evet.sana özelden atarım.ee on gideyim ben de madem. bakıyor mu halen?
İnanın hiç anladığım konular değil. Bi anlık boşlukla tamam dedim. Resim falan da istemedi. Birkaç dua okudu ve bi zikir söyledi hergün tekrarlamam için. kısa bi süre sonra bitecek bi gelişme olursa yazarım.aslında yazan yazıyor da iyi niyetlisini bulmak zor. 2015 yılında ben bir hocaya denk geldim ankarada inan parmağını adamın resimine koydu .bir okudu adam 15 20 gün sersem. ama o hocayı kaybettim ben. valla yapan yapıyor.ama buradaki olay bu yapan kişinin sonradan seni kullanmasına izin vermemek. zira anne adı vs.hele hele de resim ellerindeyse işlem yapan kişinin kölesi bile olabilirsiniz.
ben bu yolla kredi çektiren (anlık etki ile) birini biliyordum ankarada herkes kaçıyordu. millet o iblis kadın yüzünden korumayla geziyordu. o kadar tehlikeli bir durum. ama şimdi her önüne gelen işlem yaparım diye ahkam kesiyor. bu işler öyle basit değil.
sen sen ol sakın güvenmediğin kişiye resim ve anne adı verme. adamı ipe götürürler.İnanın hiç anladığım konular değil. Bi anlık boşlukla tamam dedim. Resim falan da istemedi. Birkaç dua okudu ve bi zikir söyledi hergün tekrarlamam için. kısa bi süre sonra bitecek bi gelişme olursa yazarım.
aslında bi an önce bu konulardan kurtulmak istiyorum resmen bağımlılık. Türkiye'de insan bırakmamış olabilirim. Olmadığını doğrudan kabullensem belki daha az maliyetli ve kolay olacaktı.sen sen ol sakın güvenmediğin kişiye resim ve anne adı verme. adamı ipe götürürler.
hadi ya ..... valla bu iş çok sıkıntı. ben de ne güzel bırakmıştım. yine başladım.aslında bi an önce bu konulardan kurtulmak istiyorum resmen bağımlılık. Türkiye'de insan bırakmamış olabilirim. Olmadığını doğrudan kabullensem belki daha az maliyetli ve kolay olacaktı.
Çünkü zihnimizi okuyorlar ona göre yorumluyorlar malesef.bence yaza kadar falcıların kokusu çıkar. ama bazen yorumlar objektif olamıyor. bilemiyorum. enerji meselesi galiba. ne diyeyim bu bir bağımlılık. kumar gibi.
Biz de arkadaslarla cok methini duyup Ismail Hoca'ya koruyucu birsey yazdirdik ama buyu yapmiyorum dedi ustune basarak. Hatta ilginc bir adam soyledikleri dogru diye guvendik. Veee hatta o muskalar hepimize cok iyi geldi 2-3ay sonra ayni olduk yine gittik geldik kac defa gittigimizin sayisi yok sonra degisen birsey de yok kalici olarak bunu anladikBenim gittiğim sahte mi bilmiyorum ama geçenlerde gittim, sorduğum kişinin adını nerde tanıştığımızı adımın nereli olduğunu filan ben söylemeden kağıda yazdı ve bildi. En özel hayatıma kadar neyi nasıl yaşadığımı söyledi. Gelecekle ilgili çok bi şey demedi, biraz paracı bi tip. Bi de tılsım diye bi şey yaptı sana iyi gelecek dedi. Genel toparlanma için olduğunu söyledi. Büyü değil altını çizeyim. O zaman kötüydüm kabul ettim. 21 gün içinde iyi olacak dedi. 2 hafta geçti daha iyi hissediyorum. Açıkçası yaptığı şey mi iyi geldi yoksa konunun üstünden zamanın geçmiş olması mı iyi geldi emin değilim. Bi süre daha dediğini yapmaya devam edeceğim,bakalım.
Cnm o koruyucu dediğinin her birinin içinde ne var bil bakalım.Biz de arkadaslarla cok methini duyup Ismail Hoca'ya koruyucu birsey yazdirdik ama buyu yapmiyorum dedi ustune basarak. Hatta ilginc bir adam soyledikleri dogru diye guvendik. Veee hatta o muskalar hepimize cok iyi geldi 2-3ay sonra ayni olduk yine gittik geldik kac defa gittigimizin sayisi yok sonra degisen birsey de yok kalici olarak bunu anladikumarim böyle olmaz artik güvenmeyecek hale geldik ve ben de psikolojik olarak inandigimizi dusunuyorum o dualari acip okusak daha iyi ama malesef yani en azindan ben yapamiyorum
Yürümesinde sorun var eğer aynı nalan dan bahsediyorsak. İlk fal baktırdığım kişi kendisi ve buradan görünce gitmiştim. Anı bilmişti birz ama gelecek ile ilgili dediği hiçbir şey olmadı halbuki 6 ay vade vermişti üstünden 1.5 yıl geçti vadeninyok o sahteymiş. kafe77 deki nalan hanım. ama o da kırklı yaşlarda saçları sarı. bilemedim. belki ona benzetmişlerdir. ben hem kendisinden hem de klüpten duymuştum.hatta orjinal nalan hanım biraz sağlık sorunları olan biri ama bu sorunu söylemek etik olmaz.
Yok cnm ortopedik değil sorunu. Yani özet olarak dışarıdan normal de organlarla ilgili diyelim.Yürümesinde sorun var eğer aynı nalan dan bahsediyorsak. İlk fal baktırdığım kişi kendisi ve buradan görünce gitmiştim. Anı bilmişti birz ama gelecek ile ilgili dediği hiçbir şey olmadı halbuki 6 ay vade vermişti üstünden 1.5 yıl geçti vadenin
Hm o zaman birden çok nalan söz konusuYok cnm ortopedik değil sorunu. Yani özet olarak dışarıdan normal de organlarla ilgili diyelim.
Çok basit orjinal nalanın teli var.Hm o zaman birden çok nalan söz konusuhangisi orjinal ona nasıl emin olunuyor
Hepsi kendisinin asıl Nalan olduğunu iddia edecektir zaten. Eğer sizin için iyi olacaksa ve istiyorsanız dedikleri çıkar umarımÇok basit orjinal nalanın teli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?