Yakin tarihler gibi... Sen de ben de bekleyelim bakalim, vadelere takilmayalim vadelerde falcilarin cogu iyi degil.Yanlış hatırlamıyosam Mayıs'ta, Haziran'da, en son da Eylül başında olması lazım.
Evet onu birçok kişi söylüyor. Zaman önemli değil, yeter ki haklı çıksınlar.Yakin tarihler gibi... Sen de ben de bekleyelim bakalim, vadelere takilmayalim vadelerde falcilarin cogu iyi degil.
Kuzey'e 2 kez baktırdım, ama bana hiç spesifik bir tarih hatta spesifik bir şey söylemedi, genel bakış tarzı hep çok net değil, kesin yargılar sonuçlar yok...o yüzden şaşırıyorum kuzey'in söylediklerinden net sonuç bekleyenlere...sadece bana mı böyle belirsiz konuşuyor ? herkese net şeyler mi söylüyor ? anlamadım gittiKuzeye baktirdik arkadasimla anlik durumj ve gecmisi bildi gayet guzel,gelecegi yasayan varmi?(spesik bir konu gibi mesela su zamanda soyle biriyle tanisicajaun is degisikligi gibi)
Valla bana tarih ve olaylari net soyledi ,gecmiside net anlatti hatta gecmisi baya bildi bana da arkadasima da ben gecmis analizini begendim ama gelecegi bilemiyorum.Gecmisi cok iyi bilip gelecegi tutturamayan falcilarda cok vae cunku .Kuzey'e 2 kez baktırdım, ama bana hiç spesifik bir tarih hatta spesifik bir şey söylemedi, genel bakış tarzı hep çok net değil, kesin yargılar sonuçlar yok...o yüzden şaşırıyorum kuzey'in söylediklerinden net sonuç bekleyenlere...sadece bana mı böyle belirsiz konuşuyor ? herkese net şeyler mi söylüyor ? anlamadım gitti
Ben kuzenim ile birlikte baktırmıstım kuzenime dediği harflerde dediği tarihte birile tanıştı şuan hayatında. Banada spesifik iki şeyi çıktı. Dediklerini yaşadığımiz için birkaç gün önce tekran baktirdim. Hatta yorum yazdım zaten buraya kuzeyinde digeelerinide. Kuzeyden sonraki fovorimde Ergin bence o da denenmeliKuzeye baktirdik arkadasimla anlik durumj ve gecmisi bildi gayet guzel,gelecegi yasayan varmi?(spesik bir konu gibi mesela su zamanda soyle biriyle tanisicajaun is degisikligi gibi)
Burda söz ettiğiniz Kuzey Beşiktaş'taki mi yoksa Bakırköy laf cafe mi?Ben kuzenim ile birlikte baktırmıstım kuzenime dediği harflerde dediği tarihte birile tanıştı şuan hayatında. Banada spesifik iki şeyi çıktı. Dediklerini yaşadığımiz için birkaç gün önce tekran baktirdim. Hatta yorum yazdım zaten buraya kuzeyinde digeelerinide. Kuzeyden sonraki fovorimde Ergin bence o da denenmeli
Beşiktaş North cafe deki kuzeyBurda söz ettiğiniz Kuzey Beşiktaş'taki mi yoksa Bakırköy laf cafe mi?
Bana tarih vererek ve kesin konusuyor. Enerji meselesinden mi acaba.Kuzey'e 2 kez baktırdım, ama bana hiç spesifik bir tarih hatta spesifik bir şey söylemedi, genel bakış tarzı hep çok net değil, kesin yargılar sonuçlar yok...o yüzden şaşırıyorum kuzey'in söylediklerinden net sonuç bekleyenlere...sadece bana mı böyle belirsiz konuşuyor ? herkese net şeyler mi söylüyor ? anlamadım gitti
Ergin kim ve nerede bakiyor?Ben kuzenim ile birlikte baktırmıstım kuzenime dediği harflerde dediği tarihte birile tanıştı şuan hayatında. Banada spesifik iki şeyi çıktı. Dediklerini yaşadığımiz için birkaç gün önce tekran baktirdim. Hatta yorum yazdım zaten buraya kuzeyinde digeelerinide. Kuzeyden sonraki fovorimde Ergin bence o da denenmeli
Bakirkoy Laf Cafe'de bakiyor.Kisilik analizinde cok basarili.Ergin kim ve nerede bakiyor?
Bu ay degilde onumuzdeki ay denerim belki online ve yuzyuze yeterince baktirdim.Bakirkoy Laf Cafe'de bakiyor.Kisilik analizinde cok basarili.
O kim cnmArkadaslar busenin numarasini bilen yok mu cok acil lazim
Sefakoy buse diye geciyor ismi. O taraflardayim o yuzden numarasina ulasmaya calisiyorumO kim cnm
İyimiymiş canım nerden duydunSefakoy buse diye geciyor ismi. O taraflardayim o yuzden numarasina ulasmaya calisiyorum
Forumda adi cok sık gecmis ama hala telefonuna ulasamadimİyimiymiş canım nerden duydun
Memnun kalan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?