İstanbul'da Fal - Falcılar

Gamze ole. Gelen gelir gelmeyen gelmez falima güveniyorum diyenlerden bence. Ondan tavrı daha sert digerlerinden

evet gamze cidden isinde iyi nokta atisi yapiyor memnun ayrildim ve soyledigi tarihler tutarli
Katılıyorum hatta çok sasirdim. Ben ipucu vermeden direk o söyledi. Ve tek onun dediği tuttu. Valla en son gulistan a 500 tl ödeyen biri olarak. 50 tl ye Gamzenin falı hiç fena değil giderim Gamzeye bundan sonra.

Bana harf vs söylemedi 2 kez gittim harf söyleyen biri değil ; harf işi riskli iş o yüzden tarot bakan kimse bunu söylemez Ahmet sadece kahve odaklı mesala o bile harf söylemiyor 100 kişiye gittiysem 3/4 ü harf söylüyor tek yönleri o oluyor zaten neyse ben Gamze’nin avukatı değilim ama iki falınıda beğendim Ahmet’e gittim 3 kez onalrıda beğendim ben çok konuşan falcıları sevmiyorum işini iyi yapsın yeter

Ne falı baktırdın koraya neden etkilenmedin ben ona çok baktırırım..can konusnda dediklerine katılıuorum gamzeyi bgnmedim ben ahmet iyi ama
Ben Koraya bir fal baktırdım kahve ve tarot du etkilensem bir daha giderdim açıkcası artı işletmecileri kötü

Her ne kadar enerji muhabbeti sıkıcı gelse de; sanırım enerji meselesi doğru :)

Her falcının beğeneni de var, beğenmeyeni de ...
O biraz falcının gününde olup olmamasına bağlı mesela ilk fallarında iyiler sonra değişiyor

Ben baktirdim güzel Tarot yorumluyor ama kahve falı bakmiyo sadece Tarot. Ama an ve geçmişte iyi

harf olayı bana garip geliyor. Açıkçası Niko bana E harfi verdi. Ancak 8 ünlü 21 ünsüz harf söz konusuyken; 8 ünlü içinde E harfi çok yaygın bir harf...Kısacası çok genel bir tahmin oldu.

harf olayı bana garip geliyor. Açıkçası Niko bana E harfi verdi. Ancak 8 ünlü 21 ünsüz harf söz konusuyken; 8 ünlü içinde E harfi çok yaygın bir harf...Kısacası çok genel bir tahmin oldu.
Niko şuan ve geçmişte nasıldi peki bildi mi

Valla bana harf söyledi ben de kimseyi kötülemek için demiyorum demek ki bana tutmadı. Ben memurum bana işin dolayısıyla yurt dışına taşınacaksın yükseleceksin de dedi mesela ki bu neredeyse imkansız bir şey. Bende tutarlı olmadığı için beğenmedim sizlere çıktı ise ne güzel. Zaten burada övüldüğü için gitmiştim

Gamze mi dedi bole?? Kime iyi kime değil bence olay o ben tutkuyu begendim dedim begelmeyen çıktı. Hande birsey bildi dedim kıyamet koptu kötü diye. Şimdi bir kaç kişi gamze fena deil dedik. Arkadaş kötü dio bileMedi diyor. Ahmet e benim arkadaş gitti birsey tutmadi dio. Diğer arkadaş begendim dio. Janset herkese nerdeyse aynı şeyleri demis. Niko da daha dediği tarihlere var değişik bakti. Gorucez. Gülistan da çok pahali bilmiorum değer mi??cumhur u da beğenen var beğenmeyen var. Var da var. Herkese tam bilen biri olsa burasi yikilirdı zaten. Ole biri yok. Bize en iyi tutantutan gitmek lazim

Bende herkes patladı onu söyliyim. Ufuk, Cumhur, Janset, Koray (ruh eşin bu adam dediği kişi başkasıyla ), Sevda, MadamDeniss, Symboldekiler, Pelin, Hande, Yağmur hepsi... Sadece;
Ergin; İşle ilgili bildi ama aşk kısmında yanıldı (gerçi birşeyler göreceksin demişti ama geri dönüş olmaz artık)
Can: İlişki ile ilgili dediği çıktı. (Bana gelecek olan yeni kişiye daha var)
Ahmet: İşle ilgili doğruydu çıktı ama onunda ilişki ile ilgili dediği çıkmadı.
Niko: Bilmiyorum ama doğru galiba.

Patladı zamansal olarak mı durumsal olarak mı ? 2. Birinin bir başkasıyla olması sana dönmeyeceği anlamına gelmez 13 Mart’tan beri 13 artı semboldekiler demişsin maşallah can o övmenden biraz işkillenmiştim zaten yaklaşık 1 ayda maşaallah

Olabilir bende çok baktırdım. Can i begenmis olabilir. Garip değil bence gayet olabilir. Zaten dürüst olmasa niko doğru olabilir demis başta kotuydu demiŞti belki ki bir şey ogrenmis yeni

Peki kimi önerirsiniz 1 aylık deneyiminizden

Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…