o zmn boşuna insanları da sıkmayalım böle tartışarak. ikimizin de takıldığı nokta başka. mercan konusunda bi fikrim yok benim. tarık'a ben de baktırdım ama bakarken bile tahmin ettim çıkmayacağını ki çıkmadı ztn. belgin hanım'ı beğendim ama işte budur diye ben de diyemem. sadece söledikleri oldu şimdiye kadarki 4 aylık süreçte. gül de iyi birisi belki doğru ana denk gelmiyoruzdur bilemem.
olur böyle şeyler arkadaşlar fal işi bu, hepimizin demek istediği aynı sonuçta. kapatalım gitsin.
mesela symbol'deki levent'in bana söyledikleri istisnasız çıktı, yaşayacağım olaylara kişilere kadar, çıktıktan sonra tırım tırım her yerde levent aramıştım zamanında. bir daha ilk falı gibi hiç olmadı ama yine iyiydi. burada baktırıp yorum yazanlar var berbat diye.
geçenlerde ben 2 arkadaşa birini tavsiye ettim, ikiside çok kötü dediler, ama bana dedikleri çıktı hem de çok özel şeyler. tavsiye ettiğime pişman oldum.
yiğit beğeniliyordu, o da bana sürekli soru sorduğu gibi hiçbir şeyi bilemedi.
mazlum'u bilen bilir, su falcısı medyum. bana ölümü dahi söyledi ve kişinin ismini, evlenme teklifi edecek dediği arkadaşımın ismini, ortada ihtimal bile yokken. hepsi çıktı, tek bir şey kaldı geriye. arkadaşımı götürdüm kız adını bile duymak istemiyor adamın. tamamen saçmalamış ona.
nedeni nedir ne değildir bilmem ama bu yazdıklarım bana çıkanlar, bana göre çok iyiler. ama baktırıp beğenmeyenler de var bu falcının kötü olduğu anlamına gelmez tabii ki.
elektrik diyelim geçelim. ben diyorum bu kadar yoğunlaşmaya fal baktırmayıp kendi içimizde sinerji yaratsaydık ölüyü bile diriltmiştik, töbeeee