Hiç birşey bilemedim mi sana ya da hep olumlu mu konuştu. O kadar hissiyatsiz bakmio bence. Tabii ki dört beş yıl once baktığı gibi bakmio ama hala fanları var. Yoksa arasan yer yoktur bugün bile o nasıl oluo. O kadar kötü fal bakan varken yine hande daha iyi diye dusunuorum ya da bana bazı şeyler cikmis olabilir ne biliyim. Tabii artık süper diyemem ama en azından birseyler dio. Angel s cengiz iyice attı. Neslihan da artık sürekli atio. Ama an konusunda yine fena deil. Nalan diye birine gittim bakirkoyde o da kötü. Bakirkoyde bir anne kız vardi annesi iyi bakmışti bana ama su an orada yoklar. Fincan senay kötü hep iyi soledi baya kotuydu. Laf cafe de ole kötü. Bakırköy de bir enfal fena dei
Bence Hande durumu ve olayları çok iyi tarif ediyor ve olumlama yapıyor. Şu ana kadar belirli bir olayın gidişatını çok iyi sürdürdü, olaylar dediği şekilde gitti. Ancak henüz sonuçlanmadı, o yüzden yanılıp yanılmadığını bilemiyorum. Zaman konusunda problemi var, söylediklerini biraz daha geniş süreçli değerlendirmek lazım bence.
Ben baskalari icin bilemem kendimden ve arkadaslarimdan yorum yaptim. Handeye birinici kez gittiyimda ani bile gormedi , gelecekle alakali soyledikleri guzel sheylerdiki onlarda olmadi. Hani banami bakamiyo diye dusunup arkadasimi goturdum onada ayni hic bisey goremedi soyledimleride olmadi. Sonra bir tane arkadasimizda ona gittim dedi ve yine bi bon bilemedi. Artik 3 kisiye bakamamishsa tabikide bi bok biiyo diye dusunucem. Cengize gelince o Handedende kotu salliyo , obur yazdiklarinizi tanimiyom olmadim yorum yapamicam.