İstanbul'da Fal - Falcılar

3 kağıtcının flama tasıyanı adını deişti cıktı gene eyleme döndü cok iddalı konusur foss ama bilemem cıkan varmı:/ yarın ayseye baktırcam umarım ii cıkar
Neden üç kağıtçı? Geçmişe baktım herkes hemen hemen memnunmuş bi kaç kişi haricinde?

Arkadaşlar

Burası ortak herkesin bilgi paylaşımında bulunduğu bir platform ama soru sordugumuzda hava da kalıyor. Bir kişi ya cevap veriyor ya vermiyor. Doğru yönlendirilme açısından adana da fal bakan eylem hanım a daha önce fal baktıran oldu mu? Yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim

Handeye gittin mi son dönemde ben 1 yıldır gitmiyorum!

Neden üç kağıtçı? Geçmişe baktım herkes hemen hemen memnunmuş bi kaç kişi haricinde?
Bende gecmişte bikac defa bence bilio diyip baktırdım cıkmadı sora adını deişti sahramı ne diye cıktı ortaya bişeyler cok iddalı konusur cıkmassa ben burdayım diye hala bekarım sen bilirsin dene istersen

Cnm işimiz gücümüz var havada kalmıo burda yasamıoruz zmn olup baktıkca cvp verioruz.. inş gönlünce olur..

Bu adanalı Eylemin bir de konyada bir üfürükçü hocası vardı, ona yönlendiriyor...işbirliği yapıyorlardı, hoca tam şarlatandı

Kim bu ayşe ki ilk defa duyuyorum

Bu ayse ve safiye kim nerde bakiyorlar yeni isim okudum mu merak aliyor beni

Dün internette medyum vedma rana diye birini gördüm, watsapptan fiyat sordum 150 tl dedi, daha önce duyan ya da baktiran var mi? Cok iddiali birine benziyo

Ben hiç duymadım
Youtube da videolari var, baya prensipli ve kimseye mudanasi olmayan birine benziyo, burda yakindigimiz seyler var ya hani yok gecmisi bile bilemedi yok bana sora sora fal bakti diye, videoda anlatmis bana hicbirseyinizi soylemeyin falan diye, bu pazar gunu ariycam, baktirinca yazarim, koydim kafaya baktiricam bu kadina, ve umarim bu da son olur

Merakla bekliyorum canım, baktırdığın gün hemen alıntı yapıp yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…