İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yazayım memnun olduklarımı belki birilerinin isine yarar ama sizden de bekliyorum ben denemekten usanmam ama falcı kendi icinde bile tutarli olmayinca üzülüyoruz her bakimdan. O kadar çok kisiye baktirdim ki ben sadece kendi icinde olumlu da söylese olumsuz da söylese tutarli olanlari yazacagim.
İsmail Hoca: Bir dağ köyünde kendisi. Defalarca gittim, bir sürü kisiyi önerdim iyidi memnundum. Ama sonradan paraya bağladığını düsünüyorum.
Izmir Asiye: gecmis mükemmel olumlu olumsuz herseyi söyler ama gelecegi bana biraz gecmis üzerinden yorumluyor gibi geliyor fakat kesinlikle gecmisle alakali olmayan iki buyuk olayi o söylemistir bana bayilirim kendisine.
Eskisehir Mehmet: anda mükemmel hep söylüyorum gelecegi bilmiyorum degisiyor duruma, yasadiklarima göre düsüncem ama net olarak mayistan snra yazarim
Gamze: çok güzel seyler söyledi ve bircok kisinin söylesigi seylerdi ama arkadasimla kiyaslamistik benzer cumleler vardi bu soru isareti oldu da tespitleri guzeldi acikcasi
Ankara Melek: herkesten farkli birseyler söyledi cikarsa favorim olacak vakit var
Buket: Gelecek tahminleri güzel hatta söyldiklerinin hepsini yasadim. Enerjimin en iyi onunla tuttugunu dusunuyorum zaten de cok baktirdim herseyiminbiliyor enerjimi fazlasiyla aldi biraz mola vermem en dogrusu.
Mugla Yerkesik Havva Hoca: Gelecegi bilemem fala girer der ama gecmisimi benden iyi anca bu kadar özetlerdi. Ben bile kendimi böyle tanitamam.
Orhan: istanbul'dan Izmir'e geldigini söylemisti bana söyledigi cikti ama fincana bakmadan duvara bakarak konusmasi ve esprili tavirlariyla ilk etapta ne alaka demisimdir söylediklerine, kaybettim bulmak istiyorum
Bazı falcıların ilk fallari iyiydi fakat sonradan bilemiyorum demek yerine gene parayi düsünüp ümidimi kirdiklari icin yazmayacagim ilk fali iyi diye cok para kaybedecek insan var tıpkı benim gibi. O yızden hic gerek yok, onlari herhangi bir falci da cikartiyor zaten

Bu yazdıklarını kaydettim bakalım bende büyük gelişme var 15 gündür fal baktırmıyorum kendime söz verdim mayısa kadar dayanmak istiyorumsonra da senin önerilerine baktıracağım

Zeynep gelecek için olumlu mu konuşur? çok mutlu olacaksın, yeni bir aşk var vs. Şeklinde ?

Zeynep gelecek için olumlu mu konuşur? çok mutlu olacaksın, yeni bir aşk var vs. Şeklinde ?
P psyche3434 nickli kullanicinin gecmis yazdiklarini okuyunca anlarsin canimherkese iyi konusmuyor ,arkadasa esinin onu aldattigini söylemis ve ne yazikki arkadasta bundan etkilenip eşi ile kavga etmis ,kisiye gore olumli yada olumsuz konusuyor

Bu yazdıklarını kaydettim bakalım bende büyük gelişme var 15 gündür fal baktırmıyorum kendime söz verdim mayısa kadar dayanmak istiyorumsonra da senin önerilerine baktıracağım
En güzelini yapiyorsun ben de artik secici davranmayi dusunuyorum fal konusunda, umarım tutabilirim bunu Sana verdigim numarayi aradin mi denizlideki?

Bakırköy’de melekler bahçesinde Şimayn vardı. Ona baktıran oldu mu?

Valla o kadar olumsuz knustu ki hayatim hakkinda gelecek konusunu pek tınlamadim, hayatim hakkinda söyledikleri dogru degildi zaten. Ama sanirim yeni ask filan dedi hatirlamiyorum bile
Bana olumlu konuştu sonunu büyük bir aşka ve ani öpüşmeye bağladı ortası yok sanırım

çikarsa yazarmisin canim
Aaa aklıma geldi.
O bana işle ilgili dedi ki orada kalacaksın kahverengi gözlü bi kız çok kıskanacak. Ama kalamadım
Bi de kaza yapacağımı bildiği. Küçük bi kaza yaptım. Hatta karşı taraf da yapacak demişti, onu da bildi. Ama ana konu noo!
Buket’le aynı şeyi söylediler. Buket, Zeynep, baba Vanga Hande, aura Cafe doruk, damla, symbol Beşiktaş Bora, symbol taksimde bi kadın adını unuttum o, telde bakan Gamze, deniz karınca, Nalan, telwedeki elifsucan, ruhfall, yule, urungu, uyumsuz tarihleri geçse de aynı şeyi söylediler. Bu arada pembe tablo değil. Olmasını istediğim şeyi söylediler ama olması iyi mi olur derseniz aslında değil. İnsan nefsinin önüne geçemiyor işte.

Şöyle elle tutulur biri yok galiba.
Ben İstanbul daki falcılara da gittim de İnan Ankara dakiler daha tutarlı. Istanbul seriye bağlamış, özellikle İstıklal caddesini denedim Ayhan Işık sokaktakiler sonra Nişantaşı symbol ya eskiden daha kaliteliymiş ya da iş paraya dönünce yetenek kaybı oluşmuş. Ankara dakiler de öyle de yine de İstanbul’a göre daha iyi. İstanbul’da falın suyu çıkmış belki iyi olan vardır da bana denk gelmedi ya zaten fal akıl işi değil hayatını daha da bozuyor

Aynen katılıyorum. Eskiden Ayhan ışıkta ne falcılar vardı. Şimdi hep üçkağıtçı dolmuş. Ama vardır falı çıkan mutlaka bulmak lazım. Beşiktaşta varmış dediler de o söyleyen kişi göremedim bir daha cenazesi vardı. Şu bakırköy'deki okanı merak ediyorum. Açıkçası ben artık biraz fal gurmesi oldum galiba. Çok iyi referans olmaz ise gitmem. Gerçekten çıkan lazım.

Şimdi aklıma geldi ben ekimde taksim sembol kafede kuzeymiydi neydi birine baktırdım. İş için olanlar çıktı. Birde bana batuyu önermişlerdi. Batunun ilk falı çıktı. 2.falı tırt. Belki denemek isteyen olabilir. Çok beklenti yapmadan gidilebilir.

Istiklaldekiler iyi değil ya. Isim olarak hatırlamam ama çoğuna girişimdir. Iş yerim orda ya oralarda çok baktirmisligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…