İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeye baktirdik arkadasimla anlik durumj ve gecmisi bildi gayet guzel,gelecegi yasayan varmi?(spesik bir konu gibi mesela su zamanda soyle biriyle tanisicajaun is degisikligi gibi)

Kuzeye baktirdik arkadasimla anlik durumj ve gecmisi bildi gayet guzel,gelecegi yasayan varmi?(spesik bir konu gibi mesela su zamanda soyle biriyle tanisicajaun is degisikligi gibi)
Kuzey'e 2 kez baktırdım, ama bana hiç spesifik bir tarih hatta spesifik bir şey söylemedi, genel bakış tarzı hep çok net değil, kesin yargılar sonuçlar yok...o yüzden şaşırıyorum kuzey'in söylediklerinden net sonuç bekleyenlere...sadece bana mı böyle belirsiz konuşuyor ? herkese net şeyler mi söylüyor ? anlamadım gitti

Geysu ya baktırıp dediği tarihleri yaşayan var mı ya da patlayan ve sonuç nasıldı acaba?

Valla bana tarih ve olaylari net soyledi ,gecmiside net anlatti hatta gecmisi baya bildi bana da arkadasima da ben gecmis analizini begendim ama gelecegi bilemiyorum.Gecmisi cok iyi bilip gelecegi tutturamayan falcilarda cok vae cunku .

Ben kuzenim ile birlikte baktırmıstım kuzenime dediği harflerde dediği tarihte birile tanıştı şuan hayatında. Banada spesifik iki şeyi çıktı. Dediklerini yaşadığımiz için birkaç gün önce tekran baktirdim. Hatta yorum yazdım zaten buraya kuzeyinde digeelerinide. Kuzeyden sonraki fovorimde Ergin bence o da denenmeli

Burda söz ettiğiniz Kuzey Beşiktaş'taki mi yoksa Bakırköy laf cafe mi?

Bana tarih vererek ve kesin konusuyor. Enerji meselesinden mi acaba.

Ergin kim ve nerede bakiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…