İstanbul'da Fal - Falcılar

500 tl cok kizlar ya tabi herkese verdigimiz paralari toplasak 500 tl gecer

aa sizde goruntulu mu aradı? bende normal tlfn gorusmesi yapmıstık

Benimki 50 bin falan olmuştur. Belki daha fazla
Araba parası
niko ne gibi seyler dedi bana yurt disi falan dedi amerika
peki mantıksal olarak bir bağlantı var mı öğrenci olarak gidebilme durumu vs var mı onu merak ettim bana yıllar önce yurtdışına gideceksin diyen Tekirdağ da biri vardı tek o demişti ki dediğinden 1 sene sonra gittim o dönem de fal baktırıyordum dejavu duygu yiğit edi ye giderdim genel olarak birde Symbol cafe ye hiç kimse yurtdışına gideceğimi bilemememişti sadece o kadın bilmişti

Aynen araba parasi verdim. Ne gerek var işte ama bir ara abartma bilio insan bi de yanında seven bir arkadas bulunca sürekli gidilio

niko yaş kaç kardeşsin vs direk yuzune soyluyor aldatma dururmunu söyluyor
Kadıköy Sğınak Cafede fal bakan Niko evet bunları biliyor.Olumsuz, olmayacak dediği şeylerde olmuyor.Gelecek için benim de beklemem gerekiyor.Sık sık baktırmak için gittiğinizde aynı şeylere yakın söylüyormuş, gelecekteki zaman değişiyormuş, arkadaşım öyle dedi.Gelecek için onun da beklemesi gerekiyormuş.Çıkarsa yazarız.Bilginiz olsun.

Gülistana dayanamadım ay basını beklemeden baktırdım gecen baktıgıyla birebir aynı tarihi verdi.. haziran.. anda yeni bi cocukla görüşüorum onu gördü olucakmı dedim mağlum yas 33 olmucak dedi gözüktüğü gibi diil dedi cocugun cok parası var sanıosun o onun diil dedi ki bankacısıyım gercekten öyle biliorum ama iç yüzünü bilmiorum.. parası önemli diil yalancı sanırım içime kurt düşürdü.. onun dısında anı birebir okudu eskisiyle olan durumlarımı işyerimi kız kardesimi.. an gecmiş hep diorum süper gelecek haziranı bekliorum a bide bu cocukla deniz kenarı biyerde yemek yiyceksiniz bi görüşme görüorum dedi yeni olanla olursa yazarım..

Vay bee nikoyu çok beğenen var. 60 tl bi de çok çok pahali da değil fal için. Evet bana da eylül ekim den önce gelme dedi. Gerek yok dedi.

kızlar asmin cafede fal baktıran var mı aranızda baktıran var ise bana önereceği isim varsa lütfen yazabilir mi tşkler....
Ben Asmin kafe Taksim e geçen akşam gittim.Kahve içtik.Saat 20 00 falandı.Koray müsait dediler.Doğaldı.Kahve, tarot baktı. Koray an ve geçmişte ben de iyiydi..Gelecekte haziran dedi.Yalnız, arada kurşun dökme ve başka önerilerde bulundu.Yaptırmadım elbette.Deneyen var mıdır?Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…