İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu da ayrı bir ahlaksızlık bence. Zaten bizimle ilgili bizden fazla bir şey bilmediklerini, hissetmediklerini kendileri bal gibi biliyor. Madem öyle neden bu kadar olumsuz ve acımasız konuşuyorlar, hele ki sağlık kadar önemli bir konuda ? Zaten fal baktırmaktaki amaç dertleşmek, avunmak sohbet muhabbet etmek. Kendileri açısından da akıl karı değil yani, bu kadar moral bozan bir falcıya kim ikinci kez gitmek ister ki ? Cidden böyle insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık. Güzel bir şey duyma ümidiyle gelen üzgün insanları daha da üzmekten zevk alıyorlar başka açıklaması yok.

hata bizde ki bu tarz insanlara prim verıyor bırde o falın parasını gdipte ödüyoruz..ya ne dyım depresyond modum dusk bı halde gıtmsım ztn bana soyledıgı toplasan 10-15 cümle ztn,onunda %70 i olumsuz..dıyrumbak boyle boyle bsy basımız geldı neden bu kdr feodal kafayapısıyla düşünüyorsunkı olurmu oyle sacmalık hangı ddevırdeyız!1bana verılen cevap bu haksızmıyım bakın boyle boyle oldu ama bu buyuk bır hata dıyorum dıyor kı onlar oyle dusunmuyor ama!! ay benle savas mı ettı fal mı baktı gercekten anlayamadım..hanı kalkmıs bana hakkaniyetsiz bi olayı neredeyse savunacak yanı o kdr zıtlaştı tersleşti..basma kalıp bu fıkırler gbı üstten bakan tavırlar bunaltmışız onu gbı hareketler anlam veremedım ben gercekten bırde ılk kez gdıyırum o cafe bırdaha mı asla yolum düşmez gördüğümüde yoldan çeviririm.

Artık pek popüler değil sanırım ama 2-3 yıl önceden onunla ilgili çok olumsuz yorum var. Zaten beğeneni pek duymadım. Olumlu konuşacağını bildiğiniz falcılara gitmek daha iyi bence, zaten hiç birimiz olumsuz duymak istemiyoruz. Hele ki olumsuzun da hiç bir dayanağı yoksa.

Buket hanima bende baktirdim ani bilmek istiyorsaniz tavsiye ederim ve sadece fal degil cidden yasamkocu gibi ne yapacaginizi da söylüyor oyuzden paracok gelmedi bana guzel.ben begendim normalde ben yeni isim yapanlara baktirmazdim ama buker hanim gercekten değişik bakıyor; )baktiripta sonuc alanlardan bende yorum bekliyorum bakalim

Artık benim reklam yapmadığım anlasilmistir sitede sanırım sizin yorumlarinizi hep guvenerek takip ettim ve eminimki buradaki arkadaslar da aynı seyi düşünüyordur. Buket hanima olan güvenim bir kat daha artti tesekkur ederim Ben gelecekle ilgili vaad ettiklerini yasadigim icin bir vefa borcu olarak gördüm de burada Buket Hanımı anlattim verdigim para da helali hoş olsun

Bahsettiginiz kadikoy de bakim yapan sevgi mi?
eger oysa bir kac yil once baktirdim ben ona. Bana karsi hic soguk degildi aksine uzatti da uzatti fali sohbete dondu kendinden de baya bahsetti sevdi yani bi sekilde. Dedikleri olumsuzdu ve korkunc bir psikolojide gitmistim cikar cikmaz aradim baktirdigim kisiyi cikmasin diye Ama aynen soyledigi gibi oldu.sonuc olumsuz.
ben bunun tesadufte olabilecegini dusunuyorum cunku oyle beni falinda vurucu hic birsey olmadi ve sanki dunyanin en iyi adamini da sorsam begenmeyecek gibiydi hali tavri. Sonuc ciktigi anda da birseyler bildigi icin soyleyeyim yinede. Ben tekrar gitmem sanirim yine de. Olumsuzuda soyleyen ama kendi begenileri deger yargilarini falina bulastirmayan kisileri seviyorum ben.

Ben daha yeni baktirdim ama ani tuturdugu için yazdim gelecek beklemede tabikii

Serhat in pesindeyim ben kisazaman once baktirmama rağmen sanki olaylar onun dedigi gibi ilerliyor gibi valla hakkinda daha cok bilgisi olan cafe laf serhatyengecburcuna akreb yukselenmis.hisleri.tam yani

Yarin laf cafeye gidebilirim kizlar Andaçmi yoksa Cigdemin mi sirasini bekleyeyim

melisanin dedikleri dedigi tarihte cikti olaylar ama sonucu beklemede eger sonucuda cikarsa tam aradigim falciolucak nerdeyse yarisini yasadim dediklerinin baska giden varmi diye soruyorum bu kadinin sirri nedir ya

aman aman diyorum sevgi başta insan olmayi ve karsisindakine insan gibi davranmayi ogrensin.sonra falci olsun.soyledikleri de cikmadi.bımbos bir faldi

melisanin dedikleri dedigi tarihte cikti olaylar ama sonucu beklemede eger sonucuda cikarsa tam aradigim falciolucak nerdeyse yarisini yasadim dediklerinin baska giden varmi diye soruyorum bu kadinin sirri nedir ya
bu bahsettiğiniz melisa kimdir Dasdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…