- 14 Temmuz 2017
- 146
- 214
- 103
- 39
100 tl ye deger umarim ki bugun fal baktirasim var![]()
yeri nerede peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 tl ye deger umarim ki bugun fal baktirasim var![]()
Kadıköyde moda sahilin üst tarafında kalıyoryeri nerede peki ?
Kilisenin karşı sokağındaKizlar birde ben Yedikule de Aysel diye bir falcı vardı 5 yıl önce gittim. O da çok iyiydi ama artik bulamıyorum. Arkadaşımla aradık aradık evini bulamadık. Eğer bilen gören varsa bana numarasını verirse sevinirim. Bu profili sırf onu bulmak için açtım. O da çok iyiydi
Daha önce feriköyde Şakir hoca vardı oda evimizi yuvamızı düzeltmişti öldü Adem hoca hala feriköydemiarkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
bu hocaadem.com diye web sitesi olan mı??arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Avcılar’da nerde Bakıyor eskiden baktırmıştımNesibe abla zaten tarot bakar genelde
Ben seneler önce gitmiştim ama ben baktırmadım yukarda biri yazmış sordumbu hocaadem.com diye web sitesi olan mı??
hımm ben biraz korkuyorum o işlerden galiba :) ama merak ettimBen seneler önce gitmiştim ama ben baktırmadım yukarda biri yazmış sordum
Çıkanlar oldu mu Nesibe'denAvcılar’da nerde Bakıyor eskiden baktırmıştım
Avcılar Düş cafede bakıyır, internetteki teli arayınca konum atıyorlarÇıkanlar oldu mu Nesibe'den
Emre yerinde duruyorda bir işe yaramıyor benceMelekler deki emre yerinde duruyor
Hocalar fal bakmaz sizin sorunuza yönelik muska vb çalışma verir suyun içine Yazdığı şeyleri iç demişti bana yapan hoca oda Adem Okmeydanı’nda baya iyi gelmiştihımm ben biraz korkuyorum o işlerden galiba :) ama merak ettim
Eee şimarınca böyle oluyor ; egosu tavan yapmışBabavangayı aradım Emre salı gününe kadar yok başka biri var diyor tamam salı ya da sonrası için randevu alabilir miyim? Dedim hayır alamazsın dedineden dedim günlük mü randevu veriyorsunuz?? Yooo ben suan randevu veremem Emre gelsin sonra ara tekrar dedi. Üsluba bakar mısınız ya??? Sanki evine zorla misafirliğe gideceğim huysuz mahalle teyzesi
Ben geçen hafta aradığımda da perşembe cuma cumartesi pazar çalışıyor diğer günler gelmiyor dedi. Grup ağırlıyorlarmış doluymuş falan filan . Bugün aradım cevap vermediler. Gıcık oldum ben de ama inat ettim gidip baktıracağım nasılmışBabavangayı aradım Emre salı gününe kadar yok başka biri var diyor tamam salı ya da sonrası için randevu alabilir miyim? Dedim hayır alamazsın dedineden dedim günlük mü randevu veriyorsunuz?? Yooo ben suan randevu veremem Emre gelsin sonra ara tekrar dedi. Üsluba bakar mısınız ya??? Sanki evine zorla misafirliğe gideceğim huysuz mahalle teyzesi
Nerde bakıyoArkadaslar sok oldum bugün mehmet Öznar diye birine bakturizm. Yok artık dedim bu kadar olamaz. Bole birsey yok çok iyi. Yani gulistan dan çok çok daha iyi tek kelime bole birsey olamaz
Kocalınan neresi numarası varmı deneyelim:)Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum
Yok numarasi beni arkadaş götürdü. Ben coooook begendim.Nerde bakıyo