500 tl cok kizlar ya tabi herkese verdigimiz paralari toplasak 500 tl gecerBen gulistan a baktırmış biru olarak yorum yapiyim yardimci olmak adına. Gülistan çok ilginç biri kimseye benzemio. Direk bildiği şeyler var ama isim harf vermio mesela tarih vermio. Aklından geçirdiğin soruları bunu soruosun birazdan cevap vericem dio. Kimi sorsan onu dio anlatio. Olumsuzlari da solerim dio ki soledi zaten. Ama gelecek daha bilmioruz. Değişik bir kadin ama 500 tl bilmiorum değer mi sole ki 200 250 tl ok ama 500 çok. Ama çok tatli samimi bir kadin zaten watsapp dan görüntülü ariyor.
Benimki 50 bin falan olmuştur. Belki daha fazla500 tl cok kizlar ya tabi herkese verdigimiz paralari toplasak 500 tl gecer
aa sizde goruntulu mu aradı? bende normal tlfn gorusmesi yapmıstıkBen gulistan a baktırmış biru olarak yorum yapiyim yardimci olmak adına. Gülistan çok ilginç biri kimseye benzemio. Direk bildiği şeyler var ama isim harf vermio mesela tarih vermio. Aklından geçirdiğin soruları bunu soruosun birazdan cevap vericem dio. Kimi sorsan onu dio anlatio. Olumsuzlari da solerim dio ki soledi zaten. Ama gelecek daha bilmioruz. Değişik bir kadin ama 500 tl bilmiorum değer mi sole ki 200 250 tl ok ama 500 çok. Ama çok tatli samimi bir kadin zaten watsapp dan görüntülü ariyor.
Beni gorumutlu aradiaa sizde goruntulu mu aradı? bende normal tlfn gorusmesi yapmıstık
Araba parasıBenimki 50 bin falan olmuştur. Belki daha fazla
peki mantıksal olarak bir bağlantı var mı öğrenci olarak gidebilme durumu vs var mı onu merak ettim bana yıllar önce yurtdışına gideceksin diyen Tekirdağ da biri vardı tek o demişti ki dediğinden 1 sene sonra gittim o dönem de fal baktırıyordum dejavu duygu yiğit edi ye giderdim genel olarak birde Symbol cafe ye hiç kimse yurtdışına gideceğimi bilemememişti sadece o kadın bilmiştiniko ne gibi seyler dedi bana yurt disi falan dedi amerika
Bana da dedi yurtdışı ama benim ole bir durumum var. Gidebilirim. Ama belli deil.niko ne gibi seyler dedi bana yurt disi falan dedi amerika
Aynen araba parasi verdim. Ne gerek var işte ama bir ara abartma bilio insan bi de yanında seven bir arkadas bulunca sürekli gidilioAraba parası
peki mantıksal olarak bir bağlantı var mı öğrenci olarak gidebilme durumu vs var mı onu merak ettim bana yıllar önce yurtdışına gideceksin diyen Tekirdağ da biri vardı tek o demişti ki dediğinden 1 sene sonra gittim o dönem de fal baktırıyordum dejavu duygu yiğit edi ye giderdim genel olarak birde Symbol cafe ye hiç kimse yurtdışına gideceğimi bilemememişti sadece o kadın bilmişti
Kadıköy Sğınak Cafede fal bakan Niko evet bunları biliyor.Olumsuz, olmayacak dediği şeylerde olmuyor.Gelecek için benim de beklemem gerekiyor.Sık sık baktırmak için gittiğinizde aynı şeylere yakın söylüyormuş, gelecekteki zaman değişiyormuş, arkadaşım öyle dedi.Gelecek için onun da beklemesi gerekiyormuş.Çıkarsa yazarız.Bilginiz olsun.niko yaş kaç kardeşsin vs direk yuzune soyluyor aldatma dururmunu söyluyor
Vay bee nikoyu çok beğenen var. 60 tl bi de çok çok pahali da değil fal için. Evet bana da eylül ekim den önce gelme dedi. Gerek yok dedi.Kadıköy Sğınak Cafede fal bakan Niko evet bunları biliyor.Olumsuz, olmayacak dediği şeylerde olmuyor.Gelecek için benim de beklemem gerekiyor.Sık sık baktırmak için gittiğinizde aynı şeylere yakın söylüyormuş, gelecekteki zaman değişiyormuş, arkadaşım öyle dedi.Gelecek için onun da beklemesi gerekiyormuş.Çıkarsa yazarız.Bilginiz olsun.
Sana nasıl baktı herşeyi bildi mi. En azından geçmiş ve şuanda nasıldıVay bee nikoyu çok beğenen var. 60 tl bi de çok çok pahali da değil fal için. Evet bana da eylül ekim den önce gelme dedi. Gerek yok dedi.
Ben Asmin kafe Taksim e geçen akşam gittim.Kahve içtik.Saat 20 00 falandı.Koray müsait dediler.Doğaldı.Kahve, tarot baktı. Koray an ve geçmişte ben de iyiydi..Gelecekte haziran dedi.Yalnız, arada kurşun dökme ve başka önerilerde bulundu.Yaptırmadım elbette.Deneyen var mıdır?Bilmiyorum.kızlar asmin cafede fal baktıran var mı aranızda baktıran var ise bana önereceği isim varsa lütfen yazabilir mi tşkler....
Sanmıyorum.Pazartesi, salı günleri çalışmıyor dediler.16 30 da falan geliyormuş.Bu kadar biliyorum..niko acaba telefondan bakiyormu
Yani fena deil gorucez bakalım beklioruzSana nasıl baktı herşeyi bildi mi. En azından geçmiş ve şuanda nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?