• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yakın zamanda İstanbul'a gelip fal baktırasım var ama Mi Cafe Hande'yi merak ediyorum yorumlarınızı. Sizce çıkıyor mu? Bir kere gıyabımda baktırıldı ama ne bileyim bir kere de ben mi baktırsam diyorum. Sizce değer mi?

Kızlar yakın zamanda İstanbul'a gelip fal baktırasım var ama Mi Cafe Hande'yi merak ediyorum yorumlarınızı. Sizce çıkıyor mu? Bir kere gıyabımda baktırıldı ama ne bileyim bir kere de ben mi baktırsam diyorum. Sizce değer mi?
Bana cikmadi Hande. Ve burada cikmadi diye cok kisiyi okudum. Pembe masallar dinlemek icin ideal.

Bana cikmadi Hande. Ve burada cikmadi diye cok kisiyi okudum. Pembe masallar dinlemek icin ideal.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Bir yakınıma çıktığı için acaba mı dedim ama boşvereyim O zaman .Asmin Cafe Can'ı deneyeyim mi en azından an için?

Hande’yi önermem hiç. Herkesi eski sevgilisiyle evlendirenlerden. Yanından çıktığınızda böyle mutluluktan uçacak gibi olursunuz ama devamı gelmez :) bir de haftalar sonrasına randevu veriyor, o kadar beklemeye değmez.

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Bir yakınıma çıktığı için acaba mı dedim ama boşvereyim O zaman .Asmin Cafe Can'ı deneyeyim mi en azından an için?

An icin Can'i oneririm, masal anlatmaz, ben defalarca gittim ona. Bir de Emre yi denemek istiyorum.

Çok karışmak istemiyorum ama arkadaşın dünya kadar falcı için yorumu var, sizin ilk mesajınızda böyle bir itham ile gelmeniz düşündürücü doğrusu, Arkadaşın hoşnut olmadığını yazdığı falcılardan birisiniz sanırım ??
yapmayın lütfen asmin cafeye ne zaman gitsem eviriyorlar çeviriyorlar olayı kurşunà getiriyorlar cana fal baktirdim kesinlikle bendede arkadasimdada birsey tutturamadi. Taksimde ben adam akıllı fal cafeye rastlamadım melekler kahvesi symbol kadınlar kahvesi hepsini dolaşmış biriyim. Gerçi taksim değil henüz hiç bir yerde adam akıllı falci bulamadım. Ama lütfen can yahut emre için öyle bir yorum yazdım diye ilk mesajda elestirmenizde ilginç demeyin ben uzun zamandır yorumları okuyarak falcilara gidiyorum. Üye olmak istedim ve oldum. En azindan buraya anında üye olup falci övüp ucuz reklam yapmadım. Fikiletimi yazdım bundan sonrada sık sık deneyimlerim yazacam ama can da emrede iyi falci değiller malesef

Demet hanımı aradım asistanıyım ben diyen biri çıktı telefona :KK70: Telefon'dan bakmıyormuş, şişhane gibi bir yer söyledi. Hiç gidemem oraya kadar. Telefon'da bakan sağlam biri lazım...
o kadına demete ben bir iki kere gittim o kadar olumsuz o kadar olumsuz ki ama nedense hep onun dediği gibi herşey gerçeği duymak istiyorsan git ben ağlamıştım çıkışta.. ama malesef doğru ne dediyse

o kadına demete ben bir iki kere gittim o kadar olumsuz o kadar olumsuz ki ama nedense hep onun dediği gibi herşey gerçeği duymak istiyorsan git ben ağlamıştım çıkışta.. ama malesef doğru ne dediyse
Orası bana çok uzak, önerin için teşekkür ederim. Bana bakırköy civarı ya da telefonda bakabilecek birileri lazım...

