İstanbul'da Fal - Falcılar

Baba vanga da emre bey gerçekten çok kibar çok ilgili birisi ama oranın işletmecisi emre beyin tam aksi sanki ordan başka yer yok havalarında hiç ilgili bı cafe sahibi değil. Biraz da ters biri bence ama emre bey tam tersi

Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum

Koçalınan neresi, kocasinan mı yoksa( bahçelievler kocasinan)

Facebook'ta ki bütün Mehmet öznarlara mesaj atarsak belki adresi buluruz :) ama önce diğer kızlar gitsin, güvenliyse ardından beraber gideriz :-)
Sanmiorum kullandığını birsey. Bir sürü çocuğa burs veriomus. Ondan gönlünüzce kopan verin dedi. Gülistan 500 se hakkı bunun 1000 tl bence

ikinciye gitmek isterim. Adam hemen gelme dedi zaman geçsin bunlar olsun tekrar zaten sen geleceksin dedi. Herşey Allah tan dedi. Çok gitme falci gezme dedi.

Keseceğim seni :))) sen gel buraya çok iyi de, adresi bilme olur mu:)))

Kızlar kendinize konum atın bir daha gittiğinizde, bir de sokaktan foto ev kapısının gösteren süper olur:)

Arkadaşlar fal baktırmak, falcıların söylediklerini tasdiklemek, gelecekten haber vermek çok günah. Lütfen bunlara inanmahın varsa para yoksa para tuzağı bunlar. Ahiretinizi tehlikeye atmayın gözünüzü seveyim.

Feda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.
Yahu adres tarif et hatırla nolur yarın hepinize konum atarım ben bulup:))

Back
X