Forumda adi cok sık gecmis ama hala telefonuna ulasamadim
O burdayken bile telefonuna ulaşamamıştık...birdönem ben de araştırmıştımAcibadem de cay fali bakan AYTEN vardi. Simdi izmire tasindi. Telefon numarasini ariyorum. Bilen varsa lutfen paylasabilir mi?
Ya kaç gündür bi busedir gidiyo...nerden çıktı bu falcıKizlar sefakoy busenin numarasini bilen bana yazabilir mi ozelden
buldu iseniz busenin telini bana da yazar misiniz...Dadles sefaköy busenin numarasini bana da yazarmisin canm
Ya kaç gündür bi busedir gidiyo...nerden çıktı bu falcı
Haklısın canım detayı görmemiştim buseyi hiç duymadım çünkü. Hani eskilerden bi yiğit var burak var artık aşinayız da buse baya eski gibidadles adlı kullanıcının bi mesajını alıntılayarak biri sormuştu. ben de baktım dadles isimli kullanıcıya. en son 2014 martta bu başlığa yazmış. bahsettiği buse ile ilgili de 2012 de yazmış. çok eski mesajları hortlatarak soru sorulmuş yani. buse her kimse belki artık fal bile bakmıyordur.
Sedennn isimli Asiye soysal bana özel den mesaj atıp gittiğim falcıları öğrenip geç gitmemlerine rağmen Edi’ye handeye karaladılar Asiyesoysal yalancısına kuzey gittin mi dedim gittim e tlf baktırdın yüzyüzemi dedim ya çok kötü bence dedi hayatımda iki kez kuzeye gitmiş biri olarak handeye 10 kez gitmiş ken kuzeyi öven oldum utanmadan kuzeyi övmüş oldum istanbul ve Tekirdağ da 40 tane falcıya gitmiş biri olarak kuzeyi övdü dediler özelden övmüşüm ben övmek istesem burdan överdim benimle ilgili veri bile ortaya koyamayan düzenbaz kuzey nasıl bahsetedermisin diyorum konuşmamiyor handeyi karalayan asiyesoysal Hande çok mu iyi diye mesaj atıyor onu Allah’a havale ediyorum Exposé oldu sonundaMerhaba arkadaslar bende olanlardan sonra yazma geregi duydum bu sedennn yaklasik bir ay oncede gittigi her falci icin yorum yapan forumun eski uyelerinden bugune kadar 100 lerce falci denemis ve deneyimlerini olumlu olumsuz hep gelip burda yazmis olan arkadasimiz @h_girL ve benimlede cok cirkin seviyesiz bir sekilde tartismis burda bizim begenip yazdigimiz kisilerin reklamini yapmakla suclamisti herkes gormus oldu kimin ne oldugunu @Dryperikizi cok tesekkurler herkesi uyardigin ve gercekleri ortaya cikardigin icin Allah kimsenin yaptigini yanina birakmiyor iste gercekler gecte olsa ortaya cikiyor ayrica konuya el atan ve cozume ulastiran @Kazen sanada tesekkurler
Hepinize iyi gunler arkadaslar
gitSedennn isimli Asiye soysal bana özel den mesaj atıp gittiğim falcıları öğrenip geç gitmemlerine rağmen Edi’ye handeye karaladılar Asiyesoysal yalancısına kuzey gittin mi dedim gittim e tlf baktırdın yüzyüzemi dedim ya çok kötü bence dedi hayatımda iki kez kuzeye gitmiş biri olarak handeye 10 kez gitmiş ken kuzeyi öven oldum utanmadan kuzeyi övmüş oldum istanbul ve Tekirdağ da 40 tane falcıya gitmiş biri olarak kuzeyi övdü dediler özelden övmüşüm ben övmek istesem burdan överdim benimle ilgili veri bile ortaya koyamayan düzenbaz kuzey nasıl bahsetedermisin diyorum konuşmamiyor handeyi karalayan asiyesoysal Hande çok mu iyi diye mesaj atıyor onu Allah’a havale ediyorum Exposé oldu sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?