Merhaba Neslihan ın fiyatı ne kadar acabaEvet kızlar yine burada baya övüldüğü için dün nikoya gittik arkadaşımla. Hem onu hem de son gittiğim diğer falcıları yorumlayayım gerçi beğendim de desek beğenmedim de desek sorun oluyor ama neyse..
Niko: 2 saat bekledik.anda bildiği şeyler oldu baya ama bilemediği şeyler de oldu. Bilemediği zaman doğrusunu söyleyince kıvırıyor. Tarotta harf isim zaman verilmez diyorsunuz da bu da harf ve zaman verdi. Ve anladığım kadarıyla yaklaşık baktığı aydan sonra bir 7 8 ay sonrasını söylüyor gelecek için.bana Ocak ayını söyledi. Gelecek ile ilgili olumlu bir tablo çizdi farklı bir partnerle. bi iki şeyde kendi söyledikleriyle çelişti. Önce tek çocuğun olacak dedi sonra 2 çocuğun olacak gibi. Bilmiyorum anda iyi gibi ama bir daha gitmem.
Symbol nişantaşı fulya: onu da rahat 2 saat bekledim. Şu anki kişi ile ilgili nikonun tam zıttı şeyler söyledi. Anda da çok başarılı değil boşuna beklemişim gibi hissettirdi. Sürekli aynı şeyi söyledi durdu bir ferahlaman var toparlanıyorsun müthiş bir döneme giriyorsun vs. Beğenmedim.
Sütlü kahve neslihan; anda baya baya iyiydi.
Bakma tarzı da değişik kağıda birşeyler yazıp çiziyor kahve tarot beraber baktırdım. Gelecek ile ilgili olumlu bir tablo çizdi ama şu anki partner ile. Karşı taraf hakkında teyit ettiğim bilgileri de bildi. Fincana bakması bitince soru almıyormuş tarotta soru soruyorsunuz. En son bir dilek ve 5 e kadar bir sayı tut diyip fincanı kapatıyor. Açtıktan sonra da benim o birkaç saniyede düşündüğüm şeyleri söyledi şaşırdım ve etkilendim ben. Tekrar giderim.
Gittikleriniz içinde tek Fulyaya 4 kez gittim ilk iki falı güzeldi enerjisi o zaman iyiydi sonra baya bozdu sorudan hoşlanmayan biri hiç bir zaman çelişkili konuşmadı bildiği şeyler oldu ; orada Levent Mirza ve Fulya’ya gittim Levent anda iyi ; Fulya insan seçen biri enerjisini beğendiklerine iyi bakıyor ilk 2 falı oldukça iyiydi şaşırmıştım hatta ama symbol kafe nin falcılara uyguladığı politika nedeniyle falları kısa tutmaya çalışıyorlar oda oldukça can sıkıcı symbol falcıları pek verimli olmuyorEvet kızlar yine burada baya övüldüğü için dün nikoya gittik arkadaşımla. Hem onu hem de son gittiğim diğer falcıları yorumlayayım gerçi beğendim de desek beğenmedim de desek sorun oluyor ama neyse..
Niko: 2 saat bekledik.anda bildiği şeyler oldu baya ama bilemediği şeyler de oldu. Bilemediği zaman doğrusunu söyleyince kıvırıyor. Tarotta harf isim zaman verilmez diyorsunuz da bu da harf ve zaman verdi. Ve anladığım kadarıyla yaklaşık baktığı aydan sonra bir 7 8 ay sonrasını söylüyor gelecek için.bana Ocak ayını söyledi. Gelecek ile ilgili olumlu bir tablo çizdi farklı bir partnerle. bi iki şeyde kendi söyledikleriyle çelişti. Önce tek çocuğun olacak dedi sonra 2 çocuğun olacak gibi. Bilmiyorum anda iyi gibi ama bir daha gitmem.
