Zeynep 150ydi sanırım Buket e de 200 verdim yakın zamanda aynidirAnladim fiyatları ne kadar ki?
Zeynep 150ydi sanırım Buket e de 200 verdim yakın zamanda aynidir
Zeynep 100 Buket 200 tlAnladim fiyatları ne kadar ki?
Attim canm mesaj kutuna bakTesekkur ederim Buket Hanim numarasi var mi peki ?
Attim canm mesaj kutuna bak
Attim canm mesaj kutuna bak
Ben zeynebe birkaç kez baktırdım.
Her şey çıkmadı ama tutarlı sayılır evetNasil tutarli miydi fallari arasinda zeynep 1yillik fal bakiyor
dediginiz kisiye baktirdim ve hic ama hic memnun kalmadim...Elmirayı burada duydum da merak ettim ama bence o da gol degil olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama burada bi falciya 200 lira verdim diye bana laf etmislerdi fakat ben memnunum gene söyledigi bir olayi yasadim Buket Hanimin özelden soranlar olursa yasadigim olayi da anlatirim seffaf biriyimburada yorumumu okuyan arkadaslarim da var beni biliyorlar olayi da onlara anlattim arkadaslarimdan birseyler gizlemek istemedigimden. Lutfen 200 lirami da ben dusuneyim bi kere daha helal olsun verdigim para
gerçekten mi? O kadar değildir. Ams enerji meselesi tabi.dediginiz kisiye baktirdim ve hic ama hic memnun kalmadim...
Telefon numarası alabilir miyim bende baktırmak istiyorum memnun kaldıysanEvet olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor benim vefa borcum var durumuma yardimci oldu burda bahsettigim gibi. Buket hanımın söylediklerini umarim olumlu sekilde yasarsınız hersey gönlünüzce olsunbegendiginize sevindim
Merhabalar, iste gerçekten Buket Hanım'ı tanıyanlarla burada karşılaşmak güzel ve bu arada çok sevindim sizin adınızaMerhaba kızlar. Normalde yorum yapmıyorum ama forumu takip ediyorum. Buket hanıma bende baktırdım an ve geçmiş cok iyi yorumlamıstı. Gelecek için beklemedeydim özelden yazdıklarıma da söylemiştim bunu. Normalde yazmazdım fakat gelecekle ilgili dedikleri olmaya basladı ve yanlış yorumları gordugumden yazmak istedim. Sanırım aranan kan benim için bulundu. Sizi bilemem tabiki fal enerji meselesi ancak ben sonunda birinden memnunum.
KatılıyorumMerhaba kızlar. Normalde yorum yapmıyorum ama forumu takip ediyorum. Buket hanıma bende baktırdım an ve geçmiş cok iyi yorumlamıstı. Gelecek için beklemedeydim özelden yazdıklarıma da söylemiştim bunu. Normalde yazmazdım fakat gelecekle ilgili dedikleri olmaya basladı ve yanlış yorumları gordugumden yazmak istedim. Sanırım aranan kan benim için bulundu. Sizi bilemem tabiki fal enerji meselesi ancak ben sonunda birinden memnunum.
Arzu nun numarasini bende alabilirmiyimmerhaba, buket hanımın ve ayna falı bakan uskudar arzunun numarasını bende alabılır mıyım ? çok teşekkürler.
Özelden yazdimMerhaba buket hanimin telefonunu alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?