İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir de symbol serkan için randevu almak gerekli mi, kahve mi bakıyor? Sıra vs durumu nasıl acaba?
Sabah 8.30’dan itibaren insanlar siraya girmeye basliyor. Öğlen 12 ya da 1’e kadar kabul ediyor. Randevu alinmiyor, kahve fali bakiyor. Bana Serkan da cikmadi ama bir arkadasima tutturmustu :)

O numarayı ben sana vermistim sanırım
Artık yeni insanlar kazanmamak icin tanımadıgı numarayı acmıyor mu acaba bilmiyorum ki
Ben ne zaman arasam ulastım, en son 2-3 hafta once aramıstım hatta
Serkan icin, symbol 9:30da aciliyodu yanlis hatirlamiyorsam, 9:25 gibi gitmeni oneririm cunku ben 9:45 gibi gittigimde bile en az 10 kisi oluyordu onumde

B nede Ahmet yoktu Büşra mı Gamze mi karar veremedim ve Gamze’ye gittim ama pişman oldum açıkcası

Serkan’a 5 kez gittim hiçbiri tutmadı 5 sene önceki falından bile çıkan yok Serkan anda iyi Başka bişey yok

Serkan’a 5 kez gittim hiçbiri tutmadı 5 sene önceki falından bile çıkan yok Serkan anda iyi Başka bişey yok
Enerji isi iste deneyip yaniliyoruz
Ben ne zaman gitsem cikti, yanildigi 1-2 konu olmustur
En aon gittigimde ordaki teyzelerle oturuyoduk senelerdir geliriz hic yanilmadi bizde dediler
Zaten bilmese her gun en az 25 kisi olmaz sanirim sirada

Merhaba burda bahsedilen Güneş hanıma fal baktıran var mı? Baktıranlar yazarsa çok mutlu olurum.

Merhaba burda bahsedilen Güneş hanıma fal baktıran var mı? Baktıranlar yazarsa çok mutlu olurum.
Ben Geçen ay bir kez baktirdim. O zaman ayrı idim bana 2 hafta vermişti. Bir hafta sonra aradı beni. Ama bunu başkaları da bildi. Yalnız kişilik analizi ve barıştıktan sonra nasıl davranmam Konusun da verdiği akillar çok iyi idi. Ilgili ve tatlı bir bayan

Kızlarr bayadır giremedim yoğunluktan. Şimdi taksimdeyim çok acil bana iyi isim verebilir misiniz en aciliyetinden? :) melekler ahmete gitmek istedim ama yokmuş

Kızlar trans zeynebin nosunu verir misiniz olumsuz yorumda okudum ama enazınsan anı görüyor diye duydum ama ben aşk değil dava yasal sürece baktırcam anlar mı öyle bir konuda da "kafam kafam üstünde" demez herhalde değilmi tavsiye isterim ve numarasını

An da şöyle çık diye oturan biri olsa davayı ona soracam da varmı başka tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…