İstanbul'da Fal - Falcılar

damlalar cafe Tuğba, telefonda bakiyormus sanırım ... bilen var ise özel den telini atabilir mi. ..

Bu mesaji gordugum iyi oldu :) enerjisini cok sevdim Gokce'nin. Gelecek cikar mi onu da yasarken gorecegim...

Kızlar kuzey nerde beşiktaştamı kendine kafe açmış diyolar birde fiyatı ne

North cafe besıktas barbaros bulvrında canım bnde uzun zamandır gıtmedım en son 40dı yanlış yonlendırmeyım sırf sohbeti için gitmek istiyorum bende...

Merhaba ben yeni üye oldum. İstanbulda otururken bir arkadaşım falcıya gideceğim tek başına gitmeyeyim gelirmisin dedi ve birlikte bostancıda hatice diye bir falcıya gittik. Falcı arkadaşıma baktıktan sonra kalkacakken sanada bakayım dedi. Peki dedim. Falcının söyledikleri hayatımda hep çıktı. Şimdi bir sıkıntım var ve tekrar gitmek istiyorum. Ancak iletişm tel. Veya adres bilmiyorum. Bilen hanımlardan rica ediyorum. Benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar.Ben de fal bakmayı seviyorum ve ilgiliyim.Bu falcılar günde kaç müşteri alıyor, her müşteriye kaç TL'ye bakıyorlar ve fiyat belirlenmesi kendi isteklerine göre mi? Maaşlılar mı yoksa kafelerin tek çıkarı falın reklam etkisi mi? Müşterisi çok olan bir falcı arttırdığı kahve satışlarından kâr payı talep edebilir mi? Kafeler onun kazancına ortak çıkmaz, değil mi? Ayrıca kalacak yer durumunu ayarlayabilecek potansiyelde kafeler var mıdır?

Selamlar, bu tur sorularinizi isim yapmis bir kac fal cafeye sorsaniz daha saglikli cevaplar alirsiniz. Bu sayfa fal baktiran bayanlarin cikan-cikmayan fallari ile alakali bir sayfa dolayisiyla falcilara ya da potansiyel falcilara danismanlik yapilabilecek bir ortam bu baslik altinda bulunmuyor.

Ba
Ya ben bir türlü şu busenin telini bulamıyorum bir yardımcı olun lütfen ... Sefaköy buse
bakın daha önce de galiba söylenmişti, Buse'den çok eskiden bahsedilmiş. Bu kişi artık fal bakmıyor olabilir. Veya onu tanıyan kullanıcılar bile artık forumu takip etmiyor olabilirler. Belli ki şu anda pek bilen yok. Ondan söz etmiş olan kullanıcılara özelden msj atarsanız belki size yardımcı olabilirler

teşekkür ederim

tavsiye vermek yerine bence bi an önce kurtulmaya bakın hiç biri sizden daha fazla şey bilmiyo duymak istediğiniz şeyleri söylüyolar sadece onun yerine terapiste gidin ya da arkadaşınıza anlatın daha iyi zaten fal fiyatları da terapi fiyatlarını bulmuş nerdeyse hepsi dalavereci... zamanında falcılık yapan bi ablam kendi ağzıyla söyledi fala para mı verilir diyeki kendisi hacı hoca işleriyle de bolca para kaldırmıştı...bişeyi kafanıza takıp üstüste gidiyosunuz onlar bunun farkında o yüzden çoğu iyileştirmek yerine kötüleştirir net şeyler söylemez sık sık gidin diye hep gittikçe de sizin hakkınızda az çok bilgi sahibi olurlar sallaması kolay olur çıktı sanırsınız kimse kolay kolay para kazanmıyo harcamayın böyle şeylere yazık günah

Çok teşekkür ettim.Bu yanıtlar kafeden kafeye değişebileceğine göre, demek ki artık kafe gezme vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…