İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de en çok gülistan a baktıran arkadaşların falını merak ediyorum çıktı mı çıkmadı mı? Özellikle aşk konusu
Yaziyim arkadaim o vakit. Gülistan ilk bir kaç şeyi bildi. Mesela ise gireceksin dedi. Sonra girdim. Bir daha baktırdım işin çok iyi devam edecek dedi fakat tam 2 gün sonra çok büyük bir kavga yla ayrıldım. Ramek te gülistanla ayni seyleri demisti kuba cafe esra da ole demisti. Sadece enfal sebebi ve sonucuyla bu sebep olacak ve sen cikacaksin dedi. Sadece enfal tuttu bana. Herkes anda iyi buna eminim. Olaylar oldukça goruolar. Sadece Eşref saatine denk gelirse enfal gibi bir kaç şey tutuo başka da birşey beklememek gerekli

Kızlar tekirdağ zeynebin numarasını yazmadınız bana yazar mısınız,kadın biliyor b NCe anda en iyi o ciddi bir isim sorum var acil bıde kaça bakıyor

Vadesini beklediğin şeyler var mı peki söylediği?

Tesekkur ederim canım.. Zeynep bence anda şaşmaz ama şaştıgı oldum kızlar anda yanlış bildi diyen oldumu yada geçmişte
Valla hep aynı şeyi tekrarliyor kafam kafam üstüne çok mutsuzum hayatıma dair umutsuzum iyi değilim fln. Ama adam gayet iyi valla. Çok özel birsey demedi bana. Buradaki baktıranlar da bu cümleleri çok duymus anladigim kadariyla

Değişik hiç mi birşey söylemedi yani, ilk baktırdıgımda bana çok şey bilmişti.. O kısımları çıkartmak lazım faldan

Değişik hiç mi birşey söylemedi yani, ilk baktırdıgımda bana çok şey bilmişti.. O kısımları çıkartmak lazım faldan
İnanın 30 dakika bunu tekrarladı ben soru sormaya çalıştım cevaplamadi. Sadece artık son 5 dakika kalan sadece bunu merak ediorum bunu söyleyin dedim de ole soledi gerci o da daha çıkmadı.

Kizlar biliyorum onun başligi farkli ama merak ettim tellwedeki yesil cingeneye fal baktiraniniz var mi?

Tesekkur ederim canım.. Zeynep bence anda şaşmaz ama şaştıgı oldum kızlar anda yanlış bildi diyen oldumu yada geçmişte
Zeynep'in Olayları ve insanları bazen karıştırdığını düşünüyorum...başkası için söylediği bazı şeyleri ben yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…