İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar birde ben Yedikule de Aysel diye bir falcı vardı 5 yıl önce gittim. O da çok iyiydi ama artik bulamıyorum. Arkadaşımla aradık aradık evini bulamadık. Eğer bilen gören varsa bana numarasını verirse sevinirim. Bu profili sırf onu bulmak için açtım. O da çok iyiydi
Kilisenin karşı sokağında

arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Daha önce feriköyde Şakir hoca vardı oda evimizi yuvamızı düzeltmişti öldü Adem hoca hala feriköydemi

arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
bu hocaadem.com diye web sitesi olan mı??

Babavangayı aradım Emre salı gününe kadar yok başka biri var diyor tamam salı ya da sonrası için randevu alabilir miyim? Dedim hayır alamazsın dedi 😱 neden dedim günlük mü randevu veriyorsunuz?? Yooo ben suan randevu veremem Emre gelsin sonra ara tekrar dedi. Üsluba bakar mısınız ya??? Sanki evine zorla misafirliğe gideceğim huysuz mahalle teyzesi

Babavangayı aradım Emre salı gününe kadar yok başka biri var diyor tamam salı ya da sonrası için randevu alabilir miyim? Dedim hayır alamazsın dedi 😱 neden dedim günlük mü randevu veriyorsunuz?? Yooo ben suan randevu veremem Emre gelsin sonra ara tekrar dedi. Üsluba bakar mısınız ya??? Sanki evine zorla misafirliğe gideceğim huysuz mahalle teyzesi
Eee şimarınca böyle oluyor ; egosu tavan yapmış

Ben geçen hafta aradığımda da perşembe cuma cumartesi pazar çalışıyor diğer günler gelmiyor dedi. Grup ağırlıyorlarmış doluymuş falan filan . Bugün aradım cevap vermediler. Gıcık oldum ben de ama inat ettim gidip baktıracağım nasılmış

Arkadaslar sok oldum bugün mehmet Öznar diye birine bakturizm. Yok artık dedim bu kadar olamaz. Bole birsey yok çok iyi. Yani gulistan dan çok çok daha iyi tek kelime bole birsey olamaz

Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum

Back
X