Symbol nişantaşı fulya: onu da rahat 2 saat bekledim. Şu anki kişi ile ilgili nikonun tam zıttı şeyler söyledi. Anda da çok başarılı değil boşuna beklemişim gibi hissettirdi. Sürekli aynı şeyi söyledi durdu bir ferahlaman var toparlanıyorsun müthiş bir döneme giriyorsun vs. Beğenmedim.
Bakma tarzı da değişik kağıda birşeyler yazıp çiziyor kahve tarot beraber baktırdım. Gelecek ile ilgili olumlu bir tablo çizdi ama şu anki partner ile. Karşı taraf hakkında teyit ettiğim bilgileri de bildi. Fincana bakması bitince soru almıyormuş tarotta soru soruyorsunuz. En son bir dilek ve 5 e kadar bir sayı tut diyip fincanı kapatıyor. Açtıktan sonra da benim o birkaç saniyede düşündüğüm şeyleri söyledi şaşırdım ve etkilendim ben. Tekrar giderim.
Neslihan a 2012 yılında beri giderim. BAna da çok bildiği şeyler olmuştur. Özellikle anda iyidir. Ama son falını begenmedim. Salladı gib oldu ya da artık baya tanio ne diyeceğini bilio. Ve artık bana pek bilemiyor. Ondan pek gitmek istemiorum. Neslihanın iskambil falı aşk için onu güzel bilir.Evet kızlar yine burada baya övüldüğü için dün nikoya gittik arkadaşımla. Hem onu hem de son gittiğim diğer falcıları yorumlayayım gerçi beğendim de desek beğenmedim de desek sorun oluyor ama neyse..
Cansu ya denk gelmişsiniz büyük hatakızlar selam. uzun süredir baktırmıyordum bu aralar bir sardım gene. deneyimlerimi paylaşayım istedim.
ataköydeki trans arkadaştan çok memnun kalmadım. 70 tl randevu ile gidiliyor. biraz gergin bir tip bence. isimdeki harfleri, .. harfi var mı .. harfi kaçıncı fln diye sordu sonra çat diye isim söyledi, o ilginçti. ama onun dışında anı çok bildiğini düşünmüyorum. ayrıca kimseyi suçlamak istemem ama foto bakmak için teli eline aldığında sanırım arama kaydına da baktı çünkü normalde çok iletişimim olmayan ama son aramalarda olan bir iki ismi söyledi bunlar yakın arkadaşın diye o kısmı çok fostu ve sonradan fark ettim inanılmaz sinir oldum.
laf cafe çiğdem de eh işte. anı bilme konusunda görece daha iyi gibi. ama direkt aklımdaki kişinin ad-soyadını sorması ve ona göre yorumlar yapması çok tuhafıma gitti. klasik ikiz çocuk, beyaz araba alacaksın muhabbetleri de senelerdir aynı..
şimdi tekrar kaşınıyorum birilerine gitmek istiyorum ama bilemedim of
Ne kadarsa bakıyorNeslihan a 2012 yılında beri giderim. BAna da çok bildiği şeyler olmuştur. Özellikle anda iyidir. Ama son falını begenmedim. Salladı gib oldu ya da artık baya tanio ne diyeceğini bilio. Ve artık bana pek bilemiyor. Ondan pek gitmek istemiorum. Neslihanın iskambil falı aşk için onu güzel bilir.