yapmayın lütfen asmin cafeye ne zaman gitsem eviriyorlar çeviriyorlar olayı kurşunà getiriyorlar cana fal baktirdim kesinlikle bendede arkadasimdada birsey tutturamadi. Taksimde ben adam akıllı fal cafeye rastlamadım melekler kahvesi symbol kadınlar kahvesi hepsini dolaşmış biriyim. Gerçi taksim değil henüz hiç bir yerde adam akıllı falci bulamadım. Ama lütfen can yahut emre için öyle bir yorum yazdım diye ilk mesajda elestirmenizde ilginç demeyin ben uzun zamandır yorumları okuyarak falcilara gidiyorum. Üye olmak istedim ve oldum. En azindan buraya anında üye olup falci övüp ucuz reklam yapmadım. Fikiletimi yazdım bundan sonrada sık sık deneyimlerim yazacam ama can da emrede iyi falci değiller malesef
Ben size şu noktada katılıyorum, burada tanıdıklar, kendileri ya da bir arkadaşları mutlaka yazıyor... Sonra da geri çekiliyorlar zaten...
Çok fazla savunma yapan ya da arkasından hemen koruyan biri çıkıp da tersliyorsa sizi, falcının kendi ya da tanıdığı olduğunu anlarsınız...
Burdaki falcıların çoğu zaten iyi değil daha bulunan kesin iyi denilen denemeye değer biri yok açıkcası ama zaten şu anda kimse de mükemmel demedi:)
Birkaç falcıya yazıldı iyi falan ama sonra gidenler burda kapıştı mahalle falcısı dedi şimdi o kişiler ortada yok:)
Şunu demeliyim ki, bence bunlara takılmayın madem yeni üyesiniz zaten yazı şeklinden zamanla anlarsınız kimse kimseyi zorlamaz git diyemez...
Umarım iyi birini buluruz ya da bulursunuz burda paylaşabiliriz.
Ama şunu da belirteyim bir aydır aşırı reklam yapılıyor burda, bende de tedirginlik başladı;)

Ben size şu noktada katılıyorum, burada tanıdıklar, kendileri ya da bir arkadaşları mutlaka yazıyor... Sonra da geri çekiliyorlar zaten...
Çok fazla savunma yapan ya da arkasından hemen koruyan biri çıkıp da tersliyorsa sizi, falcının kendi ya da tanıdığı olduğunu anlarsınız...
Burdaki falcıların çoğu zaten iyi değil daha bulunan kesin iyi denilen denemeye değer biri yok açıkcası ama zaten şu anda kimse de mükemmel demedi:)
Birkaç falcıya yazıldı iyi falan ama sonra gidenler burda kapıştı mahalle falcısı dedi şimdi o kişiler ortada yok:)
Şunu demeliyim ki, bence bunlara takılmayın madem yeni üyesiniz zaten yazı şeklinden zamanla anlarsınız kimse kimseyi zorlamaz git diyemez...
Umarım iyi birini buluruz ya da bulursunuz burda paylaşabiliriz.
Ama şunu da belirteyim bir aydır aşırı reklam yapılıyor burda, bende de tedirginlik başladı:KK66:
Bende onu anlamıyorum neden hemen saldıriliyor. Bu arada burada yazılan birçok falci ya baktirdim vadeleri olan var. Eğer çıkarsa gayet net yazacam. İster reklam desinler ister başka birşey. Ama bekliyorum cikmasada yazacam. Benim merak ettiğim şey şu hep çıkmayan fallar yazılıyor hiç mi tutan çıkan fal yok anlam veremiyorum

yarın demete gidiyorum korktum şimdi :(

Benim son zamanlarda sık gittiğim biri, bidiği şeyler yakaldım o yüzdem devam ediyorum....Cüba cafe Esra ile ilgilşi deneyimi olanlar varsa, yazarsa iyi olur....sanırım gidenler biraz arada kalıyor, o yüzden fikir beyan eden yok herhalde...kötü asla değil, ama her söylediği dediği şekilde çıkmıyor, ama çıkanlar olduğu için devam ediyorum kendisine
ben gittim kesinlikle kötü değil. isim söylüyor ama beyin okumuyor bence. çünkü ben o zamanlar çok fazla şey kurmuştum onların doğru olmadığını söyledi. teyit ettim değilmiş gerçekten ama gelecek için dedikleri çıkar mı bilmiyorum. bi arkadaşıma ilk falı çıkmış, ikinci çıkmamış.

