şamandan hıc memnun kalmadım
sakınnnn dıyorum
%0 çıktı...1-2 ay önce gittim..
heee bu arada zaman belirtmiycemm çünkü falcıların buraya gelipte yorumları okudugundan supheliyim..fakat yakın zamanda mesaj kutuma gelen bir mesaja bir ismin cok guzel fal baktıgı soylemıyle gıttım..bakırkoyde yakın diye ama hiç menmun kalmadım açıkcası..başkalarıda bu forumda mesaj kutularına aynı şekilde geldiğini belirtmişlerdi kimden bahsettiğimi anlamışlardır.. Acıkca çok gerildim..konuşmalarını cok zor anladım....gidenleri merak ediyorum banamı ıyı bakamadı yoksa sizdemi öyle düşünüyporsunuz?
selam nesli:)
benim sıralamam..
1.nihal
2.bahar
3.mehmet
bugün bahara gittim...o yüzden yorum yapabiliyorum:)...
nihal bugünü iyi anlatıyor,kişilik analizinde iyi,gelecek ile ilgili söylediği ufak tefek şeyler de çıktı...ve tutarlı..2 kere baktırdım...tersine birşey söylemedi...
bahar,iyi.ben memnun kaldım.mantıklı şeyler söyledi...ama gelecek için beklemem lazım.
mehmet,1 sene evelsi baktırmıştım...söyledikleri pek çıkmadı...beni pek etkileyememişti zaten..
diorissimo aman mercan hakkında böle konusma, sıkı taraftarları var alimallah yerler adamı
mercana berbat demiyorum ama 15 tlden fazlasını hakeden bir falcı değil
gül hakkında burada yorumları okuyunca bende üzüldüm zaman zaman ama en son geçen gün bir arkadaşın eskisinin tam gülün söylediği şekilde döndüğünü öğrendim,bunun yanında bazılarına eskisi dönecek demediğini ve bana da ısrarla söylediği şeylerin oluşuna öyle ilginç bir şekilde şahit oldumki onun için hala umudum var onun iyi bir falcı olduguna. en azından 100 tllik hiçbirşey bilemeyen falcıların yanında ona verilen paraya acımıyorum
burcu benim de istanbulda ilk baktırdıgım falcılardan biridir ve özellikle ilk falı gercekten basarılı bilmediğim pek çok şeyi ondan öğrendim bugüne kadar baktıgı fallar cıkmıştı ama hep sıradan seylerdi gecen ay ilk defa keskin bir sey söyledi o da cıkarsa şaşırtır yani
biz kimseyi yemiyoruz alevko konuşmalarına ve üslubuna dikkat et ! herşeye muhalifsin senin derdin nedir anlamadım ? herkes aynı falcıda hemfikir olmak zorunda değil,kimsenin sıkı taraftarı değilim ben eğer ortada sıkı bi taraftar varsa oda sensin nedense gülün falı senden başka kimseye çıkmıyor buna rağmen yere göğe sığdıramıyorsun
Kızlar neredeyse 1000 sayfa yaptık. Ancak he seferinde bu son dediğimiz halde yine de fal baktırmaktan vazgeçemiyoruz. Öyleyseeee ne mi yapmalıyız..... Bu işten zevk almalıyız artık bence. Çünkü eğer paramız varsa ve de falcıların dedikelrine körü körüne de inanmıyorsak, çoğunlukla eğlence ve rahatlama diye bakıyorsak... Fala devam. Delirmeden...
aynen katılıyorum canım. zaten bütün mesele o kapıdan çıktıktan sonra falcının dediklerini unutmak. o an sadece odaklanıyor onu dinliyorsan sonrasında da hayatına devam ediyorsan onun dedikleri muhabbetten ibaret kalıyorsa bence de devam... madem sonsuz bir yola girdik bari eğlenerek devam edelim yolumuza. ben mesela bakırköy gül e gittim o an için iyiydi diye hatırlıyorum ama şimdi sor ne dedi unuttum! ya yazmak not almak gerek ama buna da çoğu izin vermiyor ya da ses kaydına alıcan. işte o zaman tehlikeli sulara giriyorsun. en iyisi dinle ve unut. bir de 20 TL'den fazla verme! kriterimiz bu olsun. bu arada ben bu gece symbol bahara gidiyorum. neymiş ne değilmişanlatırım
.
8- Beylikdüzü Şıvga. Ben gitmedim henüz çünkü bana çok uzak. Ama bizler gibi fala meraklı ve gerçekten iyi falcıdan anlayan bir arkadaşım bana Şıvga'nın gerçekten olay olduğunu söyledi. Ayrıca Azerbeycan'da beraber çalıştığı bir hoca mı ne varmış. Yani faldan başka şeylerle de uğraşıyormuş. En kısa zamanda gitmk istiyorum.
sivganin numarasini goderebilir misin??
falcolic, arkadaşlarıma sordum ama kimsede no su yok. tuzla- yaylada oturuyor. uzak değilsen orda kime sorsan evini gösterirler. ama müsait olur mu bilemem. bende niyetlendim kaç defa ama bi türlü gidemedim. aslında biraz tırsıyorumda. üç harflilerle bakıyor çünkü. benimde bir arkadaşıma 15 yıl önce evleneceğini ama kısa süreceğini söylemiş ve onada denilenler çıkmış. bulursam nosunu isteyen herkese veririm...
kızlar bikerede ben bakam falınıza ama sadece bir kişiye bakıcam onuda aranızdan tesadüf seçip bakıcam gün içerisinde bakıcam yazarım baktıklarımı türkçe sözlükten bakıyorum hadi be demeyin banada biri öğretti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?