Ben bir ara cezminin telini buldum arama veya whatsap mesajlarına cvp vermez demişti veren bayan sms at dedi. Sms attim 200 tl dedi iban nosu atti sonra nedense vazgeçtim baktirmadim. Baktiran varsa içimde kalmıştır merak ettim nasıl? Kimden aldin die soruyor yalnız bilginizeUlaşan varsa cezminin numarasina ben de rica edicem özelden yazabilir misiniz numaraya ulaşirsaniz
Numara duruyor mu sizdeBen bir ara cezminin telini buldum arama veya whatsap mesajlarına cvp vermez demişti veren bayan sms at dedi. Sms attim 200 tl dedi iban nosu atti sonra nedense vazgeçtim baktirmadim. Baktiran varsa içimde kalmıştır merak ettim nasıl? Kimden aldin die soruyor yalnız bilginize
Cezmi konusunu okuyunca baktim bende silmişim canim ya. Ben baktirmayinca bana Whatsaptan engel atti kızdım sildim bendeNumara duruyor mu sizde
aaaa engel mi atti trip de atar mışCezmi konusunu okuyunca baktim bende silmişim canim ya. Ben baktirmayinca bana Whatsaptan engel atti kızdım sildim bende
Banada Canan’ın numarasını atarmısınız rica etseminşallah laf cafe canan bana da cikar.amin.
Ben :)Merhaba
Kader e fal baktıranınız oldu mu ?yorumlarınızı alabilir miyiz hanımlar ?
Ben baktirdim anı bildi, iki hafta vade verdi tutmadiMerhaba
Kader e fal baktıranınız oldu mu ?yorumlarınızı alabilir miyiz hanımlar ?
Sanirim herkese olumlu konusuyoBen :)
Bana çok çok olumluydu, imkansız sayılabilecek kadar olumluydu. Anda fena sayılmazdı.
Aslında çok olumsuz konuştuğu bi durum da vardı, ama esas konu için fazla olumluydu. Olmadı :)Sanirim herkese olumlu konusuyo
Ben :)
Bana çok çok olumluydu, imkansız sayılabilecek kadar olumluydu. Anda fena sayılmazdı.
Ama burada kader için çıktı diyenler de oldu. Benim genel olarak son fallarım hep patladı, beni baz alma o yüzden :))O zaman fossss :/
KİMMİŞ kimmişyıllar önce bi kızı yazmıştım, insanı şok eden o kız geri dönmüş, yazayım da reklam reklam diye yolun beni ama yapcak bi şey yok ondan iyisini bilmiyorum
Siz de mi fal bakıyorsunuz?yıllar önce bi kızı yazmıştım, insanı şok eden o kız geri dönmüş, yazayım da reklam reklam diye yolun beni ama yapcak bi şey yok ondan iyisini bilmiyorum
Ama burada kader için çıktı diyenler de oldu. Benim genel olarak son fallarım hep patladı, beni baz alma o yüzden :))
hayır ben astrolojıyle ugrasıyorum,Siz de mi fal bakıyorsunuz?
kim acaba dediğiniz kişi?hayır ben astrolojıyle ugrasıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?