İstanbul'da Fal - Falcılar

7- Gül...Bizim Gül. Belki de haksız yere bu kadar ün kazanan Gül. Şimdi herkese aynı yorumlarda bulunan bir falcı bence değer yitimine uğrar kısa süre sontra ki Gül' de bu falcılardan biri. Ancak bana eski sevgiliyle ilgili sadece 22 Kasıma kadar gelir demişti ve gerçekten 22 Kasım'da gelmişti ama ben istememiştim O'nu. Gül'e de yaklaşık o zamandan beri gitmiyorum. Ehh

demişsin diorissimo,yani bilmiş görünüyo,neden beğenmiyosun artık merak ettm de

maalesef haftanın belli günleri geliyomuş bugün izinliymiş kendisi. ben bunu bir işaret olarak algılamalıyım sanırım. symbolde içimde ukte kalan üç kişi mehmet nihal ve bahardı. ve üçüne de ne zaman gitsem izinliydi. yani biri artık 'yeter' baktırma diyo bana sanırım. ya da kötü çıkacaktı boşuna param gitti diye üzülecektim. vardır bi hikmeti yani. bahara niyet enfale kısmet deriz artık.

meryem geçmiş ve şimdiki durumda iyi,. diğer bütün falcılarda olduğu gb. mesele geleceğe dair zaman tutturamamaları. mesela ben uzun süre işsizdim. meryem eylülde olacak demişti. yaz başıydı olmadı eylülde ama kime gitsem işe gireceksin dedi fakat zamanı hiçbiri bilemedi. zaten mantıken bi insan ömür boyu mu işsiz kalır elbette bi gün işe gireceksin mesele zamanı bilmekte ama bugüne dek zamanı tutturanı görmedim.

aaa baştan söylesene ben de çok severim bahar'ın tarot'unu, ciddiye alıyor işini.

özgür'ü tavsiye etmem. çok dikkati dağınık, telefonla konuşuyor sürekli, sağa sola bakıyor ve klişe yorumlar. seni bilmem ama ben hiç hoşlanmam öyle bakanlardan. en sonunda sinirlenmiş bir iki laf da söylemişliğim vardır kendisine.

mulla cnm adı. ben de gittiğimde burada mualla diye biri fal bakıyormuş sanırım demiştim de gülmüşlerdi. mulla her iki falında da şu anı biraz bildi çok detaylı olmasa da ancaaaaaak her ikisinin sonucu da farklıydı, birinde olmayacak dedi, diğerinde olacak dedi. olacak mı olmayacak mı emin misiniz diye sordum. ben olacak diyorsam olacak cevabını verdi. sanki o yazıyor kaderi, töbe töbeee. benim pek güvenim yok o adama.

Şaman da çok şeker biri, hoş sohbet ancak fal işi fos. ekim'in 25'inde hayatım değişecekti güya...

şaman banada 2 ay ıcınde ıstanbula gerı taşınıyorsun dedı
denızdencım eger ıllada şamanı ıstıyorum dersen ahada sana bılgılerı bana kartını vermışş bırde bana face e ekle benı ordan sana fal bakarım demıştı

şaman o ayhan ışık sokakta ama dıger sokaga gecmeden turku bar var orda bakıodu
en sonn .. sol tarafta kalıo canım
garantı bankasının sokagı.

bu arada bugün 2 arkadaşıma nihal'i önermiştim (önce bahar'dı ama yoktu bugün cafede), gitmişler az önce konuştum ikisi de memnun kalmış. epey bildi takdir ettim kadını diye yorumda bulundu. bu da forum dışından tepkiler:)

kızlar bugün laf kafe Halil e fal baktırmak için gittim ama orada yoktu(( cuma, cmtesi, pzr oradaymış. Servis yapan kişi baska bir genc bey vardı onu tavsiye etti ona baktırdım. Hem tarot hem kahve bakıyooo 30-35 dk. baktı ama tarottan hiç memnun kalmadım kahvede tutturdugu bir iki şey oldu ama beni cok tatmin etmedi.

kahvemi içerken birileriyle tanıstım, cigdem varmıs galiba onu bekliyorlardı bir kac defa baktırmıslar cok iyi dediler. 2. falı baktırmak için sordum 15:30 da 20:00 a kadar doluydu, 15 kişi vardı önümde bekleyemedim. yakın bir tarihte gidip deneyecegim....

