Eğer sen onların dediği her olumsuzluğa kafanı ufacık bile taksan acabamı diye emin ol çekersin. Negatif olumsuzluk kadar güçlü bir enerji yoktur unutma. Eskiler bile der birşeyi 40kere söylersen olur, kötüyü çağırma vs vs çok bunlar tecrübe. Ayrıca insanları beklentiye sokup sokup sonra böyle davranırsan kötü şeyler gelirmiş başa önce güvendir sonra böyle davranma inanma bunlara. Birşey daha öğrendim falcılar asla olumlu durumları bilemezlermiş iyi olan şeyi sadece insanın kendi bilebilir. Başına gelebilecek sıkıntılarda, rüyada malum olurmuş çoğunlukla mesaj niteliği taşıdığı için. Yani falcılar olumsuza odaklayıp onu bize yaşattırıyolar çekim yasası. Hangi söyledikleri olumlu şey çıkmış mesela okadar falcıya gittim yemin ediyorum söyledikleri olumsuz herşeyi yaşadım birtane söyledikleri olumlu şeyleri yaşamadım bunu bana biri açıklasın ozaman kaldıki olumlu söyledikleri şey %80daha çok, nerde! yok çünkü. Yani ben inanmıyorum bence en iyi his kendi hissimiz oda sadece odaklanmak iyi düşünmekle oluyo onu biliyorum yapamıyoruz insanız sonuçta ama falcılar daha çok etkiliyo.bütün falcılar bana kötü şeyler söylüyor bu şekilde devam edersen seni çok kötü günler bekliyor bir an önce kurtulmasın bu durumdan diyorlar ve beklememelısın artık diyorlar o zaman iyi seyler olabılır mı
Yani buda demek oluyoki çıkmıyo. Safiyeye bende gittim genel olarak beğendiğim biri yani bence onunda varlıkları var ama çıkmıyo en azından bana çıkmadı çıkmıcakta :)Ayşe bana da olumsuz konuştu nişanlımla evlenirsem beni kabus gibi evlilik bekliyormuş diğer kısmetimi seçersem bi elim yağda bi elim balda olcakmış bende dedimki yaşamadan bilemem fala göre de tabikide bırakmam bana bide bırak bu adamı dedi :) Allahdan gayrı kimse bilemez ama ben gerçekden safiye ne dediyse bir bir yaşadım . O yüzden benim için tektir . Benim bu 5 yıllık hesabım bide bundan önce hhh20hhh var bide ordaki yorumları okusanız ohooooo 7 8 senemi verdim sanırım falcılara bi araba parası dökmüşümdür:)))
Ahh inşallah canım çook teşekkür ederim. Ben son bir yerden randevu aldım ve ondan sonrada bu defteri kapatıyorum. İyiler zaten çıkmıyor bir de üzerine kötüleri duyunca gerçekten insanın içi bir tuhaf oluyorBen üzülme derim sana arkadaşim, sıkma canini, cunku ne olumlu olan cikiyo ne olumsuz, sadece allah biliyo, biz burdaki insanlar bunu bile bile yine de baktiriyoruz cunku saplanmisiz bu fal mevzusuna, nasil ki olumlu duyduklarin cikmadiysa bu da cikmayacak, boyle dusun rahatlat kendini
Ay yazıyorum size özelden :)Çıkmıyor ki))
Eğer sen onların dediği her olumsuzluğa kafanı ufacık bile taksan acabamı diye emin ol çekersin. Negatif olumsuzluk kadar güçlü bir enerji yoktur unutma. Eskiler bile der birşeyi 40kere söylersen olur, kötüyü çağırma vs vs çok bunlar tecrübe. Ayrıca insanları beklentiye sokup sokup sonra böyle davranırsan kötü şeyler gelirmiş başa önce güvendir sonra böyle davranma inanma bunlara. Birşey daha öğrendim falcılar asla olumlu durumları bilemezlermiş iyi olan şeyi sadece insanın kendi bilebilir. Başına gelebilecek sıkıntılarda, rüyada malum olurmuş çoğunlukla mesaj niteliği taşıdığı için. Yani falcılar olumsuza odaklayıp onu bize yaşattırıyolar çekim yasası. Hangi söyledikleri olumlu şey çıkmış mesela okadar falcıya gittim yemin ediyorum söyledikleri olumsuz herşeyi yaşadım birtane söyledikleri olumlu şeyleri yaşamadım bunu bana biri açıklasın ozaman kaldıki olumlu söyledikleri şey %80daha çok, nerde! yok çünkü. Yani ben inanmıyorum bence en iyi his kendi hissimiz oda sadece odaklanmak iyi düşünmekle oluyo onu biliyorum yapamıyoruz insanız sonuçta ama falcılar daha çok etkiliyo.
