İstanbul'da Fal - Falcılar

Hepsi kendisinin asıl Nalan olduğunu iddia edecektir zaten. Eğer sizin için iyi olacaksa ve istiyorsanız dedikleri çıkar umarım
Cnm şöyle bir şey var ama orjinal Nalan olduğunu ben internetten öğrendim. Öyle gittim. Kadınlar kulübü Bakırköyde fal yazın tam 31sayfa okuyun orada bir bayan var o açıklamıştı. Teliyle birlikte.

Hepsi kendisinin asıl Nalan olduğunu iddia edecektir zaten. Eğer sizin için iyi olacaksa ve istiyorsanız dedikleri çıkar umarım
Çok çok istediğim bi konu aslında, belki de bu kadar istediğim için olmuyor güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bi de ben insanlara çok samimiyetle yaklaşıyorum falcı bile olsa. Onlarla ilgili de çıkar veya yalan hissettiğimde çok üzülüyorum.. hep böyle oluyor maalesef

Cnm şöyle bir şey var ama orjinal Nalan olduğunu ben internetten öğrendim. Öyle gittim. Kadınlar kulübü Bakırköyde fal yazın tam 31sayfa okuyun orada bir bayan var o açıklamıştı. Teliyle birlikte.
Evet okudum o yorumları ama cafe46 diye anlamıştım sanırım karışıklık oldu

Bunu mesajı yazmadan önce çok düşündüm ama tutamadım kendimi. Lütfen ama lütfen beni yanlış anlamayın ve nolur kızmayın. Fal baktıran insanların kafaları bi karışıyor ve nasıl hareket edeceklerini bilmiyorlar, duygularına yenik düşüp istemediği davranışları sergileyebiliyorlar. Bence sizin durumunuz biraz farklı. Siz zaten bi şüpheye düştüğünüz için fal baktırdınız. Şüphe insanın içini kemiren en büyük düşmanı. Zeynep size hayır seni aldatmıyor sana çok düşkün deseydi bile size telefonda gördüğünüz resimleri maalesef aklınızdan çıkaramayacak ve eşinizin üstüne gidecektiniz. Bilmişlik yapmak istemiyorum yanlış anlamayın sadece “şüphe” konusunda benzer bi şey yaşadığım için bunu yazıyorum. 100 falcıya gitmişimdir Zeynep dahil herkes bana boşuna şüphe etme yok öyle bi şey dedi ama ben duygularıma yenik düştüm..her şey bitti..
Umarım bu bitiş sizin için güzel başlangıçlara vesile olur. Hayat mottonuza “her şerde bi hayır vardır” I ekleyip ne kadar zor olsa da kendinizi telkin etmeye bakın. Bana da kızmayın nolur.

Bu ZEYNEP E baktırıp beğenenler pes ya tek dediği “ kendinle ilgili” dır dır hep ayni şeyi tekrarladı. Beynimi yedi. Ne dediği belli değil boş konuştu.haram ediyorum paramı

Gamze hanıma baktırdim cok kibar ve tatlı biriydi. Parayı ön planda tutmadı. Buradan önerilen 2 falciya gittim eft haftasonu gecmedigi icin bakmayi kabul etmemislerdi. Gamze hanim oyle yapmadi. Fal bittikten sonra hesap numarasi verdi. Anda bildiği şeyler vardı. Genel bi faldi. Birkac tavsiye verdi. Benim esas önemsediğim konu ile ilgili zaman verdi tutarsa yazarım burdan.

Nalan konusunu buket gibi uzatmak istemiyorum ama ben kendimce asıl nalanın kim olduğundan emin olamayacağımızı düşünüyorum siz ise o olduğuna inanıyorsunuz. Bana zaten çıkmadı umarım asıl Nalan sizin inandığınızdır

Bu arada adı geçtiği ve deneyimim olduğu için belirttim çıkıp çıkmadı konusunda paylaşmak istediğim için.

Lütfen reklamsız bir sekilde suna baktirdim bu mükemmeldi dedigimiz falcilari yazsak inanin para kolay kazanilmiyor hepimiz biliyoruz her gün 84 km yapiyorum maasimi hak edebilmek icin cekilir bir yol dgl... ben denemekten usanmam ama falci sacmalayinca ya da tutarsiz olunca parama mı aciyayim sinirlerimin bozulmasina mi...

Katılıyorum sana artık neye ianacağımızı şaşırdım

Sağ ol... ben burdan anlıyorum ki zeynep falci falan değil. Paranıza yazık etmeyin. Nalan da öyle... isterse bilmem kac yil tecrubesi olsun.
Zeynepin enerjisinin tuttuklari var burda okuduklarima göre memnun olanlar yazmis evet ama bana degil malesef ve falda anlattigi kisi de ben degilim o isimlerden çok düsündüm ama malesef cevremde yok. Çok kötüsün çok kötüsün yani fal baktiran insan kötüdür mantigi vardi ama benim tek amacim zihin okumasiydi. Karisitiryor yazmislar ve daha once de soyledim madem karistiriyor kafam karisik olsa ne olacak? Yok yere birilerini mi kıracagim falda öyle oldu diye Zeynepin telkinleriyle üstelik. Hee sunu da söyliyim Zeynep falın basinda bir telkinde bulundu sonunda tam tersini söyledi ben hangisine uyacagim? Bu yüzden diyorum ki Zeynepi de eledim... ama lütfen şu falcı Orhan'ı bulun bana gören duyan kaybettim adamin izini, bakarken ne diyo bu dedim sonrasinda yasadikca oturdu kafamda...

Bakırköy orhan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…