İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya bu ne böyle? Bir anda Buket hanım çıktı. Nedense birisi bir falcıya baktırıp memnun kalıyor, sonra buraya gelip hiç yorum yapmayanlar birden yorum yapmaya başlıyor.
Bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor bu durum?

Hayır gerçekten saçma bir vaziyet söz konusu...

Kimseye baktirin diye baski yapildigini gormedim burda herhangi bir falci icin. Inanmayan bence hic risk almasin baktirmasin zaten numarasini dagitan da yok. Burasi yorum paylasim platformu siz nasil inanmadiginizi yazmakta ozgurseniz ve biz sizi karalamak adina yazdiginizla itham etmiyorsak siz de olumlu yorum yapan bunca kisiyi itham edemezsiniz hanimlar.

Tuhaf tabi ki hele ki falcı dediğimiz kişilerden bazılarının ne kadar paragöz olduğunu bildiğim için ve forumu hepimiz biliyoruz artık dakika başı reklam için gelen falcılar var. Bende numaralarını aldım Zeynep ve Buket'in fakat eski ve güvendiğim üyelerden biri yorum yapmadğı sürece bekleyeceğim. Gerçi yalan söylemiyim ücret makul düzeyde olsa baktırırdım ama çok yüksek.

Yani bi anda yok ben falcımı buldum aranan kan bulundu diye yorumlar gelmeye başladı., ben de bunu anlamıyorum. Dediğiniz gibi eski güvenilir bir üye baktırır ondan sonra reklam olmadığını düşünürüm ben de.

Yani ben yeni uyeyim ben baktırdım Buket hanıma ama kadın çok farklı çalışıyor. Samimi ve çok ilgili bir kadın. Laf almaya çalışmadan bakıyor ama tabi herkes neye inanırsa doğru odur. Ama kadının hakkını yememek lazım. işlem faln filan yapiyo ama bana yapmadı

Merhaba kızlar,

Burada insanların samimiyetine inanmak güvenmek biraz zor, uzun yıllardır yorumları okuyup herhangi bi konuda fikir ediniyorum ama ilk defa üye olmaya karar verdim.
Fal konusu çıkamaza düşmüş küçük bir umut peşinde olan insanların başvurduğu bi yöntem. Bende maalesef bu insanlardanım ve inanın o kadar çok para harcadım ki.. Sonuç yok!

İşinize yarar yaramaz deneyimlerimi kısaca özetliyorum. Hepsiyle son 3 ayda iletişime geçtim, oldukça güncel bilgiler yani.

Menekşe Cafe Deniz Karınca: 2 defa gittim. 150 TL tarot + su falı isterseniz 300 TL. İlk gittiğimde bazı konuları bildi mevcut durumu %70 analiz etti ve gelecekle ilgili söylediklerinin %50'si oldu. En çok beklediğim konu maalesef olmadı. İkinciye gittiğimde de heyecanla beklediğim şeyle iligli olmayacağını söyledi! Karmaşık, insanın yüzüne bile bakmıyor.

Beylikdüzü Serpil: İsimleri bilme konusunda başarılı fakat söylediklerinin isimlerle ilgili bağlantısı yok. Mevcut durum ve gelecek konusunda başarılı değil. Sadece nasıl oluyor bilmiyorum ama isimleri biliyor.

Güneşinoğlu Serdar: Mevcut durum analizi konusunda iyi, insanın içini okuyor diyebilirim fakat gelecekle ilgil söyledikleri bende çıkmadı. Biraz da egolu bi adam.

Şimay: Serdar'la aynı yerde çalışıyorlar. Bakırköy Meleklerbaheçsinde. Sanırım cinleri var, evde içtiğim antidepresanı bile gördü. Bazı tespitleri ağızı açıkta bırakıyor fakat çok emin olduğum bi konuyla iligli tespiti yanlıştı. Bi de kurşun döktü, iyi geldi açıkcası, içim rahatladı o an.

Taksim Symbol: Bi kadın var, adını hatırlamıyorum. MEvcut durumda %50 başarılı. Gelecek için tarih vermedi ama olacak dedi. Bence ruh durumuma göre yorum yaptı. Gerek yok bence buraya.

Beşiktaş Symbol Bora: Mevcut durum fena değildi, gelecekle ilgili beklemedeyim.

Kadıköy Aura cafede herkese gittim
Damla: Mevcut durum konusunda çok iyi, yakın gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı Marta kadar zaman verdim, bakalım emin değilim.

Doruk: Mevcut durumda başarılı, Mart'ta kadar zaman ve tavsiye verdi. Tavsiylerine uymazsam beklentilerim olmazmış sonra gelip bana ağlama dedi. İlginçti, bekliyorum.

Ferdi: karta veya fincana bakmadan yorum yaptı, konuyu hiç bilmeden bazı tespitleri vardı, yere uzun uzun bakarak yorumladı. Şaşırmadım diyemeceğim ama gelecekle ilgili vades Mart, bakalım.

Güler: Diğer 3 kişinin söylediklerinin tam aksini söyledi. Mevcut durum analizi doğru değildi.

BabaVanga: kızın ismini hatırlamıyorum, kısa küt saçlı biri. Mevcut durum analizi iyi, olumsuz şeyler söylese bile insanı rahatlatan bi havası var. 80 TL olduğu için belki gidilebilir.

Tüm bunlar yetmedi ve online'a geçtim

Öncelikle Semih'e kesinlikle bulaşmayın. Paranızı alıp telefonunuzu açmıyor. Evindeki bi eşyadan bahsettiği kı bi telefon konuşmasından sonra paranıza veda etmeniz gerekior. Evdeki eşya için de 400 lira vermenin anlamı yok

Astro Center:
Artık gitmediğim yer kalmayınca burayı denemeye başladım. Hem de ne deme

Helin: Mevcut durum iyi, gelecek beklemedeyim, bu süreçte 2.ye aradığımda ilk söylediğinden farklı şeyler söyledi.

