- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katiliyorum. Asminde ki senay da iyi. Fulya eskiden efsaneymis bana dedikleri çıkmadı. Dediği birseyi yasamadim zaten an da da bana tuturamadi. Sence baba vanga emre ye gitmiş miydin??Baba vanga emre çok iyi gerçekten. Asmin de de Şenay i tavsiye ederim . Fulya nasıl sizce kızlar önceden daha iyiydi şimdi değil falan demişler öyle mi?
Fulya iyidir ama erken gitmen lazım artı senin enerjini beğenirse iyi fal bakar beni baya beğenmişti ilk falında sonra ; ilk gidişimden 1 sene sonra gitmiştim adımı hatırladı baya şaşırmıştım kendisi iyi olursa birde sen iyiysen iyi bakıyor ; hissiyatlı bakıyor kadın diğerleri gibi yorumcu değil gidip ilk fallarında baktırırsan iyi olur sonra geç gittiğinde baya yorulmuş oluyorBaba vanga emre çok iyi gerçekten. Asmin de de Şenay i tavsiye ederim . Fulya nasıl sizce kızlar önceden daha iyiydi şimdi değil falan demişler öyle mi?
Ben baktirmadim. Ben birsey diyim burada sakin internette falan baktirmayin. Ben gulistan i burada arkadaş söyledikleri sonra izmirli tanıdıklardan soruşturup teyid aldım. Evet iyidir dediler. Mesela internette medyum semih var arkadaşla baktıralim dedik 300 tl o 300 tl ben yatirdim. Kesinlikle donmedi. Dolandirici. Tam 3 ay yazdık ne zaman doneceksiniz diye ses yok. Cevap bile vermedi. Haram olsun ona o para. Ama gulistan parayi yatırir yatırmaz geri dönüş yaptı. Ölüm var bu dünya da para hesaba geçmiş hemen bakalım dedi. Aynı anda donus yaptı. Kuzey de mesela hemen döner. Tutku da dediği saatte donus yapar. Asla beklemezsiniz. Yani falı çıkar çıkmaz ama emek verirler aldıkları paraya. Mesela düşünün her kuafor iyi saç boyayamaz ya da ıyu kesim yapamaz ama sonuc olarak o saçı keser. İyi kötü o onun kabiliyeti. Medeyim semih parayi alıp bakmio. Bakip Bilmese kizmiycam ama ona bile tenezzül etmio. Tam bir dolandirici. Sakın inanmayin ve herkese soyleyın.Ekşi duyuruda mehmet adinda bir falcidan soz ediliyor. Bilmiyorum hic denk geldiniz mi? Hatta gercek_fal diye de instagram sayfasi varmis. Buna baktiraniniz oldu mu? Cikan var mi?
Çoğu iyi falcı diye adi burada gecen ole zaten. Mesela safiye ye kötü diyen çok ama çok memnun kaldım diyen de var. Fulya mukmemeli diyen var mesela bana birsey çıkmadı. Nihal çok iyi değil demisti biri ben gittim bana baya bilmisti. Niko dan çıkan herkes sok oldu yanımda baktirmayacaktim çünkü 5 saat bekledim ama her çıkan bekle değer dedi. Baktırdım kötü diyemem ama çok yönlendirme yaptığımda oldu. Galiba şu an en tutarlı iyi yorumlar baba vanga emre ye yapılmış. Bi de gamze iyiydi dedim arkadaslara berbattı dediler. Hatta cafe de bir kıza gamze iyi baktir dedim. Çok kötü dedi. Yani demek ki enerji meselesi karsidakiyle senin uyumun falı sekillendiriyor rahat bakabiliyorlar bu da yorumlarını etkiliyor.Fulya iyidir ama erken gitmen lazım artı senin enerjini beğenirse iyi fal bakar beni baya beğenmişti ilk falında sonra ; ilk gidişimden 1 sene sonra gitmiştim adımı hatırladı baya şaşırmıştım kendisi iyi olursa birde sen iyiysen iyi bakıyor ; hissiyatlı bakıyor kadın diğerleri gibi yorumcu değil gidip ilk fallarında baktırırsan iyi olur sonra geç gittiğinde baya yorulmuş oluyor
Ben kendisine ulaştım, konuştuk ama burada kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar okuyunca baktırmaktan vazgeçtim. Yıldıznameyle başlayan bir konu var, orada bahsedildi.Ekşi duyuruda mehmet adinda bir falcidan soz ediliyor. Bilmiyorum hic denk geldiniz mi? Hatta gercek_fal diye de instagram sayfasi varmis. Buna baktiraniniz oldu mu? Cikan var mi?
Melekler deki emre yerinde duruyorbaba vanga emre meleklerden ayrilan emremi bilen varmi
merhaba bu adam tlfnda bakar mı biliyor musunuz?arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
mm ben bi bakayım tesekkur ederim. cok da iddealıymıs ama demek ki begenmemislerBen kendisine ulaştım, konuştuk ama burada kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar okuyunca baktırmaktan vazgeçtim. Yıldıznameyle başlayan bir konu var, orada bahsedildi.
ne yapıyor bu hoca yıldızname mi bakıyor nasıl çözdünüz acabaarkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Adem hoca yİlla dir olan birisi. İşlemler yapıyor ben gitmedim ama giden arkadaşlarım oldu.ne yapıyor bu hoca yıldızname mi bakıyor nasıl çözdünüz acaba
aradım yine cevap vermediler ne zor burdan randevu almak yaaaBaba vanga emre ye başka giden varsa
Lutfen yazsin
Geçen gün fiyat sormaya girdik biz 100 tl dedilerne kadar emrenin fiyati