Ya nolur öğrensen numarasını.. yoksada adresi neresi gitsek bakarmı..Yok numarasi beni arkadaş götürdü. Ben coooook begendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nolur öğrensen numarasını.. yoksada adresi neresi gitsek bakarmı..Yok numarasi beni arkadaş götürdü. Ben coooook begendim.
Numarasi yok zaten. İçeride çok kişi vardı. Çok bekledim ama değdi. Isimlerle tarihlerde soluoYa nolur öğrensen numarasını.. yoksada adresi neresi gitsek bakarmı..
nerde burasiNumarasi yok zaten. İçeride çok kişi vardı. Çok bekledim ama değdi. Isimlerle tarihlerde soluo
toplaşıp gidelimYa nolur öğrensen numarasını.. yoksada adresi neresi gitsek bakarmı..
evet oyle bir yere tel gidilmezTop
toplaşıp gidelim![]()
Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum
kızlar toplaşırsanız ben de gelirimKoçalınan neresi, kocasinan mı yoksa( bahçelievler kocasinan)
kızlar toplaşırsanız ben de gelirim![]()
kocasinan evet ama hangi sokak kaç numara belli değil :)) koca semtte falcı mehmet diye diye soru sorularak gezilmez heralde :))Koçalınan neresi, kocasinan mı yoksa( bahçelievler kocasinan)
ikinciye gitmek isterim. Adam hemen gelme dedi zaman geçsin bunlar olsun tekrar zaten sen geleceksin dedi. Herşey Allah tan dedi. Çok gitme falci gezme dedi.Top
toplaşıp gidelim![]()
Sanmiorum kullandığını birsey. Bir sürü çocuğa burs veriomus. Ondan gönlünüzce kopan verin dedi. Gülistan 500 se hakkı bunun 1000 tl benceFacebook'ta ki bütün Mehmet öznarlara mesaj atarsak belki adresi buluruz :) ama önce diğer kızlar gitsin, güvenliyse ardından beraber gideriz![]()
ikinciye gitmek isterim. Adam hemen gelme dedi zaman geçsin bunlar olsun tekrar zaten sen geleceksin dedi. Herşey Allah tan dedi. Çok gitme falci gezme dedi.
Adresi tarif et özelden yarın sizin için kendimi feda ediorum kızlar:)))Sanmiorum kullandığını birsey. Bir sürü çocuğa burs veriomus. Ondan gönlünüzce kopan verin dedi. Gülistan 500 se hakkı bunun 1000 tl bence
kocasinan evet ama hangi sokak kaç numara belli değil :)) koca semtte falcı mehmet diye diye soru sorularak gezilmez heralde :))
Feda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.Adresi tarif et özelden yarın sizin için kendimi feda ediorum kızlar:)))
Gözüme bant cekseler bari rezil olmıyım:)) ya tarif olsa bulurum ben korkmamda..Falcıdayken gazeteciler Müge anlı basıyormuş:)))
"Kentli eğitimli kadınların düştüğü tuzak at ta ta taaaaaa"
Yahu adres tarif et hatırla nolur yarın hepinize konum atarım ben bulup:))Feda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.