"Bahar benim kardeşim gibidir, çok severim. Çooook beraber içmeye gittik geceleri. İnsan olarak da çok tutarlıdır. Tarotta iyidir fazlasıyla. Doğru tespitler yapar, ciddiyetle bakar. Sezgileri de oldukça yüksektir. Dediklerini çok yaşadım. Ama bazı zamanlar - O'nun da özel hayatı var tabii ve çalkantıları- dikkat dağınıklığı oluyor. Ben sorarak otururum masaya. Önereceğim falcılardandır."
Arkadaşlar meraba,
Dün symbol nişantaşa gittim Meryeme baktırdım geçmişi bildi gelecek bilemiyorum iyiymidir acaba dedikleri çıkar mı?Bi de orda özgür var nasıldır?Ayrıca başka falcı önerilerinizi beklerim:)))
"Bahar benim kardeşim gibidir, çok severim. Çooook beraber içmeye gittik geceleri. İnsan olarak da çok tutarlıdır. Tarotta iyidir fazlasıyla. Doğru tespitler yapar, ciddiyetle bakar. Sezgileri de oldukça yüksektir. Dediklerini çok yaşadım. Ama bazı zamanlar - O'nun da özel hayatı var tabii ve çalkantıları- dikkat dağınıklığı oluyor. Ben sorarak otururum masaya. Önereceğim falcılardandır."
Arkadaşlar meraba,
Dün symbol nişantaşa gittim Meryeme baktırdım geçmişi bildi gelecek bilemiyorum iyiymidir acaba dedikleri çıkar mı?Bi de orda özgür var nasıldır?Ayrıca başka falcı önerilerinizi beklerim:)))
Birizhn. aceba nerede?Hangi yaka ve semtte. Yardımcı olabilirmisiniz.
Yine bu gece yoğun bir falcı arayışı içindeyim yarın gene mutlaka baktırıcam ama kime onu bulamadım bi türlü... Geçmişteki sayfalarda Şaman Mualla varmış çok methi geçiyor ama bi türlü nerde bakıyor onu bulamadım telefonu, iletişim bilgisi olan birileri varmı? Veya baktırıp memnun kalan, kalmayan??? :18:
heee bu arada zaman belirtmiycemm çünkü falcıların buraya gelipte yorumları okudugundan supheliyim..fakat yakın zamanda mesaj kutuma gelen bir mesaja bir ismin cok guzel fal baktıgı soylemıyle gıttım..bakırkoyde yakın diye ama hiç menmun kalmadım açıkcası..başkalarıda bu forumda mesaj kutularına aynı şekilde geldiğini belirtmişlerdi kimden bahsettiğimi anlamışlardır.. Acıkca çok gerildim..konuşmalarını cok zor anladım....gidenleri merak ediyorum banamı ıyı bakamadı yoksa sizdemi öyle düşünüyporsunuz?
ya ben beğendim. buraya üye olmadan önce takip ederdim bu siteyi. o zaman çok adı geçmişti ama buraya üye olduktan çok sonra baktırdım yolum düştü diye. ben beğendim gayet ayrıntılı anlattı mevcut durumu. söylediklerinden o anda haberim olmayıp snrdan doğruluğunu öğrendiğim şeyler de oldu. çok büyük bir şey değil ama bir dediği de çıktı. deneyebilirsin derim, aksi bir görüş de olabilir burada istersen bekle emin olana kadar. hoş iyi desek başkasına tutmuyor kötü dediğimiz birine tutuyor. şansına artık:)
katre senin fal/falcılar hakkındaki yorumlarını çok beğenmekteyim :)net, açıklayıcı,tutarlı,şeffaf ve ön yargıdan uzak yorumlar yapıyosun
pekı her falcının olacak dedıgı sey yıllardır olmuyorsa bu nedır a dostlar
cok ıyı falcıların bıle olucak dedıgı seyı yıllardır beklemekteyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?