Marta: Mevcut durum iyi, gelecekle ilgili beklemedeyim. Para vermeye değmez, gerek yok, mutlu veya mutsuz etmiyor.

Deniz Era: Ses tonu sakin yapısı iyi hissettiyor. Mevcut durum fena değil, gelecekle ilgili beklemedeyim.

Hale Sargın: Mevcut durum iyi, gelecekle ilgili 21 ve 5Şubat dedi, söylediklerinin aksine bu iki günde de çok kötü şeyler yaşadım.

Simon Tor: Chatten yazıştık, uydurmuş olabilir, güvenemedim.

Uzay Kutlu: 2 kere görüştüm, ilk söylediklerinde o kadar iddaliydı ki 2.ye aradığımda tam tersi şeyler söyledi. Gel de inan.

Kumsal: Saçmaydı, mevcut gelecek yalan yani.

Hülya Akın: Mevcut durum analizi iyi, gelecekle ilgili söylediklerini bekliyorum. Huzur veren rahatlatan bi konuşması var. Euro ile olmasa 25 TL olsa arada sırada aranabilir

Bunlar yetmedi tabi, o kadar zor durumdaydım ki tekrar buradaki yorumları okudum ve Basirly'e geçtim.

İlk olarak deneme falcısına kahve gönderdim fena değildi, mevcut durum iyidi. Gelecek için yazı beklemek gerekiyormuş.

Can'a gönderdim. Konuşması zor anlaşılıyor ama mevcutla iligli çok başarılıydı, gelecekle ilgili net bi şey söylememiş. Olursa bile şöyle olur böyle olur... Bilemedim, bekliyorum.

Renan: Mevcut durum kötüydü. Duru görü falan deyip bişiler söyledi ama onlar da çok çok uzun vadeli. Gerek yok o kadar beklemeye.

Daha sonra Tellwe'ye geçtim.

Elifsucan: Mevcut durum çok iyi, benimle yaşıyor sanki. Gelecekle ilgiili yaza doğru yazmış beklemedeyim.

Uyumsuz: Bazı tespitleri doğru ama çok genel konular. Olmadı yani.

YeşilÇingene: Enerjimiz tutmadı.

Yulee: Henüz dönmedi.

Çınar Alsancak: Mevcut durum iyidi, bilmediğim şeyleri de söyledi fakat teyit etme şansım olmadığı için emin değilim. Gelecek beklemede.

Çok uzun yazdım ama bu konuya çok para harcamış biri olarak az çok fikriniz olsun istedim. Keşke biraz sabırlı ve kontrollü bi insan olsaydım da bu kadar para harcamasaydım. Gelecekten beklentilerimi umut tacirlerinin vicdanına bırakmasaydım. O kadar çok yorum duyuyorsunuz ki bi zaman sonra his kaybı yaşıyorsunuz. Kimseye akıl vermek asla haddime değil ama elinizden geldiğince sabırlı olup kontrolü kaybetmemeye çalışın. 3 ayda stresten 8 kilo verdim, üzüntülerime falcılar engel olamadı, kaderimde ne varsa onlar yaşandı..
Umarım Şubat ayıyla birlikte herkes hayatındaki olumsuzlukları bi kenara bırakabilir.
Okuyan arkadaşlara sabırları için teşekkürler

Olabilir tabi ki ama malesef o kadar sahtekar var ki insan neyin doğru neyin yalan olduğunu ayırt edemiyor. Fal - falcı deyince bu forum hemen ilk aramalarda çıkıyor internette haliyle reklam yapmak isteyen de oluyor. Bunun bir çok örneğini de yaşadık burada. Burada veya farklı sitelerde insanlara sahtekarca yaklaşıp şuradan da 3-5 cebime atayım mantığında olunca işin rengi tamamen değişiyor.

ya sende hep ucretle ilgili mesajlar yazip duruyor sun

Sizi uyarmama ragmen itham etmeye devam ediyorsunuz, benim yorumumdan bahsediyorsunuz yorumda ve bundan hic hoslanmadim.
Bu linkte 1009.uncu sayfada bi yorumumu da gorursunuz uyelik tarihim 2014 belki hatanizi anlama erdemini yakalarsaniz, ben buralardayim.

bu kiz birsey yazarsa dikkate alin he :) :) yazmaz normalde eski dosttur

bu kiz birsey yazarsa dikkate alin he :) :) yazmaz normalde eski dosttur

Yaa yerim teşekkür ederim sadece buradaki bir yanlış yorumu düzelmek istemiştim yazımı alıntılayarak farklı yerlere cektıler artık dahil olmuyorum dediğim gibi burada yazımı alıntılayanların onerdıklerını dahıl denedım ama hic iyi kotu yorum yapmadım. Bu tamamen enerjı meselesi herkes kendi bilir. Sanada teşekkür ederimmmm

ben ilk defa memnunum. Bu ilki de paylastım

Son paramı harcayacağım, Buket mi Zeynep mi??
Buket'in nosu var, Zeynep'i de paylaşabilir misiniz?

Son paramı harcayacağım, Buket mi Zeynep mi??
Buket'in nosu var, Zeynep'i de paylaşabilir misiniz?
zeynepe ilk defa baktıracaksan anlamayabilirsin değişik bir tarzı onun.. ses kaydı almanı tavsiye ederim. sürekli aynı şeyi söyler ama aradakı can alıcı cümleler için dinlemeye değerdir. ben severim kendilerini.. bukete baktırmadım onu bilmiyorum baktıran arkadaşlardan bilgi alınabilir. zeynep ile ilgili yorum bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…