İstanbul'da Fal - Falcılar

dediginiz kisiye baktirdim ve hic ama hic memnun kalmadim...

Telefon numarası alabilir miyim bende baktırmak istiyorum memnun kaldıysan

buket abla candan ve samimi bir insan.sadece bana ayrinti vermedi bu yuzden boyle bir yorumla geldim.belki de ayrinti verecek bir durumum ve hayatim yoktu diger baktigi kisiler gibi.ama bildigi seylerin dogrulugunu ve hakkaniyetini es gecemem.bunu da belirtmek isterim.

Merhaba kızlar. Normalde yorum yapmıyorum ama forumu takip ediyorum. Buket hanıma bende baktırdım an ve geçmiş cok iyi yorumlamıstı. Gelecek için beklemedeydim özelden yazdıklarıma da söylemiştim bunu. Normalde yazmazdım fakat gelecekle ilgili dedikleri olmaya basladı ve yanlış yorumları gordugumden yazmak istedim. Sanırım aranan kan benim için bulundu. Sizi bilemem tabiki fal enerji meselesi ancak ben sonunda birinden memnunum.

Merhabalar, iste gerçekten Buket Hanım'ı tanıyanlarla burada karşılaşmak güzel ve bu arada çok sevindim sizin adınıza

Katılıyorum

Valla kızlar Buket hn gibisini ben de ne gördüm ne duydum burda yorumlari okuyunca oh be yalniz degilmisim diyorum. Bakimdan sonra da kadin ilgilenmeye devam ediyor iyi ki karsilasmisim diyenlerdenim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…