- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Neslihan an da iyiSimdi bana encok yakin gelecek lazim neslihan ve kuba cafe esraya gitmedim hic sizce yakin gelecek ve anda teyit edilebilir şekilde iyilermi?
Evet olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor benim vefa borcum var durumuma yardimci oldu burda bahsettigim gibi. Buket hanımın söylediklerini umarim olumlu sekilde yasarsınız hersey gönlünüzce olsunMedyum Buket önerileri bana reklam gibi gelmediği için baktırdım ama ben bu konuları sezme konusunda çok iyi değilim, Ramek’in adı geçince de reklam gibi gelmemişti baktırmıştım ama hiçbir dediği çıkmadı
Neyse Buket Hanım’a baktırdım kesinlikle olumlu bir fal değildi, duymaktan korktuğum herşeyi söyledi ama anlık durumu nokta atışları ile söyledi.
Spesifik örnekler vereceğim ki performansına siz karar verin. Baktırmak istediğim kişinin bilgilerini attım ama ilişki durumumuzu söylemedim. Eskiden hayatımda olduğunu bildi, 1,5-2 yıl evvel ayrılmışsınız dedi doğru, hayatında biri var dedi fiziksel olarak tarif etti doğru. Sürekli beraberler dedi ya da aynı evdeler dedi, ikisi aynı işyerindeler doğru. Evliliğe gidebilirler vs dedi
Senin etrafında da birileri var hatta biri farklı şehirde olabilir dedi, öyle biri yok ya da tanımıyorum. Resmi bir yerdesin ya da kurumsal bir yerdesin dedi, özel sektördeyim. İşyerinde iki erkek bir kadın birilerine dikkat et dedi , aklıma kimse gelmedi. Bu kısımlar çok tutmadı
Özetle benim adıma olumlu bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu,soru sormadan ya da başta bilgi istemeden bazı şeyleri çat çat söylemesi beni etkiledi. Fiyatı pahalı onu söyleyeyim ama ben ayda 2 kere fal baktırıyorum. Daha sık fal baktıranların bütçesini sarsabilir. Tavsiyelerde de bulunuyor. Olumsuzu duymak istemeyenler iki kere düşünsün derim ve fiyatının yüksek olduğunu hatırlatıyorum , ben deneyimimi paylaşmak istedim. Yukarıda bildikleri/ bilemediklerini sıraladım fiyat/performans kararını size bırakıyorum olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım:)Ama özetle ben memnun kaldım en azından an ile ilgili bildiklerinden dolayı
Merhaba. Ben Küba Cafe Esra’ya Temmuz ayında baktırmıştım. Bence anlık olarak iyi. O dönemde bana ev ile ilgili bi haber alacağımı söylemişti sanırım bir gün sonra almıştım haberi. Sorduğum kişi için de iletişimden önce karşılaşmalar olacak demişti. 1,5 ay boyunca neredeyse hiç karşılaşmamıştık bu faldan iki gün sonra karşılaştık ilginç bir şekilde. Görüşme olacağını da bildi ancak Ağustos ayına vade vermişti Eylül’de görüştük biz. Sarkarak tuttu diyebilirim.Simdi bana encok yakin gelecek lazim neslihan ve kuba cafe esraya gitmedim hic sizce yakin gelecek ve anda teyit edilebilir şekilde iyilermi?
elanit ne kadar farklıydı değil mi hatayda diye hatırlıyorum. anda geçmişte bu kadar muhteşem yorum yapan bir kadın hiç olmadı, ama gelecekte söylediği hiç bir şey çıkmamıştı. çok aranmaya başlandığı vakitlerde vefat etti dediler, kayboldu öylePardon elanit
Biliyorum ilk etapta okuyunca reklam diyeceksiniz ama yorumlarima bakarsaniz hep farkli farkli falcilari önermisim ya da sormusum zaten ben bu siteyi ilk falcı sormakla kesfettim zaten. Uzun suredir denedigim bi medyum önerecegim daha cok yasam kocu tarzinda. daha evvel dedigi biseyleri yasadim ama bnm icin önemli bir gelismeyi bekledim ben daha cokm onu da gectigimiz gunlerde yasadigim icin gönül rahatligiyla önerebilirim. Aranizda danisanlari vardir belki Medyum Buket hanım 200 liraya bakim yapiyor. Tavsiye ederim sonra bana tesekkur edersiniz Buket antep teki buket Değil mi?Biliyorum ilk etapta okuyunca reklam diyeceksiniz ama yorumlarima bakarsaniz hep farkli farkli falcilari önermisim ya da sormusum zaten ben bu siteyi ilk falcı sormakla kesfettim zaten. Uzun suredir denedigim bi medyum önerecegim daha cok yasam kocu tarzinda. daha evvel dedigi biseyleri yasadim ama bnm icin önemli bir gelismeyi bekledim ben daha cokm onu da gectigimiz gunlerde yasadigim icin gönül rahatligiyla önerebilirim. Aranizda danisanlari vardir belki Medyum Buket hanım 200 liraya bakim yapiyor. Tavsiye ederim sonra bana tesekkur edersiniz
elanit ne kadar farklıydı değil mi hatayda diye hatırlıyorum. anda geçmişte bu kadar muhteşem yorum yapan bir kadın hiç olmadı, ama gelecekte söylediği hiç bir şey çıkmamıştı. çok aranmaya başlandığı vakitlerde vefat etti dediler, kayboldu öyle
iste bu cook enterasan degil mi yanigenelde anda gecmiste cok iyi olanlarin gelecegi çıkmıyor zeynep diyoruz ama o bile cimbizla birkac söylediği yakin tarih çıkıyor benim eskiden konustugum serefsz erkek arkdsmla davam var mesela kim bunu onceden bildi hicbir.kimseeee
Okey o zaman. Buket benim buketimEvet o Buket hanım bahsediyorumAntepte kendisi
Benn Baktirdim. Eski diye sayarsanız beniZeynep veya Buket'e baktıran var mı eski üyelerden merak ettim
Okey o zaman. Buket benim buketim
Vallahi tam bir yaşam koçuOkey o zaman. Buket benim buketim
Ben zeynebe birkaç kez baktırdım.Zeynep veya Buket'e baktıran var mı eski üyelerden merak ettim
Ben Zeynep e batırdım aman aman birşey yok ki saçma sapan konuşup duruyor. Yani net ve anlaşılır değil. Aradaki fiyatı gözetmezsen Buket hanıma baktır derim Onunki de farklı bir tarz ama dediği de oluyor yaniMesajlarim gelmiyor mu acaba?
Ben Zeynep e batırdım aman aman birşey yok ki saçma sapan konuşup duruyor. Yani net ve anlaşılır değil. Aradaki fiyatı gözetmezsen Buket hanıma baktır derim Onunki de farklı bir tarz ama dediği de oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?