Ben gelecekle ilgili herhangi bir şey sormadım ama kendi birkaç yorum yaptı tutucak gibi duruyor. Anda iyitdiArkadaslar başka mandal toprağa baktıran yok mu?? Kısa vadede dedikleri cikan
ben baktırdım şimdilik birşey yok vadesine var :)Arkadaslar başka mandal toprağa baktıran yok mu?? Kısa vadede dedikleri cikan
Anda nasıldı pekiben baktırdım şimdilik birşey yok vadesine var :)
Baktirdim ama vadesi 3 ay daha var, ama anda ve gecmiste iyiArkadaslar başka mandal toprağa baktıran yok mu?? Kısa vadede dedikleri cikan
Çok saolun herkese çok tesekkurler. İnşallah iyi şeyler hepimize çıksın. Çıkanları paylaşalım bole. Herkes yardimci olsun birbirineBaktirdim ama vadesi 3 ay daha var, ama anda ve gecmiste iyi
iyiydi bildiği şeyler vardı ama wow dedirtmedi tabiki ve karşı tarafın düşüncelerini teyit edemiyorm :)Anda nasıldı peki
Ben de en çok gülistan a baktıran arkadaşların falını merak ediyorum çıktı mı çıkmadı mı? Özellikle aşk konusuÇok saolun herkese çok tesekkurler. İnşallah iyi şeyler hepimize çıksın. Çıkanları paylaşalım bole. Herkes yardimci olsun birbirine
o kadar para verdiler çıkmaması üzücü olur zatenBen de en çok gülistan a baktıran arkadaşların falını merak ediyorum çıktı mı çıkmadı mı? Özellikle aşk konusu
Yaziyim arkadaim o vakit. Gülistan ilk bir kaç şeyi bildi. Mesela ise gireceksin dedi. Sonra girdim. Bir daha baktırdım işin çok iyi devam edecek dedi fakat tam 2 gün sonra çok büyük bir kavga yla ayrıldım. Ramek te gülistanla ayni seyleri demisti kuba cafe esra da ole demisti. Sadece enfal sebebi ve sonucuyla bu sebep olacak ve sen cikacaksin dedi. Sadece enfal tuttu bana. Herkes anda iyi buna eminim. Olaylar oldukça goruolar. Sadece Eşref saatine denk gelirse enfal gibi bir kaç şey tutuo başka da birşey beklememek gerekliBen de en çok gülistan a baktıran arkadaşların falını merak ediyorum çıktı mı çıkmadı mı? Özellikle aşk konusu
Vadesini beklediğin şeyler var mı peki söylediği?Yaziyim arkadaim o vakit. Gülistan ilk bir kaç şeyi bildi. Mesela ise gireceksin dedi. Sonra girdim. Bir daha baktırdım işin çok iyi devam edecek dedi fakat tam 2 gün sonra çok büyük bir kavga yla ayrıldım. Ramek te gülistanla ayni seyleri demisti kuba cafe esra da ole demisti. Sadece enfal sebebi ve sonucuyla bu sebep olacak ve sen cikacaksin dedi. Sadece enfal tuttu bana. Herkes anda iyi buna eminim. Olaylar oldukça goruolar. Sadece Eşref saatine denk gelirse enfal gibi bir kaç şey tutuo başka da birşey beklememek gerekli
GONDERDIMYa şu zeynebin nosunu verin daha
Sadece bir tane birsey var o kadar. Ona daha zaman var. Çıkarsa yazarimVadesini beklediğin şeyler var mı peki söylediği?
GONDERDIM
Valla hep aynı şeyi tekrarliyor kafam kafam üstüne çok mutsuzum hayatıma dair umutsuzum iyi değilim fln. Ama adam gayet iyi valla. Çok özel birsey demedi bana. Buradaki baktıranlar da bu cümleleri çok duymus anladigim kadariylaTesekkur ederim canım.. Zeynep bence anda şaşmaz ama şaştıgı oldum kızlar anda yanlış bildi diyen oldumu yada geçmişte
Valla hep aynı şeyi tekrarliyor kafam kafam üstüne çok mutsuzum hayatıma dair umutsuzum iyi değilim fln. Ama adam gayet iyi valla. Çok özel birsey demedi bana. Buradaki baktıranlar da bu cümleleri çok duymus anladigim kadariyla
İnanın 30 dakika bunu tekrarladı ben soru sormaya çalıştım cevaplamadi. Sadece artık son 5 dakika kalan sadece bunu merak ediorum bunu söyleyin dedim de ole soledi gerci o da daha çıkmadı.Değişik hiç mi birşey söylemedi yani, ilk baktırdıgımda bana çok şey bilmişti.. O kısımları çıkartmak lazım faldan
Zeynep'in Olayları ve insanları bazen karıştırdığını düşünüyorum...başkası için söylediği bazı şeyleri ben yaşadımTesekkur ederim canım.. Zeynep bence anda şaşmaz ama şaştıgı oldum kızlar anda yanlış bildi diyen oldumu yada geçmişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?