şimdiiiiii ben aslında aralık ayında fal işini kapatmıştım ama yarın taksime gidicem , izinliyim söyle bir gezeyim keyifli keyifli.. bana üç isim verşirmisiniz taksimde.. mesela halil diye biri vardı oralarda benetton filan hatırlıyorum yazmamaışım biyere o nasıl? başka başka kime gideyim ki?

kontessa adlı kullanıcıdan bskırköyde seyhan isimli bir falcı önerildiyse ağer seyhana ben daha önce baktırmıştım hiiiççç birşey bilemiyor...

Merhaba arkadaşlar,
Nişantaşı Symbolde Meryeme fal baktırdım geçmişi bildi,fena diildi,gelecek için görücez uzun bi süre verdi.Nasıldır Meryem çıkar mı?Bi de orda Özgür var o nasıldır?Başka fal önerilerine de açığım

çok teşekkür ederim, peki biriz hn. iyimi, (hoş bu iyi mi lafı herkese göre değişebilir ama....) yine merak ettim......Haftaya gitmeyi planlıyorum.

ya ben beğendim. buraya üye olmadan önce takip ederdim bu siteyi. o zaman çok adı geçmişti ama buraya üye olduktan çok sonra baktırdım yolum düştü diye. ben beğendim gayet ayrıntılı anlattı mevcut durumu. söylediklerinden o anda haberim olmayıp snrdan doğruluğunu öğrendiğim şeyler de oldu. çok büyük bir şey değil ama bir dediği de çıktı. deneyebilirsin derim, aksi bir görüş de olabilir burada istersen bekle emin olana kadar. hoş iyi desek başkasına tutmuyor kötü dediğimiz birine tutuyor. şansına artık:)

çok teşekkür ederim cevabın için, ben asla biri iyi veya kötü dedi diye ne birine kızarım nede başka birşey. Herkesin kendine göre bir aklı var, araştırsın gitsin görsün. Bana iyi gelen başkasınada pekiala iyi gelmeyebilir, ama elbette kötü olan (yani vasat falcılar) herzaman herkese bence kötüdür. Denersem ve eğer beğenmezsem, benim size ah siz demiştiniz gibi birşey demeye hakkım yok. Gönül koymaya (ki tanışmıyoruz dahi ve sanal ortam çok sıvı, kaygan bir ortam) hakkım hiç yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Ama fikir alışverişinde bulunmak güzel, bilgi sahibi olmak da öyle. Eğer gerçekten kötü ise herkesin herkesi uyarması gerek, ama iyisede iyidir. Bazene insanların enerjileri tutmuyor, öyle olunca olay zaten bitiyor. Hem fal bakanlarda sadece bir insan. Stressleri olabilir, kendi yaşantılarında sıkıntıları olabilir, öyle oluncada fifty fifty olur......Eh bahtımıza ne çıkarsa ve çok ismi çıkanların genel olarak sonradan kapıları kapanır ve bakamaz hale gelirler. Öyle olunca da fos çıkarlar. Uyurdururlar da, atarlar da, sallamasyonda yaparlar.......Çok doğaldır bunlar. Zaten mümkün olduğunca eğlencesine gitmeli, yoksa sürekli bel bağlayıp gidersen bence ene sonunda hüsrana uğrayıp birde parandan olursun. Belki de haksızım.......

katre senin fal/falcılar hakkındaki yorumlarını çok beğenmekteyim :)net, açıklayıcı,tutarlı,şeffaf ve ön yargıdan uzak yorumlar yapıyosun

pekı her falcının olacak dedıgı sey yıllardır olmuyorsa bu nedır a dostlar
cok ıyı falcıların bıle olucak dedıgı seyı yıllardır beklemekteyım...

katre senin fal/falcılar hakkındaki yorumlarını çok beğenmekteyim :)net, açıklayıcı,tutarlı,şeffaf ve ön yargıdan uzak yorumlar yapıyosun

tşk ederim,sadece her şeyi yalnız yukardakinin bileceğini unutmamaya çalışıyorum. ama bu da fal yüzünden öteki tarafta yanmak üzere atılacak odun sayımı değiştirmiyor

pekı her falcının olacak dedıgı sey yıllardır olmuyorsa bu nedır a dostlar
cok ıyı falcıların bıle olucak dedıgı seyı yıllardır beklemekteyım...

kemdını o konudan uzaklastırmaya calıs...enerjını o olucak denılen seyden cekmelısın,cektıgın ve vazgectıgın baska seylere yogunlastıgın anda,ummadıgın anda olucaktır büyük ihtimal...beklemekten vazgecmelisin yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…