- 10 Şubat 2020
- 1
- 0
- 1
- 33
Bu da ayrı bir ahlaksızlık bence. Zaten bizimle ilgili bizden fazla bir şey bilmediklerini, hissetmediklerini kendileri bal gibi biliyor. Madem öyle neden bu kadar olumsuz ve acımasız konuşuyorlar, hele ki sağlık kadar önemli bir konuda ? Zaten fal baktırmaktaki amaç dertleşmek, avunmak sohbet muhabbet etmek. Kendileri açısından da akıl karı değil yani, bu kadar moral bozan bir falcıya kim ikinci kez gitmek ister ki ? Cidden böyle insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık. Güzel bir şey duyma ümidiyle gelen üzgün insanları daha da üzmekten zevk alıyorlar başka açıklaması yok.cafe bi melek sevgi; hayatımda gördüğüm en ters falcı snrım, okdr olumsuz sylr söyledki bi nefes bi moral olsun dye gttık moralımızı bozduk döndük..hayatımda baktırdıgım en modumu düşüren falcı dyeblrım..cktıktan sonra resmen daraldım daha cok dınlerken söyledıklerıde tutarsız baktırdıgım kişi ve olayla alakalı cok guzel kişinin karakteri bırebır bildi ama ne yakın zmnda yasadgımı bldi karakter analızı cok ıyıydı.yerdi de yerdi benide karsımdakı kısıyide..birde ukala saglıında şu şu harıc bı problem yok dıyo dyorum o konuda kötü bsy mı hıssetınız hanı kist vs. ben müneccimm miyim ben doktormuyum ben falcıyım !!doktora git göster ben nerden bileyimm gbı uslübu ters cok bilmiş siz salaksınız bu kusurları gördüğünz halde bldıgınız halde susuyorsunuz der gbı üstten bakan tavırlar..ay ne blyım asla yolum düşmezz...giderken bin kere düşününn bu ne kabalık cktıgımda sok oldum terslenmekten!!
Bu da ayrı bir ahlaksızlık bence. Zaten bizimle ilgili bizden fazla bir şey bilmediklerini, hissetmediklerini kendileri bal gibi biliyor. Madem öyle neden bu kadar olumsuz ve acımasız konuşuyorlar, hele ki sağlık kadar önemli bir konuda ? Zaten fal baktırmaktaki amaç dertleşmek, avunmak sohbet muhabbet etmek. Kendileri açısından da akıl karı değil yani, bu kadar moral bozan bir falcıya kim ikinci kez gitmek ister ki ? Cidden böyle insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık. Güzel bir şey duyma ümidiyle gelen üzgün insanları daha da üzmekten zevk alıyorlar başka açıklaması yok.
Artık pek popüler değil sanırım ama 2-3 yıl önceden onunla ilgili çok olumsuz yorum var. Zaten beğeneni pek duymadım. Olumlu konuşacağını bildiğiniz falcılara gitmek daha iyi bence, zaten hiç birimiz olumsuz duymak istemiyoruz. Hele ki olumsuzun da hiç bir dayanağı yoksa.hata bizde ki bu tarz insanlara prim verıyor bırde o falın parasını gdipte ödüyoruz..ya ne dyım depresyond modum dusk bı halde gıtmsım ztn bana soyledıgı toplasan 10-15 cümle ztn,onunda %70 i olumsuz..dıyrumbak boyle boyle bsy basımız geldı neden bu kdr feodal kafayapısıyla düşünüyorsunkı olurmu oyle sacmalık hangı ddevırdeyız!1bana verılen cevap bu haksızmıyım bakın boyle boyle oldu ama bu buyuk bır hata dıyorum dıyor kı onlar oyle dusunmuyor ama!! ay benle savas mı ettı fal mı baktı gercekten anlayamadım..hanı kalkmıs bana hakkaniyetsiz bi olayı neredeyse savunacak yanı o kdr zıtlaştı tersleşti..basma kalıp bu fıkırler gbı üstten bakan tavırlar bunaltmışız onu gbı hareketler anlam veremedım ben gercekten bırde ılk kez gdıyırum o cafe bırdaha mı asla yolum düşmez gördüğümüde yoldan çeviririm.
Artık benim reklam yapmadığım anlasilmistir sitede sanırımBuket hanima bende baktirdim ani bilmek istiyorsaniz tavsiye ederim ve sadece fal degil cidden yasamkocu gibi ne yapacaginizi da söylüyor oyuzden paracok gelmedi bana guzel.ben begendim normalde ben yeni isim yapanlara baktirmazdim ama buker hanim gercekten değişik bakıyor; )baktiripta sonuc alanlardan bende yorum bekliyorum bakalim
Artık benim reklam yapmadığım anlasilmistir sitede sanırımsizin yorumlarinizi hep guvenerek takip ettim ve eminimki buradaki arkadaslar da aynı seyi düşünüyordur. Buket hanima olan güvenim bir kat daha artti tesekkur ederim Ben gelecekle ilgili vaad ettiklerini yasadigim icin bir vefa borcu olarak gördüm de burada Buket Hanımı anlattim verdigim para da helali hoş olsun
Merhaba
Muallaktaki cumhur oradan ayrılmış yerini bilen varmı acaba
Umarim hersey gönlünüzce olurBen daha yeni baktirdim ama ani tuturdugu için yazdim gelecek beklemede tabikii
Noyu aldıysanız banada yazabilrmisiniz rica etsemmerhaba ilişki açılımı yapan kişinin nosu varsa atarmısınız ?benzer şeyleri yaşamışız sizinle .
Ben kesinlikle Çiğdem derdim ama gitmeden önce ara, Salı günleri çalışmıyor sanırım.Yarin laf cafeye gidebilirim kizlar Andaçmi yoksa Cigdemin mi sirasini bekleyeyim
Ben kesinlikle Çiğdem derdim ama gitmeden önce ara, Salı günleri çalışmıyor sanırım.
Sütlü kahve Neslihanı diyorsan ben beğenmedim hiç...yaa of tamda benm gunlerim tamam canim deniycem neslihana baktirdinmi o nasildi
aman aman diyorum sevgi başta insan olmayi ve karsisindakine insan gibi davranmayi ogrensin.sonra falci olsun.soyledikleri de cikmadi.bımbos bir faldicafe bi melek sevgi; hayatımda gördüğüm en ters falcı snrım, okdr olumsuz sylr söyledki bi nefes bi moral olsun dye gttık moralımızı bozduk döndük..hayatımda baktırdıgım en modumu düşüren falcı dyeblrım..cktıktan sonra resmen daraldım daha cok dınlerken söyledıklerıde tutarsız baktırdıgım kişi ve olayla alakalı cok guzel kişinin karakteri bırebır bildi ama ne yakın zmnda yasadgımı bldi karakter analızı cok ıyıydı.yerdi de yerdi benide karsımdakı kısıyide..birde ukala saglıında şu şu harıc bı problem yok dıyo dyorum o konuda kötü bsy mı hıssetınız hanı kist vs. ben müneccimm miyim ben doktormuyum ben falcıyım !!doktora git göster ben nerden bileyimm gbı uslübu ters cok bilmiş siz salaksınız bu kusurları gördüğünz halde bldıgınız halde susuyorsunuz der gbı üstten bakan tavırlar..ay ne blyım asla yolum düşmezz...giderken bin kere düşününn bu ne kabalık cktıgımda sok oldum terslenmekten!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?