- 22 Eylül 2018
- 34
- 51
- 38
- 42
Sabah 8.30’dan itibaren insanlar siraya girmeye basliyor. Öğlen 12 ya da 1’e kadar kabul ediyor. Randevu alinmiyor, kahve fali bakiyor. Bana Serkan da cikmadi ama bir arkadasima tutturmustu :)Bir de symbol serkan için randevu almak gerekli mi, kahve mi bakıyor? Sıra vs durumu nasıl acaba?
O numarayı ben sana vermistim sanırımKızlar selam, yarın için küba esra ve bköy füsun izinliler bildiğim kadarıyla.
Aslında bdüzünde serpile gitmek istiyordum ama verilen tel nodan ulaşamıyorum. Son zamanlarda giden varsa tel gönderebilirse sevinirim.
Ayrıca Symbol serkana mı gitsem bilemedim.
Pff kararsız kaldım şöyle anı adamakıllı yorumlayacak biri olsa keşke.. ne önerirsiniz?
Ben de Gamze’ye gittim Ahmet yok diye açıkcası pişman oldumMelekler Ahmet'in annesi rahatsız o yüzden ne zaman döneceği belli değil demişlerdi. Ayrıldı demediler hiç bana.
B nede Ahmet yoktu Büşra mı Gamze mi karar veremedim ve Gamze’ye gittim ama pişman oldum açıkcasıMerhaba arkadaşlar. Buraya Melekler Kahvesi Gamze'ye gittiğimi yazmıştım. O zamanlar görüştüğüm biri vardı. Aşık değildim ama hoşlantım vardı. Kartları açar açmaz o kişiyle evleneceğimi ve 2 çocuğumuzun olacağını söyledi :) O an pişman olmuştum zaten. Ağustos ayında ise kendi isteğimle o kişiyi hayatımdan çıkardım, kendimi kurtarmışım diyorum. Fiyatı galiba 50 liraydı.
Cafe Bimelek Sevgi'ye gittim. Fiyatı 40 lira olabilir. Kendisi fal bakmıyor, müşteriyi ezerek hayat dersi veriyor. Sorduğum sorulara kart açmadan ya da fincana bakmadan aklından cevap verdi. Yine çok pişman olduğum falcılardan biri. Giden parama bu kadar üzülmemişimdir. Şu anı bile bilemedi. Genel şeyler söyleyip hayat dersi vermeye başladı. Bana olumsuz konuştu ama olumsuz konuştuğu için kötülediğimi sanmayın. Ne geçmişe, ne şu ana dair hiçbir şey bilmediği halde klasik cümlelerle nasihat verdi.
Eklemeyi unutmuşum, kendisi fal boyunca sadece tek bir kart açmıştı. Fincana bile fazla bakmıyor zaten. Baksa da aynı klasik cümleleri söyleyip duruyor. Bir de varlıklarla bakıyor sanırım.
Serkan’a 5 kez gittim hiçbiri tutmadı 5 sene önceki falından bile çıkan yok Serkan anda iyi Başka bişey yokO numarayı ben sana vermistim sanırım
Artık yeni insanlar kazanmamak icin tanımadıgı numarayı acmıyor mu acaba bilmiyorum ki
Ben ne zaman arasam ulastım, en son 2-3 hafta once aramıstım hatta
Serkan icin, symbol 9:30da aciliyodu yanlis hatirlamiyorsam, 9:25 gibi gitmeni oneririm cunku ben 9:45 gibi gittigimde bile en az 10 kisi oluyordu onumde
Enerji isi iste deneyip yaniliyoruzSerkan’a 5 kez gittim hiçbiri tutmadı 5 sene önceki falından bile çıkan yok Serkan anda iyi Başka bişey yok
bu serkan dediğimiz symbol un hangi subesinde bakıyormus 9,45 de cafeye mı gıdıyoruz randevu ıcınSerkan’a 5 kez gittim hiçbiri tutmadı 5 sene önceki falından bile çıkan yok Serkan anda iyi Başka bişey yok
Şaşkınbakkalbu serkan dediğimiz symbol un hangi subesinde bakıyormus 9,45 de cafeye mı gıdıyoruz randevu ıcın
Ben Geçen ay bir kez baktirdim. O zaman ayrı idim bana 2 hafta vermişti. Bir hafta sonra aradı beni. Ama bunu başkaları da bildi. Yalnız kişilik analizi ve barıştıktan sonra nasıl davranmam Konusun da verdiği akillar çok iyi idi. Ilgili ve tatlı bir bayanMerhaba burda bahsedilen Güneş hanıma fal baktıran var mı? Baktıranlar yazarsa çok mutlu olurum.
Siz baktırdınız mı ?Merhaba burda bahsedilen Güneş hanıma fal baktıran var mı? Baktıranlar yazarsa çok mutlu olurum.
Nerede bu Güneş Hanım?Merhaba burda bahsedilen Güneş hanıma fal baktıran var mı? Baktıranlar yazarsa çok mutlu olurum.
Siz baktırdınız mı ?
Ben baktırdım. Aşırı etkilendim diyemem ama çok tatlı bir kadın, gelecek için söylediği şeyler henüz olmadı bende. Nerede olduğunu bilmiyorum, aradım öyle baktırdım.Nerede bu Güneş Hanım?
Günes hanumın numarasını özelden gönderebilirmisinizBen baktırdım. Aşırı etkilendim diyemem ama çok tatlı bir kadın, gelecek için söylediği şeyler henüz olmadı bende. Nerede olduğunu bilmiyorum, aradım öyle baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?