Hayır gerçekten saçma bir vaziyet söz konusu...Ya bu ne böyle? Bir anda Buket hanım çıktı. Nedense birisi bir falcıya baktırıp memnun kalıyor, sonra buraya gelip hiç yorum yapmayanlar birden yorum yapmaya başlıyor.
Bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor bu durum?
Tuhaf tabi ki hele ki falcı dediğimiz kişilerden bazılarının ne kadar paragöz olduğunu bildiğim için ve forumu hepimiz biliyoruz artık dakika başı reklam için gelen falcılar var. Bende numaralarını aldım Zeynep ve Buket'in fakat eski ve güvendiğim üyelerden biri yorum yapmadğı sürece bekleyeceğim. Gerçi yalan söylemiyim ücret makul düzeyde olsa baktırırdım ama çok yüksek.Ya bu ne böyle? Bir anda Buket hanım çıktı. Nedense birisi bir falcıya baktırıp memnun kalıyor, sonra buraya gelip hiç yorum yapmayanlar birden yorum yapmaya başlıyor.
Bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor bu durum?
Yani bi anda yok ben falcımı buldum aranan kan bulundu diye yorumlar gelmeye başladı., ben de bunu anlamıyorum. Dediğiniz gibi eski güvenilir bir üye baktırır ondan sonra reklam olmadığını düşünürüm ben de.Tuhaf tabi ki hele ki falcı dediğimiz kişilerden bazılarının ne kadar paragöz olduğunu bildiğim için ve forumu hepimiz biliyoruz artık dakika başı reklam için gelen falcılar var. Bende numaralarını aldım Zeynep ve Buket'in fakat eski ve güvendiğim üyelerden biri yorum yapmadğı sürece bekleyeceğim. Gerçi yalan söylemiyim ücret makul düzeyde olsa baktırırdım ama çok yüksek.
Yani ben yeni uyeyim ben baktırdım Buket hanıma ama kadın çok farklı çalışıyor. Samimi ve çok ilgili bir kadın. Laf almaya çalışmadan bakıyor ama tabi herkes neye inanırsa doğru odur. Ama kadının hakkını yememek lazım. işlem faln filan yapiyo ama bana yapmadıYani bi anda yok ben falcımı buldum aranan kan bulundu diye yorumlar gelmeye başladı., ben de bunu anlamıyorum. Dediğiniz gibi eski güvenilir bir üye baktırır ondan sonra reklam olmadığını düşünürüm ben de.
Olabilir tabi ki ama malesef o kadar sahtekar var ki insan neyin doğru neyin yalan olduğunu ayırt edemiyor. Fal - falcı deyince bu forum hemen ilk aramalarda çıkıyor internette haliyle reklam yapmak isteyen de oluyor. Bunun bir çok örneğini de yaşadık burada. Burada veya farklı sitelerde insanlara sahtekarca yaklaşıp şuradan da 3-5 cebime atayım mantığında olunca işin rengi tamamen değişiyor.Yani ben yeni uyeyim ben baktırdım Buket hanıma ama kadın çok farklı çalışıyor. Samimi ve çok ilgili bir kadın. Laf almaya çalışmadan bakıyor ama tabi herkes neye inanırsa doğru odur. Ama kadının hakkını yememek lazım. işlem faln filan yapiyo ama bana yapmadı
Tuhaf tabi ki hele ki falcı dediğimiz kişilerden bazılarının ne kadar paragöz olduğunu bildiğim için ve forumu hepimiz biliyoruz artık dakika başı reklam için gelen falcılar var. Bende numaralarını aldım Zeynep ve Buket'in fakat eski ve güvendiğim üyelerden biri yorum yapmadğı sürece bekleyeceğim. Gerçi yalan söylemiyim ücret makul düzeyde olsa baktırırdım ama çok yüksek.
Ne ile ilgili yazmam gerekiyor? 200 Tl senin için gözü kapalı verilebilecek bir rakam olabilir benim için değil. Çok hoşuna gitmiyorsa dikkate almaya sende hep ucretle ilgili mesajlar yazip duruyor sun
Merhaba kızlar. Normalde yorum yapmıyorum ama forumu takip ediyorum. Buket hanıma bende baktırdım an ve geçmiş cok iyi yorumlamıstı. Gelecek için beklemedeydim özelden yazdıklarıma da söylemiştim bunu. Normalde yazmazdım fakat gelecekle ilgili dedikleri olmaya basladı ve yanlış yorumları gordugumden yazmak istedim. Sanırım aranan kan benim için bulundu. Sizi bilemem tabiki fal enerji meselesi ancak ben sonunda birinden memnunum.
bu kiz birsey yazarsa dikkate alin he :) :) yazmaz normalde eski dosttur
Yaa yerim teşekkür ederimsadece buradaki bir yanlış yorumu düzelmek istemiştim yazımı alıntılayarak farklı yerlere cektıler artık dahil olmuyorum dediğim gibi burada yazımı alıntılayanların onerdıklerını dahıl denedım ama hic iyi kotu yorum yapmadım. Bu tamamen enerjı meselesi herkes kendi bilir. Sanada teşekkür ederimmmm
zeynepe ilk defa baktıracaksan anlamayabilirsin değişik bir tarzı onun.. ses kaydı almanı tavsiye ederim. sürekli aynı şeyi söyler ama aradakı can alıcı cümleler için dinlemeye değerdir. ben severim kendilerini.. bukete baktırmadım onu bilmiyorum baktıran arkadaşlardan bilgi alınabilir. zeynep ile ilgili yorum bu sadeceSon paramı harcayacağım, Buket mi Zeynep mi??
Buket'in nosu var, Zeynep'i de paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?