Gulistan diyorum ama gelecekle ilgili biseyin ciktigi yok, gecmis ve an icin iyi dedim, aslina bakarsan hepsi şarlatan da biz adam olmuyoruz, kimsenin iayda deger bisey dedigi yok, kendime kiziuorum ama fal baktirmak disinda sarilacagim bisey de bulamiyorumGülistana bende baktırmak istiyorum ama kısa falı bile 300 tlfiyatı ciddi yüksek Ve burda çıkmadı diyen arkadaşlar olmuştu o yüzden vazgeçmiştim
Nihal telefonla bakım yapıyor mı yoksa cafeye mi gittiniz?Kızlar Symbol Nihale fal baktırdım bugün. Anı çok güzel yorumladı evet ama hep olumlu konuştu gelecek için. Pembeci midir size olumsuz konuştu mu hiç?
Telefonla akşamları bakıyor diye duydum ama ben cafeye gittim.Nihal telefonla bakım yapıyor mı yoksa cafeye mi gittiniz?
3 kağıtcının flama tasıyanı adını deişti cıktı gene eyleme döndü cok iddalı konusur foss ama bilemem cıkan varmı:/ yarın ayseye baktırcam umarım ii cıkarÖnceden çok popüler olan adanada tel. den fal bakan eylemi bileniniz var mı ?
Bend ramek ani bile bilemedisana o zaman bir tavsiye de bulunayım acizane rameğe baktır.. en azından duygu düşüncelerini neden olumsuz düşündüğünü vs herseyi doğru bir şekilde anlatır pişman olmasın. su falı baktırmıştım ben ama sen bütçene göre sorabilirsin
BANA da hiçbiri bilemedi. Bir tek elmira ya baktirmadimBazen buraya yorum yazarken cekiniyorum sen her dakika elmira ve ramegi ovuyosun reklam pesinde misin diye dusunulur korkusuyla ama gercekten burda adi gecen herkese fal baktirdim 4 kisi beni etkiledi bunlardan biri elmiraydi, diger ucu de umit, ramek ve gulistandi. Onun disinda burda kimi duyduysam numarasini aldim aradim baktirdim ama iih yani, hatta umitte kismen iyiydi diger saydigim 3 isim kdar iyi dgildi
Aman boşver bence hepsi aynı ben artik cidden cok kiziyorum kendime, falcilari dinlerken bile hee salla bakalim modundayim ciddiye almiyorum, elmiraya baktirsan da asagi yukari ayni seyleri duyacaksindir eminimBANA da hiçbiri bilemedi. Bir tek elmira ya baktirmadim
Ben İzmir’de yüzyüZe baktırdım 300 TL verdim kesinlikle değmedi önce hastalıktan giriyor seni ordan yakalıyor dişe dokunur söylediği tek şey hastalık ilişki mesela dava var diyor havada sonra davanın boşanma olduğunu söylüyor iş vs hiçbir şey yok İnan sorduğun sorular net ve cevabı oturmuyor son dönemde bir Gamze ve ramekten memnun kaldı artık ayda 1 baktırıyorum çok şükür bu bağımlıktan kurtuldum
Al bendende o kadar!!Gulistan diyorum ama gelecekle ilgili biseyin ciktigi yok, gecmis ve an icin iyi dedim, aslina bakarsan hepsi şarlatan da biz adam olmuyoruz, kimsenin iayda deger bisey dedigi yok, kendime kiziuorum ama fal baktirmak disinda sarilacagim bisey de bulamiyorum
Bendede falı 7 dakika sürdüAyseye baktırdım.. cok hızlı konusuo cok kısa vade verdi cıkarsa yazıcam spesifik bişey söylemedi..
Bu kadar insan da tutturamadı ve ne ani ne de iki gün sonra için dedikleri hepsi attı ve tutturamadiAman boşver bence hepsi aynı ben artik cidden cok kiziyorum kendime, falcilari dinlerken bile hee salla bakalim modundayim ciddiye almiyorum, elmiraya baktirsan da asagi yukari ayni seyleri duyacaksindir eminim
Valla ben 500 tl verdim bende de birsry çıkmadı henüz an la ilgili birkaç bildiği var. Mesleğim nasıl biri olduğu fln bildi. Ramek te ani bilemedi sadece küçük bir ayrıntı soledi o dogru çok lazim birsey değildi. Gamze de çıkmadı ole diyim bende begenirdim Gamzeyi önceden iyiydi şimdi yok o da cikmamisAh darısı başıma benimde kurtulmam lazım artık bu süreçten( resmen bağımlılık! Ya bende şu açıdan bakmıştım gidip 300 tl verip bir de üstüne beğenmezsem gerçekten içime otururdu. Çok beğenen arkadaşlarda oldu ama sonradan bende hiç tutmadı diyenler olunca vazgeçmiştim
Bende o 500 tl ile bir sürü insana daha baktırırım kafasına girmiştim. Bileceğinden emin olsam veririm o parayı. Ama o denli para verip bir üstüne olmaması sıkıntı. Ben artık şu moddayım zaten anla ilgili biliyorlar ki bazıları dediğin gibi onu bile bilemiyor ama gelecek fosssValla ben 500 tl verdim bende de birsry çıkmadı henüz an la ilgili birkaç bildiği var. Mesleğim nasıl biri olduğu fln bildi. Ramek te ani bilemedi sadece küçük bir ayrıntı soledi o dogru çok lazim birsey değildi. Gamze de çıkmadı ole diyim bende begenirdim Gamzeyi önceden iyiydi şimdi yok o da cikmamis
Ahu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsekArkadaşlar Beyaz melekte çalışan Ahu vardı yer açmış kendine bileniniz var mı? Birde beyaz Meleğe bir hanım gelmiş Oya hanıma baktırdım çok iyi tespitleri oldu gelecek için bekleyeceğim anda iyidi
Evet bir arkadaşım söyledi ama nerde olduğunu bilmiyorum öyle diyor cafedekiler sorunca Ahu’nun dedikleri anı herşey iyidiAhu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsek
Eda selam, Hande nerde? Numarasını paylaşabilir misin? Teşekkürler:)ya mesela laf cafe çiğdem ve andaç. bende hep çok iyiler. ama onların gününe denk gelmen lazım, ben galiba geliorum :)
fulya abla ve hande. fulya ablaya herkes eskiden efsaneydi şimdi kötü yazıoalr burda ama ben ona ara ara hep giderim, hep de söledikleri çıkar. keza hande de öyle. bende hep tutar. enerji meselesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?