İstanbul'da Fal - Falcılar

Gülistana bende baktırmak istiyorum ama kısa falı bile 300 tl fiyatı ciddi yüksek Ve burda çıkmadı diyen arkadaşlar olmuştu o yüzden vazgeçmiştim
Gulistan diyorum ama gelecekle ilgili biseyin ciktigi yok, gecmis ve an icin iyi dedim, aslina bakarsan hepsi şarlatan da biz adam olmuyoruz, kimsenin iayda deger bisey dedigi yok, kendime kiziuorum ama fal baktirmak disinda sarilacagim bisey de bulamiyorum

Bend ramek ani bile bilemedi

BANA da hiçbiri bilemedi. Bir tek elmira ya baktirmadim

Ah darısı başıma benimde kurtulmam lazım artık bu süreçten ( resmen bağımlılık! Ya bende şu açıdan bakmıştım gidip 300 tl verip bir de üstüne beğenmezsem gerçekten içime otururdu. Çok beğenen arkadaşlarda oldu ama sonradan bende hiç tutmadı diyenler olunca vazgeçmiştim

Al bendende o kadar!!

Aman boşver bence hepsi aynı ben artik cidden cok kiziyorum kendime, falcilari dinlerken bile hee salla bakalim modundayim ciddiye almiyorum, elmiraya baktirsan da asagi yukari ayni seyleri duyacaksindir eminim
Bu kadar insan da tutturamadı ve ne ani ne de iki gün sonra için dedikleri hepsi attı ve tutturamadi

Valla ben 500 tl verdim bende de birsry çıkmadı henüz an la ilgili birkaç bildiği var. Mesleğim nasıl biri olduğu fln bildi. Ramek te ani bilemedi sadece küçük bir ayrıntı soledi o dogru çok lazim birsey değildi. Gamze de çıkmadı ole diyim bende begenirdim Gamzeyi önceden iyiydi şimdi yok o da cikmamis

Arkadaşlar Beyaz melekte çalışan Ahu vardı yer açmış kendine bileniniz var mı? Birde beyaz Meleğe bir hanım gelmiş Oya hanıma baktırdım çok iyi tespitleri oldu gelecek için bekleyeceğim anda iyidi

Bende o 500 tl ile bir sürü insana daha baktırırım kafasına girmiştim. Bileceğinden emin olsam veririm o parayı. Ama o denli para verip bir üstüne olmaması sıkıntı. Ben artık şu moddayım zaten anla ilgili biliyorlar ki bazıları dediğin gibi onu bile bilemiyor ama gelecek fosss

Arkadaşlar Beyaz melekte çalışan Ahu vardı yer açmış kendine bileniniz var mı? Birde beyaz Meleğe bir hanım gelmiş Oya hanıma baktırdım çok iyi tespitleri oldu gelecek için bekleyeceğim anda iyidi
Ahu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsek

Ahu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsek
Evet bir arkadaşım söyledi ama nerde olduğunu bilmiyorum öyle diyor cafedekiler sorunca Ahu’nun dedikleri anı herşey iyidi

Eda selam, Hande nerde? Numarasını paylaşabilir misin? Teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…