum bian karamsar gibi olup...

telefonda bakanları tükettim kuruttum:) telefonda bakan kimler var yenilerden iyi olan

Bana cikti ve andada tuttu ama olumsuz varsada bilmek isterim:KK66: andada mi tutmadu sizin.Evet ongoru cokazdi banada ana ilki tuttu cok sukur bazen okadar iyi geliyorki bir fal birine tutmayinca nasil baskasina tutmaz diyorsunuz deilmi..bende oyle oldum bian karamsar gibi olup...

Yani bende hiçbir şey yoktu pythiacım falı bitirse de gitsem diye bekledim. Ha bu arada mekan kötü değil ancak ilk oturduğumda esneye esneye bi hal oldum oradan farkedip baktırmasam iyiymiş kendi adıma:) hatta biz bizden önce baktıran arkadaşımız beğenmeyince baktırmasak mı dedik de sahibi randevu aldınız baktırmasanız da fal ücretini alırım gibi talihsiz bir açıklama yaptı baktırdık sonuç ortada kendi adıma. Çoğunluk beğendiği için bilemiyorum ya benim beklentim farklıdır ya da enerjim uymamıştır:)

Kızlar Hande hepinizi aklınızdaki kişilerle barıştırıp evlendiriyor mu yoksa bununla olmaz dediği yeni birini gördüğü oldu mu?

Back
X