İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana özelden msj atıp ablanın numarasini soran arkadaslar internetimde 4 gündür sorun var düzeldigi zaman herkese yardimci olucam bilginiz olsun
merhaba ablayla ben geçen haftalarda görüştüm. sorduğum konu hakkında söylediği şey çıktı. diğer söylediklerine çok odaklanmadım beklemede ama asıl konuda tuttu.

Cnm mrb bana ozelden msj atarmisin acil

Kim bu söz ettiginiz kişi
dolgegusto bahsetmişti bir ara, telefonda bakıyormuş. suya bakmıştı tatlı hoş bir sesi var. çok ayrıntılı değildi genel bir bakımdı ama odaklandığım ve sorduğum şey oldu. diğer söyledikleri beklemede tabi.

kim adi ne banada yazarmisin ozelden bende bulunsun

Kızlar selam. Symbol serkana gitmeyi düşünüyorum. Hazır karşıya geçmişken yakınlarında bir yere daha gitmek isterim. Anı ve kişilikleri yorumlamada kimi önerirsiniz?

Bende duydum o hocayı ama giden kişi deneyimlerini anlatsın sizin memnun olduğunu kimdir

Gülistan cikmadi mi??
Gülistan hiç bir şey söylemedi ki fasa fiso 2. Falcılara gitme bla bla boşanacak o diyor sonra bekleme onu başkası gelecek bla bla hiç bir zaman net değil di ki verdiğim para ya acımak bir yana bir tane soruya net cevap vermedi anda iyi ama o kadar çok özel değil beni zerre etkilemedi cafe falcıları bile zaman zaman tutturuyor ama Gülistan tam hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…