İstanbul'da Fal - Falcılar

Demet ismi ara ara unutulup sonra yeniden canlanıyor da şeyi merak ettim, istisnasız herkese olumsuz uğursuz konuşan biri midir bu kadın? Bana çok olumlu konuştu, dediği gibi de oldu diyebilecek olan var mı?
Aslında ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum, ama şöyle bir de durum var, ilişkisi olumlu olan fal fal gezmez, hele demet'in 7 dak baskısını hiiç çekmez, resmen insan stres oluyor fal baktırırken demet'e, bir de çok negatif ve azarlayıcı bir tarzı var, ben 2 kez gittim farklı insanlar için, zaten olumsuz durumlardı, olumsuz konuştu ve öyle de oldu

Aslında ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum, ama şöyle bir de durum var, ilişkisi olumlu olan fal fal gezmez, hele demet'in 7 dak baskısını hiiç çekmez, resmen insan stres oluyor fal baktırırken demet'e, bir de çok negatif ve azarlayıcı bir tarzı var, ben 2 kez gittim farklı insanlar için, zaten olumsuz durumlardı, olumsuz konuştu ve öyle de oldu
Teşekkür ederim:) Ben hiç almayayım o zaman...

Arkadaslar daha once yazmistim, bana ilk falinda 10 lu bi zaman demisti, 10 hafta sonra da iletisim oldu ikinci gidisimde ise sadece durum analizi yapti gelecekten cok bahsetmez zaten.

Ben gitmedim ama bir arkadasım seneler oncesinden gidiyormus baya iyi bilir dedi bende uygun bi zaman bulursam gidicem

bakıyorum yeni üyelerin yorumları arttı... biri diyor Demet geleceği söyledi, diğeri diyor ki gelecekle alakalı yorum yapmaz... Gelecekle alakalı zaten kimse bir şey diyemez, hiç de görmedik ama 7 dk da bir para alan bir hatunun ben işe değil neye odaklandığını anlıyorum maalesef yazık bence iyi birine bakalım;)

bakıyorum yeni üyelerin yorumları arttı... biri diyor Demet geleceği söyledi, diğeri diyor ki gelecekle alakalı yorum yapmaz... Gelecekle alakalı zaten kimse bir şey diyemez, hiç de görmedik ama 7 dk da bir para alan bir hatunun ben işe değil neye odaklandığını anlıyorum maalesef yazık bence iyi birine bakalım:KK66:

Ben gelecekle alakalı yorum yapan sürüyle falcı gördüm, siz görmemiş olabilirsiniz. Kaldı ki buraya yeni üye olmuş olabilirim ama bu durum beni deneyimsiz yapmaz, tersine bu forumdaki bir çok falcıya gittim, bazılarına 5,6 defa gittim, buna göre de yorum yapıyorum.

Demet gelecekle ilgili pek konuşmaz, konuşursa da 1 cümle eder, geçer.

Ben gelecekle alakalı yorum yapan sürüyle falcı gördüm, siz görmemiş olabilirsiniz. Kaldı ki buraya yeni üye olmuş olabilirim ama bu durum beni deneyimsiz yapmaz, tersine bu forumdaki bir çok falcıya gittim, bazılarına 5,6 defa gittim, buna göre de yorum yapıyorum.

Arkadaslar demete 4 senedir duzenli araliklarla giden biri olarak sunu soylemek istiyorum.Demet anda cok iyidir ama gelecek konusunda yakin gelecegi bilir daha cok ,biraz da frekans meselesi ama karsinizdaki kisilerin ne dusundugunu bilen birini istiyorsaniz acida olsa gercekleri soyler catir catir.Ama genelde kisitli yorum yapar.Her soyledigi cikmadi bana ama cikanlar oldu oran vermem gerekirse ,yuzde 40 cikmistir ama anda 100 de 100 diyebilirim.

Arkadaslar demete 4 senedir duzenli araliklarla giden biri olarak sunu soylemek istiyorum.Demet anda cok iyidir ama gelecek konusunda yakin gelecegi bilir daha cok ,biraz da frekans meselesi ama karsinizdaki kisilerin ne dusundugunu bilen birini istiyorsaniz acida olsa gercekleri soyler catir catir.Ama genelde kisitli yorum yapar.Her soyledigi cikmadi bana ama cikanlar oldu oran vermem gerekirse ,yuzde 40 cikmistir ama anda 100 de 100 diyebilirim.
Numarası var mı?

Canım sen Küba Cafe Esra'yı nasıl buldun?

sizi hiç görmedim hatta sizi düşünerek de yoruma bir şey yazmadım açıkcası...
size deneyimli ya da yeni üyelere deneyimsiz diyemem fal baktırmak ile ilgili profesyonellik gerekmez:)
şunu söyleyeyim ki bazı yeni üyeler falcıların kendisi oluyor bne yaşadığım bir konuya değinerek yazdım,dikkatli olmak gerekiyor...
Gelecekle alakalı yüzde yüz doğru yorum yapan konu tartısılır ama buna inanmak pek hoş değil bence;)

sizi hiç görmedim hatta sizi düşünerek de yoruma bir şey yazmadım açıkcası...
size deneyimli ya da yeni üyelere deneyimsiz diyemem fal baktırmak ile ilgili profesyonellik gerekmez:)
şunu söyleyeyim ki bazı yeni üyeler falcıların kendisi oluyor bne yaşadığım bir konuya değinerek yazdım,dikkatli olmak gerekiyor...
Gelecekle alakalı yüzde yüz doğru yorum yapan konu tartısılır ama buna inanmak pek hoş değil bence:KK66:

Back
X