Arkadaslar bugun Asmin Emre'ye gittim. My dreams arkadasimizdan baska onun hakkinda yorum yapabilecek birisi var mi acaba?

ben gittim kesinlikle kötü değil. isim söylüyor ama beyin okumuyor bence. çünkü ben o zamanlar çok fazla şey kurmuştum onların doğru olmadığını söyledi. teyit ettim değilmiş gerçekten ama gelecek için dedikleri çıkar mı bilmiyorum. bi arkadaşıma ilk falı çıkmış, ikinci çıkmamış.

Ben de gecen gun ilk kez gittim ona. Genel olarak bahsettikleri mantikli, olabilitesi olan, hem iyi hem de kotu seylerdi, babamin ismini pat diye soyledi, bu arada olum gordu onu da soyleyen falcilardan. Bakalim gorecegiz cikacak mi, bana onumdeki 2 seneden bahsetti.
Ben de babamin ismini bilince bi de sabah bir sey dusunmustum onu da soyleyince aha dedim yoksa beyin mi okuyor? Ona emin olamamistim sen diyince icim rahatladi.

Muhakkak izlenimlerini yaz bize, olur mu? Demet hic iyi enerjili bir kadin degil ama bana verdigi zaman araligi tutmustu.
tabiki yazacağım. umarım cok olumsuz konusmaz.
ben yaklasık 2 aydır sürekli fal baktırıyorum .
hepsi aynı şeyi söylüyor ama hiçbirinin de dediği çıkmıyor , sanırım bende bir sıkıntı var :)
( Baktırdıklarım : Mirza,Tutku,Fulya,İstanbull Cafe Hande, Ali İhsan,Ayhan,Şuşu Şengül,Yumurtacı Nazife,Semi Cezayiri)
yazarken utandım valla napmışım böyle...

hepsi aynı şeyi söylüyor ama hiçbirinin de dediği çıkmıyor , sanırım bende bir sıkıntı var :)
( Baktırdıklarım : Mirza,Tutku,Fulya,İstanbull Cafe Hande, Ali İhsan,Ayhan,Şuşu Şengül,Yumurtacı Nazife,Semi Cezayiri)
Utanmayın, geçen sene bazı günler 3 falcıya gittiğim olmuştu benim:) sizde bir sıkıntı yok, bana da hiç bir fal çıkmadı. Falların en önemli özelliği gerçekleşmemeleri zaten.

:))) aynisini ben de yaptim.
Ama baktirdigim 3 kisiden cok pismanim. Biri Astrolog Seda Turan, digeri de Asmin Serkan, bir de bugun Falci Meric'e baktirdim ilk faliyla nasil celisti anlatamam... bu ucu saka gibiler. Gerci ben de saka gibiyim her gun bir falcidayim :)

Bende onu anlamıyorum neden hemen saldıriliyor. Bu arada burada yazılan birçok falci ya baktirdim vadeleri olan var. Eğer çıkarsa gayet net yazacam. İster reklam desinler ister başka birşey. Ama bekliyorum cikmasada yazacam. Benim merak ettiğim şey şu hep çıkmayan fallar yazılıyor hiç mi tutan çıkan fal yok anlam veremiyorum
evet maalesef yok, beklemedeyim olacak gibi yazanlar var ama cıkmayınca söylüyorlar...
ay enerjisi iyiydi, bence gayet iyi, aman bugün baktırdım her şeyi bildi şok oldum yazanlara inanmayın sadece... onlar şahsen kendileri oluyor:)
zaten hemen altına biri destekliyor ordan da anlaşılıyor, yne de sakin sakin bulacağız inşallah;)

Back
X