Ayşe diyosunuz mesela ya bir insan neden olumsuz konuşurki hastalıktan neden bahseder, başına gelecek sıkıntıdan neden bahseder. Dinde bile, pozitif evrende, astrolojide, felsefede, inançta, inançsızlıkta herşeyde kötü söylemi söylemeyin telafuz etmeyin unutun derler falcılar neden bize ısrarla başına şu gelcek, yok böyle olcak, yok seivyo sevmiyo, yok başkası var, başkası yok.
Mesela diyelimki kötü birşey gördün rüyanda eskiler anlatmayın suya söyleyin aksın gitsin der neden çünkü çevremizde farklı enerjiler var ve bize bunu yaşatıyolar. Hatta rüya gören bunu olumlu birine anlatsın denir olumlu yorumlansın ki kötü şeyler olmasın diye. Lütfen en azından gidiyosanız falcılara size olumsuz şeyler söylemelerine asla müsade etmeyin yaşayan biri olarak söylüyorum inanın ki oluyo kodluyolar.
Son randevuyu kimden aldinAhh inşallah canım çook teşekkür ederim. Ben son bir yerden randevu aldım ve ondan sonrada bu defteri kapatıyorum. İyiler zaten çıkmıyor bir de üzerine kötüleri duyunca gerçekten insanın içi bir tuhaf oluyorteşekkürler desteğiniz için :)
Zehradan, bilmiyorum baktırdınız mı ama?Son randevuyu kimden aldin
Baktirdim ama tatmin edici bi falı yok, elmira ve ramek gibi ya da umit gibi falan cat cat cat saymiyo, genel yuvarlak şeyler söyledi ben hic etkilenmedim falındanZehradan, bilmiyorum baktırdınız mı ama?
Bu nihal hangi sembolde acaba?Kızlar Symbol Nihale fal baktırdım bugün. Anı çok güzel yorumladı evet ama hep olumlu konuştu gelecek için. Pembeci midir size olumsuz konuştu mu hiç?
BeşiktaşBu nihal hangi sembolde acaba?
Yandık o da boşa gitti o zamanBaktirdim ama tatmin edici bi falı yok, elmira ve ramek gibi ya da umit gibi falan cat cat cat saymiyo, genel yuvarlak şeyler söyledi ben hic etkilenmedim falından
Bazen buraya yorum yazarken cekiniyorum sen her dakika elmira ve ramegi ovuyosun reklam pesinde misin diye dusunulur korkusuyla ama gercekten burda adi gecen herkese fal baktirdim 4 kisi beni etkiledi bunlardan biri elmiraydi, diger ucu de umit, ramek ve gulistandi. Onun disinda burda kimi duyduysam numarasini aldim aradim baktirdim ama iih yani, hatta umitte kismen iyiydi diger saydigim 3 isim kdar iyi dgildiElmira bende bilinmesi çok zor durumu bildiği için begendim burdaki yorumlardan etkilenip gelecekte çıkmaz demiyorum kendi kendime ama insan etkileniyor ister istemez işte.. Bence bukdar tuturduysa brn birşey yapmadıgım ve negatif göndermediğim sürece çıkar bence
Tabi bu benim fikrim öyle düsünme belki sen begenirsinYandık o da boşa gitti o zaman(
Gülistana bende baktırmak istiyorum ama kısa falı bile 300 tlBazen buraya yorum yazarken cekiniyorum sen her dakika elmira ve ramegi ovuyosun reklam pesinde misin diye dusunulur korkusuyla ama gercekten burda adi gecen herkese fal baktirdim 4 kisi beni etkiledi bunlardan biri elmiraydi, diger ucu de umit, ramek ve gulistandi. Onun disinda burda kimi duyduysam numarasini aldim aradim baktirdim ama iih yani, hatta umitte kismen iyiydi diger saydigim 3 isim kdar iyi dgildi
