- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
arkadasim gitti.birtakim calismalar yapmislae memnun kalmis,olumlu sonucunu gormus.ama gercekten gitmesi cok zormuş.Kızlar Muğla Yerkesik'teki Havva Hoca'ya giden var mı? Olumlu da olumsuz da yorum çok o yüzden merak ediyorum sizlerin yorumunu
Kızlar şu İzmir’deki GÜLİSTAN gerçekten memnun kalan var mı çok merak ediyorum
merhaba ablayla ben geçen haftalarda görüştüm. sorduğum konu hakkında söylediği şey çıktı. diğer söylediklerine çok odaklanmadım beklemede ama asıl konuda tuttu.Bana özelden msj atıp ablanın numarasini soran arkadaslar internetimde 4 gündür sorun var düzeldigi zaman herkese yardimci olucam bilginiz olsun
merhaba ablayla ben geçen haftalarda görüştüm. sorduğum konu hakkında söylediği şey çıktı. diğer söylediklerine çok odaklanmadım beklemede ama asıl konuda tuttu.
Cnm mrb bana ozelden msj atarmisin acilkızlar çaresizlik içinde yazıyorum hepinize. eğer varsa bildiğiniz bir şeyler bir öneri filan yazıverin. hiçbir işim rast gitmiyor her şeyim darmadağın. bunlar hayatım boyunca fal gibi şeylerin peşinde koşmamdan oldu sanırım. 2015te psikolojik tedavi de gördüm. tegretol gibi selectra gibi ağır ilaçlar içtim. sürekli falcı geziyordum. utanarak söylüyorum ama şu anki kişiyle bile dualarla vefk gibi şeylerle barıştım. normal yollu akışına bırakılmış hiçbir işim olmadı. sonrası sürekli falcı. forumda kim yazılmış diğer kadın sitelerinde kimin adı geçmiş internetteki fal uygulamaları derken maddi manevi gerilemeler, sürekli mutsuzluklar, işlerin aksi gidişi kaçınılmaz oldu. benimle benzer durumda olanlarınız var mı? ya da bu evreleri yaşayıp sonra atlatan. inanın çok mutsuzum. ne fal baktırasım var ne de onsuz durabiliyorum. sürekli cevabını aradığım sorular ve mutsuzluk hali
dolgegusto bahsetmişti bir ara, telefonda bakıyormuş. suya bakmıştı tatlı hoş bir sesi var. çok ayrıntılı değildi genel bir bakımdı ama odaklandığım ve sorduğum şey oldu. diğer söyledikleri beklemede tabi.Kim bu söz ettiginiz kişi
dolgegusto bahsetmişti bir ara, telefonda bakıyormuş. suya bakmıştı tatlı hoş bir sesi var. çok ayrıntılı değildi genel bir bakımdı ama odaklandığım ve sorduğum şey oldu. diğer söyledikleri beklemede tabi.
Bende duydum o hocayı ama giden kişi deneyimlerini anlatsın sizin memnun olduğunu kimdirEvet ben de gitmistim uzakti da su an net hatirlamiyorum ne dedigini. Bir arkadasim da yeni gitmis kendisi kk kullanmiyor burada sormami istedi benim memnun oldugum biri vardi onun numarasini verecektim ona da. Oraya da para verince biraz beklemek istiyor hakli olarak
Merakla bekliyorum umarım sizin için en hayırlısı en olumlusu olur yazmayı unutmayınanda ve gecmiste cok iyidir gülistan.ama cok uzun vadede konustu bana.neyse ki asil konuya bir iki ay kaldi.onu yazicam oldu olmadi diye.
Gülistan hiç bir şey söylemedi ki fasa fiso 2. Falcılara gitme bla bla boşanacak o diyor sonra bekleme onu başkası gelecek bla bla hiç bir zaman net değil di ki verdiğim para ya acımak bir yana bir tane soruya net cevap vermedi anda iyi ama o kadar çok özel değil beni zerre etkilemedi cafe falcıları bile zaman zaman tutturuyor ama Gülistan tam hayal kırıklığıGülistan cikmadi mi??
Bu söz edilen kim ?Aaa anladım şimdi ben bi de iki kişi sormuştum iyice çorba oldu demek kibir kere daha baktırıcam sanırım daha iyi anlaşılır öyle yine de gelecek konusunda birçok kişiden iyi gerçekten spesifik şeyleri bilmesi filan güzel
Bu söz edilen kim ?
Cok sevindimmerhaba ablayla ben geçen haftalarda görüştüm. sorduğum konu hakkında söylediği şey çıktı. diğer söylediklerine çok odaklanmadım beklemede ama asıl konuda tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?