bende aynı şeyleri yaşadım hepsi dönecek dedi şimdi evli şimdi bile gidiyorum dönecek diyorlar yok olmaz mümkün değil evli diyorum mesela ama yine dönecek diyorlar ha döner sen istemezsin duygun heyacanın biter vs olmaz arada ince çizgi var dönmesi yeniden birşeye başlayacağın anlamıma gelmez ;Ergin dönecek vs dememiş sanırımMerhaba Kızlar;
Şimdi bana kızılmış Niko'ya önce kötü sonra iyi dedim diye. Burda sonkez yazıyorum çünkü fal sayfasını kapattım. Ve keskin bir karar aldım yoruldum ve birşey oluyorsa olur zaten olmuyorsa olmuyordur ben bunu 2.kere tecrübe ettim. Benim fallardan öğrenmek istediğim tek şey ilişki ile ilgiliydi. Diğer kısımları es geçiyorum çıkanda var çıkmayanda. Yani ben ilişki açısından değerlendiriyorum falcıları1.si bu çünkü 1 yıldır bütün falcılar seni seviyo dönücek vs gibi yorumlar yaparken bende o hissiyattaydım yani hep döneceği beni sevdiği hissiyatım vardı çünkü benim telepati yeteneğim var bunu anlıyorum, sonra birşey oldu kendimle yüzleşmeye karar verdim ve o bağ sanki koptu işte nezaman o bağın koptuğunu farkettim kaygı başladı korku, karamsarlık, duygusu bitti kaybettim dönmez artık diye düşünmeye yüzleşmeye başladım okadar olumsuz düşünmeye başladımki 2-3aydır sonra;
Sonra bir anda bütün falcılar ağız birliği yapmış gibi adamın duygusu bitmiş, ama dönücek sen onun evlenmek istediği kadın modelisin ondan gelicek duygu yok falan gibi zırvalamaya başladılar. Ama bende bu duygu başlayınca sonra
1) Cumhura gittim bunun duygusu yok sana hiç olmamış dedi. Başkası var ama onunlada evlenmez dedi yok annesine göstermiş seni dedi (kafamda soru işareti belirdi istemeyen adam niye annesine göstersin tuaf dedim??)
2)Neslihana gittim 7aydır tanıdığı bir kız var kapalı falan dedi annesi bulmuş dedi. (Sonra bir baktım adam baya modern bir bayanla geziyo seyir ediyo)
3)Artık dedim Nikoya gideyim. Nikoda dediki senin bir eski var bu 3aydır bir kızı tanıyo kumral sarı saçlı biri bununla evlilik hazırlığında yazın nişan kışa evlilik diyince şok oldum çok kötü etkilendim. Şimdi ben bilip bilmediğini bilmiyorum çünkü diğer söyledikleri okadar anlamsızdıki bir evet bir hayır ben zaten diğer konuya kitledim. Diyorum nasıl olur adam çapkın gibi geziyo dedim falan işte kız ses çıkarmıyo bekliyo çocuğun kendine gelmesini dedi. (Sonra ne gördüm 1hafta önce adamın yanında bir kız video çekmişler :) koyu saçlı bir kız işte dedim doğrumu söyledi
4)Can dediki 3aydır tanıdığı biri var onunla ciddi düşünüyo dedi kumral koyu saçlı bir kız dedi (Etti 2 :)
5)Ergin işten ayrılıcaksın ama karadenizli bir adam sana gitme dicek dedi (evet oldu adamda karadenizli), karakterimi dibine kadar analiz etti. Bu çocuk dedi evlilik düşünmüyo gezmek dolaşmak istiyo bir tane erkek arkadaşı var piçin teki dedi (doğru) ama dedi buna bu ara ciddiyete gitme düşünceleri saracak dedi evet adamdan ses seda yoktu o ara 2-3hafta. sonra sana aşık diyemem sevmiyoda diyemem sende onu etkileyen birşey var işte bu yüzden dönücek dedi ama sen karamsarlığa bağlıcaksın bu adam artık dönmez dediğin vazgeçtiğin noktada dedi birşey görüceksin dedi birkadınla ilişkisi olabilir, resim olabilir vs etkileniceksin dedi işte ozaman dedi (evet %80doğru her söylediği ama ilişki kısmında ben inanmıyorum artık mümkün değil)