Ben İzmir’de yüzyüZe baktırdım 300 TL verdim kesinlikle değmedi önce hastalıktan giriyor seni ordan yakalıyor dişe dokunur söylediği tek şey hastalık ilişki mesela dava var diyor havada sonra davanın boşanma olduğunu söylüyor iş vs hiçbir şey yok İnan sorduğun sorular net ve cevabı oturmuyor son dönemde bir Gamze ve ramekten memnun kaldı artık ayda 1 baktırıyorum çok şükür bu bağımlıktan kurtuldumGülistana bende baktırmak istiyorum ama kısa falı bile 300 tlfiyatı ciddi yüksek Ve burda çıkmadı diyen arkadaşlar olmuştu o yüzden vazgeçmiştim
5 sene bende kendimi kandırdım 1. Suçlu benim 2. Si beni kandıran falcılar gitmeyinMerhaba kızlar beni tanıyan bilir sanırım 5 yıldır fal baktırıyorum hatta buraya üye olmamdaki en büyük vesilede faldı. Sayısız falcıya baktırdım sayısını hatırlamıyorum ama verdiğim para 30-40bini geçmiş olabilir haftada 4 kere hatta günde 4-5kere fala gittiğim zamanlar. Sadece söylemek istediğim tek şey şu.
Asla ve asla çıktığını görmedim size acı tarafını söyleyim bu gidiyoruz anıbildi diyoruz ya aslında anı bildikleride yok sadece bilinçaltınızı ve beyninizi okudukları için biz bildi sanıyoruz, bunlar klasik medyumlar. Bide gittiğim hocalar, bazı varlıklarla bakanlar var onlarda yalancının önde gideni. Hatta en son çok iyi tanıdığım bir hocaya gittiğimde bana şunu demişti varlıklar yalancıdır asla doğruyu söylemezler insan oğlunu şaşırtıcı ve batağa sürükleyen bilgileri verir yanlış yönlenmeni sağlar o yüzden bu tarz işlerle uğraşan kişilere gitme banada gelme çünkü ben defalarca sorup defalarca yanlış bilgi aldığımı yalan söylediklerini bilirim demişti bi hoca.
Zaten ben sevmem hacı hoca tayfasını falda da daha çok astroloji ilgimi çeker oda beni medyumlara kadar düşürdü. Param gitti, herşeyim gitti bu fal yüzünden başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok baktırdım çok fazla
Edindiğim tecrübede hiçbirinin bi bok bilmediği sadece beyninizi okudukları. 10şey söyleyipte 10u çıktı diyen varsa buyursun. Bende 10şey söyliyim 1tanesi illaki tutar çünkü çağırma-çekme denen şey var.
Benim önerdiğim hiç kimse yok pislikler birde insanları kandırıyolar.
Ne safiyesi, Ne nikosu, Ne gülistanı, ne fikriyesi, ne can'ı, ne Erayı, ne Pelini, Ne zeynosu, Ne Zehrası, Ne Neslihanı, Ne Sibeli, Ne Yasemini, Ne Muratı, Ne Leylası, Ne Devrimi, Ne Ayşesi, Ne Sevgisi, Ne Canan'ı bu saydıklarım birde bu işte iyi denen falcılar bide diğer saymadıklarım vasat ötesi hiçbiri çıkmadı çıkmazda onu söyliyim
Ya benim tanıdığım çok ünlü bir medyum var 2,5 sene ya 2,5sene beni oyaladı yanlış bilgilerle ve ben her dediğine katıksız inanırdım ismini verebileceğim biri değil ama şimdi bakıyorum resmen fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?