İstanbul'da Fal - Falcılar

Ulaşan varsa cezminin numarasina ben de rica edicem özelden yazabilir misiniz numaraya ulaşirsaniz
Ben bir ara cezminin telini buldum arama veya whatsap mesajlarına cvp vermez demişti veren bayan sms at dedi. Sms attim 200 tl dedi iban nosu atti sonra nedense vazgeçtim baktirmadim. Baktiran varsa içimde kalmıştır merak ettim nasıl? Kimden aldin die soruyor yalnız bilginize

Numara duruyor mu sizde

yıllar önce bi kızı yazmıştım, insanı şok eden o kız geri dönmüş, yazayım da reklam reklam diye yolun beni ama yapcak bi şey yok ondan iyisini bilmiyorum

ben yıllar önce, eski yazılarda var birine gitmiştim ablamlarla, sonra o kızla arkadaş oldum, uzun uzun yazmıştım o zaman, özel okullarda okumuş, iyi yaşarken daha sonra sıkıntılı şeyler yaşamıs biriydi, öyle bir fal tecrübesi çok nadır yasadım, inanılır gibi değildi, bana cook mesaj attılar nasıl ulasırız diye ama donemedım kımseye simdi ulastım ona, inanın ustune cok kısı bulamazsınız bu alanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…