7) Ahmet 3aydır kendinle yüzleşiyosun dedi kararlar almak istiyorsun, 2-3haftadır da çok olumsuz düşünüyosun dedi. Eskilerden biri var oda bir yıkım yaşamış dedi gezmiş dolaşmış sonra bir kızla olmuş ama kız bunu aldatmış terk etmiş dedi budamı gol değil demiş dedi. Ve evet bende bir kızdan etkilendiğini düşünüyodum ama şuanki kız başka işte oda kendiyle yüzleşiyo dedi senin değerini anlayacağı için gelicek vs dedi. İşle ilgili oda dedi seninle tekrar görüşme yapıcaklar dedi orda gidicem deme lütfen dedi :)) Oda tespitleri %80 ilişki patladı
6)En son Beşiktaş'ta bir falcıya gittim yenilik sokakta ismini bilmiyorum. Oda okadar iyi tespitleri varki ya benim adama söylediğim kelimeyi adamında bana söylediği kelimeyi söyledi :)) şok oldum. Ama oda ilişkisi yok kırıştırdığı bir kadın var dedi ne aşk ne duygu ne başka birşey var dedi. Oda iş kısmını bildi. Annemi bildi, ailenden biri gitmiş dedi evet oda doğru onu detaylı 2.cide anlatıcam ben okadına giderim sürekli çünkü hem gerçekçi hemde çoğu şeyi bildi. Mesela 0 km bi adam var dedi içinde iE olan bir çocuk dedi evet daha dün tanıştım cumartesi buluşucam bana dediki sen birdahaki geldiğine bu çocuğu soracaksın bana dedi
İşte kızlar tecrübelerim bu Niko benim korkumu bana söyledi ve ben etkilendim, her çıkan vav çok iyi bildi süper dedikleri için ben etkilendim açıkcası ve evet adam başka bir kızla ortaya çıktı diye doğru söylüyo olabilir diye düşündüm. İyikide gitmişim çünkü beni etkiledi ve ben bu sayfayı kapattım yani eski ilişki kısmınıda falıda kapattım heryerden sildim çıkardım bitti geri dönüşü olmayacak şekilde bitti vazgeçtim. Artık siz değerlendirin bende karmaşaya girdim sizin burada iyi dediğiniz kötü dediğiniz herkesi denedim hepsi ayrı telde oynuyo anlamadım gitti
Yenilik sokakta kime gittiniz kafe ismi var mı kadın mı ?Merhaba Kızlar;
Şimdi bana kızılmış Niko'ya önce kötü sonra iyi dedim diye. Burda sonkez yazıyorum çünkü fal sayfasını kapattım. Ve keskin bir karar aldım yoruldum ve birşey oluyorsa olur zaten olmuyorsa olmuyordur ben bunu 2.kere tecrübe ettim. Benim fallardan öğrenmek istediğim tek şey ilişki ile ilgiliydi. Diğer kısımları es geçiyorum çıkanda var çıkmayanda. Yani ben ilişki açısından değerlendiriyorum falcıları1.si bu çünkü 1 yıldır bütün falcılar seni seviyo dönücek vs gibi yorumlar yaparken bende o hissiyattaydım yani hep döneceği beni sevdiği hissiyatım vardı çünkü benim telepati yeteneğim var bunu anlıyorum, sonra birşey oldu kendimle yüzleşmeye karar verdim ve o bağ sanki koptu işte nezaman o bağın koptuğunu farkettim kaygı başladı korku, karamsarlık, duygusu bitti kaybettim dönmez artık diye düşünmeye yüzleşmeye başladım okadar olumsuz düşünmeye başladımki 2-3aydır sonra;
Sonra bir anda bütün falcılar ağız birliği yapmış gibi adamın duygusu bitmiş, ama dönücek sen onun evlenmek istediği kadın modelisin ondan gelicek duygu yok falan gibi zırvalamaya başladılar. Ama bende bu duygu başlayınca sonra
1) Cumhura gittim bunun duygusu yok sana hiç olmamış dedi. Başkası var ama onunlada evlenmez dedi yok annesine göstermiş seni dedi (kafamda soru işareti belirdi istemeyen adam niye annesine göstersin tuaf dedim??)
