İstanbul'da Fal - Falcılar

İnanın hiç anladığım konular değil. Bi anlık boşlukla tamam dedim. Resim falan da istemedi. Birkaç dua okudu ve bi zikir söyledi hergün tekrarlamam için. kısa bi süre sonra bitecek bi gelişme olursa yazarım.

sen sen ol sakın güvenmediğin kişiye resim ve anne adı verme. adamı ipe götürürler.

sen sen ol sakın güvenmediğin kişiye resim ve anne adı verme. adamı ipe götürürler.
aslında bi an önce bu konulardan kurtulmak istiyorum resmen bağımlılık. Türkiye'de insan bırakmamış olabilirim. Olmadığını doğrudan kabullensem belki daha az maliyetli ve kolay olacaktı.

aslında bi an önce bu konulardan kurtulmak istiyorum resmen bağımlılık. Türkiye'de insan bırakmamış olabilirim. Olmadığını doğrudan kabullensem belki daha az maliyetli ve kolay olacaktı.
hadi ya ..... valla bu iş çok sıkıntı. ben de ne güzel bırakmıştım. yine başladım.

Kadıköy'de Aura Cafe'ye giden var mı? Damla, Doruk ya da diğerlerine

Biz de arkadaslarla cok methini duyup Ismail Hoca'ya koruyucu birsey yazdirdik ama buyu yapmiyorum dedi ustune basarak. Hatta ilginc bir adam soyledikleri dogru diye guvendik. Veee hatta o muskalar hepimize cok iyi geldi 2-3ay sonra ayni olduk yine gittik geldik kac defa gittigimizin sayisi yok sonra degisen birsey de yok kalici olarak bunu anladik umarim böyle olmaz artik güvenmeyecek hale geldik ve ben de psikolojik olarak inandigimizi dusunuyorum o dualari acip okusak daha iyi ama malesef yani en azindan ben yapamiyorum

Cnm o koruyucu dediğinin her birinin içinde ne var bil bakalım.

Zeynep e baktiracaktim. Haftasonu oldugu icin parayı çok mesele yaptı. Vazgectim. Falciysa benim o talimati geri çekmeyeceğimi de bilir. Neyse param cebimde kaldı.

Yürümesinde sorun var eğer aynı nalan dan bahsediyorsak. İlk fal baktırdığım kişi kendisi ve buradan görünce gitmiştim. Anı bilmişti birz ama gelecek ile ilgili dediği hiçbir şey olmadı halbuki 6 ay vade vermişti üstünden 1.5 yıl geçti vadenin

Yok cnm ortopedik değil sorunu. Yani özet olarak dışarıdan normal de organlarla ilgili diyelim.

Ya benim gittiğim aslında durumu filan biliyor da beyin mi okuyor o kısım muamma. Ve ancak yazdan sonra olaylar belli olur. Bu yüzden gizemli kalacak en azından benim için.

Benim gittiğimde orjinalinin kendisi olduğunu söylüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…