alabilir miyim tugbanin no şunuİndirim işini de sordun mu canım su falı için? Haber bekliyordum ya senden hani. Bir de nasıl ulaşıyorsun ona bu kadar kolay?
Ben gittim... Kisilik analizleri iyi, ani da iyi biliyor, gelecek cikar mi yasayinca gorecegim.laf cafe ergin'e giden var mı? nasıl sizce
Bu mesaji gordugum iyi oldu :) enerjisini cok sevdim Gokce'nin. Gelecek cikar mi onu da yasarken gorecegim...kızlar benim favori falcım Bias Cafe Gökçe'ydi bilenler bilir. son iki aydır daha sık gidiyorum. birkaç fal önce bana direk "Fatih kim?" diyerek isim vermişti. o zamanlar hayatımda öyle biri vardı, benimle ilgileniyordu. gökçe de direk bilmişti.
temmuz ayında sevdiğim kişinin hayatında biri vardı, ben de yeni öğrenmiştim. gökçe'ye gittim, "kız buna yüz vermeyecek ayrılacaklar" demişti. adamın sosyal medya hesaplarına baktım, o kibirli adam aşk acılı şeyler yazıyor:) gökçe sevdiğim kişinin soyadındaki iki harfi de bilmişti.
bugün yine baktırdım, hayatıma giren yeni kişiyle yaşadığım tartışmayı ve kendini geri çektiğini direk söyledi. bende bilemediği hiçbir şey yok. yeni kişiyle de ilgili her şeyi bildi. yıldızname,tarot ve kahve bakıyor 35 lira. ben çok memnunum. tavsiye ederim.
Kızlar kuzey nerde beşiktaştamı kendine kafe açmış diyolar birde fiyatı ne
İyimi peki canm ya nasıl bakmasıNorth cafe besıktas barbaros bulvrında canım bnde uzun zamandır gıtmedım en son 40dı yanlış yonlendırmeyım sırf sohbeti için gitmek istiyorum bende...
Selamlar, bu tur sorularinizi isim yapmis bir kac fal cafeye sorsaniz daha saglikli cevaplar alirsiniz. Bu sayfa fal baktiran bayanlarin cikan-cikmayan fallari ile alakali bir sayfa dolayisiyla falcilara ya da potansiyel falcilara danismanlik yapilabilecek bir ortam bu baslik altinda bulunmuyor.Merhaba kızlar.Ben de fal bakmayı seviyorum ve ilgiliyim.Bu falcılar günde kaç müşteri alıyor, her müşteriye kaç TL'ye bakıyorlar ve fiyat belirlenmesi kendi isteklerine göre mi? Maaşlılar mı yoksa kafelerin tek çıkarı falın reklam etkisi mi? Müşterisi çok olan bir falcı arttırdığı kahve satışlarından kâr payı talep edebilir mi? Kafeler onun kazancına ortak çıkmaz, değil mi? Ayrıca kalacak yer durumunu ayarlayabilecek potansiyelde kafeler var mıdır?
Sefaköy busenin teli lutfensimdi gördum, numara yazmıssın onceden, tesekkurler :)
bakın daha önce de galiba söylenmişti, Buse'den çok eskiden bahsedilmiş. Bu kişi artık fal bakmıyor olabilir. Veya onu tanıyan kullanıcılar bile artık forumu takip etmiyor olabilirler. Belli ki şu anda pek bilen yok. Ondan söz etmiş olan kullanıcılara özelden msj atarsanız belki size yardımcı olabilirlerYa ben bir türlü şu busenin telini bulamıyorum bir yardımcı olun lütfen ... Sefaköy buse
teşekkür ederimBa
bakın daha önce de galiba söylenmişti, Buse'den çok eskiden bahsedilmiş. Bu kişi artık fal bakmıyor olabilir. Veya onu tanıyan kullanıcılar bile artık forumu takip etmiyor olabilirler. Belli ki şu anda pek bilen yok. Ondan söz etmiş olan kullanıcılara özelden msj atarsanız belki size yardımcı olabilirler
Selamlar, bu tur sorularinizi isim yapmis bir kac fal cafeye sorsaniz daha saglikli cevaplar alirsiniz. Bu sayfa fal baktiran bayanlarin cikan-cikmayan fallari ile alakali bir sayfa dolayisiyla falcilara ya da potansiyel falcilara danismanlik yapilabilecek bir ortam bu baslik altinda bulunmuyor.
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum.Laf Cafe Ergin'in falı çıkıyor mu?
Ben Ergin' e asmin kafedeyken baktırmıştım. hiçbir dediği çıkmadı. gerçi fal biraz enerji meselesi sanırım.Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?