2)Neslihana gittim 7aydır tanıdığı bir kız var kapalı falan dedi annesi bulmuş dedi. (Sonra bir baktım adam baya modern bir bayanla geziyo seyir ediyo)
3)Artık dedim Nikoya gideyim. Nikoda dediki senin bir eski var bu 3aydır bir kızı tanıyo kumral sarı saçlı biri bununla evlilik hazırlığında yazın nişan kışa evlilik diyince şok oldum çok kötü etkilendim. Şimdi ben bilip bilmediğini bilmiyorum çünkü diğer söyledikleri okadar anlamsızdıki bir evet bir hayır ben zaten diğer konuya kitledim. Diyorum nasıl olur adam çapkın gibi geziyo dedim falan işte kız ses çıkarmıyo bekliyo çocuğun kendine gelmesini dedi. (Sonra ne gördüm 1hafta önce adamın yanında bir kız video çekmişler :) koyu saçlı bir kız işte dedim doğrumu söyledi
4)Can dediki 3aydır tanıdığı biri var onunla ciddi düşünüyo dedi kumral koyu saçlı bir kız dedi (Etti 2 :)
5)Ergin işten ayrılıcaksın ama karadenizli bir adam sana gitme dicek dedi (evet oldu adamda karadenizli), karakterimi dibine kadar analiz etti. Bu çocuk dedi evlilik düşünmüyo gezmek dolaşmak istiyo bir tane erkek arkadaşı var piçin teki dedi (doğru) ama dedi buna bu ara ciddiyete gitme düşünceleri saracak dedi evet adamdan ses seda yoktu o ara 2-3hafta. sonra sana aşık diyemem sevmiyoda diyemem sende onu etkileyen birşey var işte bu yüzden dönücek dedi ama sen karamsarlığa bağlıcaksın bu adam artık dönmez dediğin vazgeçtiğin noktada dedi birşey görüceksin dedi birkadınla ilişkisi olabilir, resim olabilir vs etkileniceksin dedi işte ozaman dedi (evet %80doğru her söylediği ama ilişki kısmında ben inanmıyorum artık mümkün değil)
7) Ahmet 3aydır kendinle yüzleşiyosun dedi kararlar almak istiyorsun, 2-3haftadır da çok olumsuz düşünüyosun dedi. Eskilerden biri var oda bir yıkım yaşamış dedi gezmiş dolaşmış sonra bir kızla olmuş ama kız bunu aldatmış terk etmiş dedi budamı gol değil demiş dedi. Ve evet bende bir kızdan etkilendiğini düşünüyodum ama şuanki kız başka işte oda kendiyle yüzleşiyo dedi senin değerini anlayacağı için gelicek vs dedi. İşle ilgili oda dedi seninle tekrar görüşme yapıcaklar dedi orda gidicem deme lütfen dedi :)) Oda tespitleri %80 ilişki patladı
6)En son Beşiktaş'ta bir falcıya gittim yenilik sokakta ismini bilmiyorum. Oda okadar iyi tespitleri varki ya benim adama söylediğim kelimeyi adamında bana söylediği kelimeyi söyledi :)) şok oldum. Ama oda ilişkisi yok kırıştırdığı bir kadın var dedi ne aşk ne duygu ne başka birşey var dedi. Oda iş kısmını bildi. Annemi bildi, ailenden biri gitmiş dedi evet oda doğru onu detaylı 2.cide anlatıcam ben okadına giderim sürekli çünkü hem gerçekçi hemde çoğu şeyi bildi. Mesela 0 km bi adam var dedi içinde iE olan bir çocuk dedi evet daha dün tanıştım cumartesi buluşucam bana dediki sen birdahaki geldiğine bu çocuğu soracaksın bana dedi
İşte kızlar tecrübelerim bu Niko benim korkumu bana söyledi ve ben etkilendim, her çıkan vav çok iyi bildi süper dedikleri için ben etkilendim açıkcası ve evet adam başka bir kızla ortaya çıktı diye doğru söylüyo olabilir diye düşündüm. İyikide gitmişim çünkü beni etkiledi ve ben bu sayfayı kapattım yani eski ilişki kısmınıda falıda kapattım heryerden sildim çıkardım bitti geri dönüşü olmayacak şekilde bitti vazgeçtim. Artık siz değerlendirin bende karmaşaya girdim sizin burada iyi dediğiniz kötü dediğiniz herkesi denedim hepsi ayrı telde oynuyo anlamadım gitti
Kafe değildi ev di. Ya kadının numarasınıda isminide bilmiyorum bir kız vasıtasıyla gittim benim için randevu ayarlayan biri ne isim var ne numara kadının ismini bile sormadım düşün. Okadar vazgeçtim dedim son kez deneyim. Öyle denk geldi gitmeyi yine isterimde gelme dedi 3-6aydan önce. Birde numarasını bulmam lazım ondan sordum size yeniliksokakta giden varmı ismi ne numarasını alıcamYenilik sokakta kime gittiniz kafe ismi var mı kadın mı ?
