Bulursanız bize de haber edinEvet bir arkadaşım söyledi ama nerde olduğunu bilmiyorum öyle diyor cafedekiler sorunca Ahu’nun dedikleri anı herşey iyidi
Kim bulursa haber versin burayaBulursanız bize de haber edin
Neden üç kağıtçı? Geçmişe baktım herkes hemen hemen memnunmuş bi kaç kişi haricinde?3 kağıtcının flama tasıyanı adını deişti cıktı gene eyleme döndü cok iddalı konusur foss ama bilemem cıkan varmı:/ yarın ayseye baktırcam umarım ii cıkar
Handeye gittin mi son dönemde ben 1 yıldır gitmiyorum!Valla ben 500 tl verdim bende de birsry çıkmadı henüz an la ilgili birkaç bildiği var. Mesleğim nasıl biri olduğu fln bildi. Ramek te ani bilemedi sadece küçük bir ayrıntı soledi o dogru çok lazim birsey değildi. Gamze de çıkmadı ole diyim bende begenirdim Gamzeyi önceden iyiydi şimdi yok o da cikmamis
Mi kafe Beşiktaş ta yüzyüZe bakıyor tlf da bakmıyorEda selam, Hande nerde? Numarasını paylaşabilir misin? Teşekkürler:)
Bende aylardır gidicem bir türlü gidemedim yaHandeye gittin mi son dönemde ben 1 yıldır gitmiyorum!
Evet yazarsan çoook iyi olur, bizde aydınlanırız :)Ayseye baktırdım.. cok hızlı konusuo cok kısa vade verdi cıkarsa yazıcam spesifik bişey söylemedi..
Bende gecmişte bikac defa bence bilio diyip baktırdım cıkmadı sora adını deişti sahramı ne diye cıktı ortaya bişeyler cok iddalı konusur cıkmassa ben burdayım diye hala bekarım sen bilirsin dene istersenNeden üç kağıtçı? Geçmişe baktım herkes hemen hemen memnunmuş bi kaç kişi haricinde?
Cnm işimiz gücümüz var havada kalmıo burda yasamıoruz zmn olup baktıkca cvp verioruz.. inş gönlünce olur..Arkadaşlar
Burası ortak herkesin bilgi paylaşımında bulunduğu bir platform ama soru sordugumuzda hava da kalıyor. Bir kişi ya cevap veriyor ya vermiyor. Doğru yönlendirilme açısından adana da fal bakan eylem hanım a daha önce fal baktıran oldu mu? Yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim
Bu adanalı Eylemin bir de konyada bir üfürükçü hocası vardı, ona yönlendiriyor...işbirliği yapıyorlardı, hoca tam şarlatandıBende gecmişte bikac defa bence bilio diyip baktırdım cıkmadı sora adını deişti sahramı ne diye cıktı ortaya bişeyler cok iddalı konusur cıkmassa ben burdayım diye hala bekarım sen bilirsin dene istersen
Kim bu ayşe ki ilk defa duyuyorumbende ayşe ablaya baktıranlardanım...banada olumsuz konuşmuştu...sonuç onun dediği gibi olumsuz oldu maalesef...ama bazen olumsuzda olsa gerçeği duymak daha iyi geliyor insana...boşuna umutla beklemekten iyidir...ayşe ablaya genelde baktıranlarda hep memnun kalmıştır...kısa ve net bakar..gördüğünü söyler.. kimseyi mutlu etmek içinde yalan söylemez..senin durumun nedir bilmiyorum ama umarım yanılır...madem bu kadar üzüldün...
Bu ayse ve safiye kim nerde bakiyorlar yeni isim okudum mu merak aliyor beniAyşe bana da olumsuz konuştu nişanlımla evlenirsem beni kabus gibi evlilik bekliyormuş diğer kısmetimi seçersem bi elim yağda bi elim balda olcakmış bende dedimki yaşamadan bilemem fala göre de tabikide bırakmam bana bide bırak bu adamı dedi :) Allahdan gayrı kimse bilemez ama ben gerçekden safiye ne dediyse bir bir yaşadım . O yüzden benim için tektir . Benim bu 5 yıllık hesabım bide bundan önce hhh20hhh var bide ordaki yorumları okusanız ohooooo 7 8 senemi verdim sanırım falcılara bi araba parası dökmüşümdür:)))
Ayse cok kısa hızlı genel seyler söyledi..2 hafta verdi cıkarsa yazıcamBu ayse ve safiye kim nerde bakiyorlar yeni isim okudum mu merak aliyor beni
Ben hiç duymadımDün internette medyum vedma rana diye birini gördüm, watsapptan fiyat sordum 150 tl dedi, daha önce duyan ya da baktiran var mi? Cok iddiali birine benziyo
Safiye telefonda bakıyor mu? Yoksa sadece kafede mi?Ayse cok kısa hızlı genel seyler söyledi..2 hafta verdi cıkarsa yazıcam
Safiye cıkmadı..anı bilio gibi ama..
Youtube da videolari var, baya prensipli ve kimseye mudanasi olmayan birine benziyo, burda yakindigimiz seyler var ya hani yok gecmisi bile bilemedi yok bana sora sora fal bakti diye, videoda anlatmis bana hicbirseyinizi soylemeyin falan diye, bu pazar gunu ariycam, baktirinca yazarim, koydim kafaya baktiricam bu kadina, ve umarim bu da son olurBen hiç duymadım
Merakla bekliyorum canım, baktırdığın gün hemen alıntı yapıp yazarmısınYoutube da videolari var, baya prensipli ve kimseye mudanasi olmayan birine benziyo, burda yakindigimiz seyler var ya hani yok gecmisi bile bilemedi yok bana sora sora fal bakti diye, videoda anlatmis bana hicbirseyinizi soylemeyin falan diye, bu pazar gunu ariycam, baktirinca yazarim, koydim kafaya baktiricam bu kadina, ve umarim bu da son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?