neden böyle dediniz? herkese mi bu şekilde?Cansu ya denk gelmişsiniz büyük hata
Cansu isim listesi ne bakıp isim bilmeye çalışan biri en vasat falcılardan birineden böyle dediniz? herkese mi bu şekilde?
kızlar peki avcılar ya da beylikdüzünde kimi önerirsiniz? şöle 50-100 tl arası maksimum verebilirim.
isim vs. verirse ben çok etkileniyorum. ayrıca özellikle anı ve yakın geleceğe dair yorumlar yapmasını çok isterim.
önerebileceğiniz birileri var mıdır?
Dilek diye birimi buldum acaba omu ?Kafe değildi ev di. Ya kadının numarasınıda isminide bilmiyorum bir kız vasıtasıyla gittim benim için randevu ayarlayan biri ne isim var ne numara kadının ismini bile sormadım düşün. Okadar vazgeçtim dedim son kez deneyim. Öyle denk geldi gitmeyi yine isterimde gelme dedi 3-6aydan önce. Birde numarasını bulmam lazım ondan sordum size yeniliksokakta giden varmı ismi ne numarasını alıcam
Yok dilek değil galiba kızın biri orda sevgimi dedi sevinçmi dedi s li bir harfle başlıyodu.Dilek diye birimi buldum acaba omu ?
60 tl ye bakio 600 e değil. Mesela ben bir daha gulistan a gidemem bir 5 sene geçmesi lazim. Çünkü gerçekten pahali. Bi de 500 tlolunca efsane bekliosun. Yani kimse kızmasın ama kötü demiorum ama ben onun dediklerini başka falcılardan da duydum. Evet etkilenmektedir için bir işim beklio insan bir şehir Nerede noldugunu bekliyor. Çünkü 50 ya da 40 tl vermiosun. 500 tl veriosun farklı bekliosun kadın kendi farklı bir kadin kabul ederim. Ama o begenmediginiz hande de bunları bana dedi. Aysel abla var sirinevlerde o da dedi. Hatta neslihan bana geçmişte ne efsane şeyler demiştir. Ama 50 tl yeniko benimde duymak istemedigim seyleri bana soyledi bana iyilik yapti bir yonden gercekten hakkini veriyor diye dusunuyorum
gerekyok cidden gereksiz bir pahaliligi var60 tl ye bakio 600 e değil. Mesela ben bir daha gulistan a gidemem bir 5 sene geçmesi lazim. Çünkü gerçekten pahali. Bi de 500 tlolunca efsane bekliosun. Yani kimse kızmasın ama kötü demiorum ama ben onun dediklerini başka falcılardan da duydum. Evet etkilenmektedir için bir işim beklio insan bir şehir Nerede noldugunu bekliyor. Çünkü 50 ya da 40 tl vermiosun. 500 tl veriosun farklı bekliosun kadın kendi farklı bir kadin kabul ederim. Ama o begenmediginiz hande de bunları bana dedi. Aysel abla var sirinevlerde o da dedi. Hatta neslihan bana geçmişte ne efsane şeyler demiştir. Ama 50 tl ye
Gerçekten pahali daha gidemem mesela. Eğer 200 tl olsa gidilir di yine. Zaten 100 tl den yukarı artık vermem gerek yokgerekyok cidden gereksiz bir pahaliligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?