Siz imam’dan hiç memnun değildiniz?Neeeeeee imam geri mi döndü harikaaaa umarım gercek imamdir
aynen öyle. insanların acılarından neler çıkarıyoalr gerçekten iğrenç bir olay iğrenç bir zihniyetİmam’ı tanımam ben ama hakkında ooo yaşasın geri mi dönmüş falan laflarını duyunca şaşırdım. Zamanında burda çok sözü geçmişti ve hiç de iyi anılmıyordu. Falı çıktı çıkmadı konusunu geçtim, gerçek bir şarlatandı giden arkadaşların dediğine göre. Sizden çıplak foto isteyen birisi iyi falcı olsa ne olmasa ne ?
Çıplak fotoyla ne yapacakmış? Millete şantaj mı? Boşa sevinmişiz. E o zaman nasıl memnun kaldılar ki.aynen öyle. insanların acılarından neler çıkarıyoalr gerçekten iğrenç bir olay iğrenç bir zihniyet
okuyup üflüyomuş fotoya tövbe yarabbim ya.Çıplak fotoyla ne yapacakmış? Millete şantaj mı? Boşa sevinmişiz. E o zaman nasıl memnun kaldılar ki.
Çıplak fotoyla ne yapacakmış? Millete şantaj mı? Boşa sevinmişiz. E o zaman nasıl memnun kaldılar kiaynen öyle. insanların acılarından neler çıkarıyoalr gerçekten iğrenç bir olay iğrenç bir zihniyet
Fotoya okuma olayı çok ama çok sakıncalı. İnsanları köle edip kredi çektiren bir lezbiyen vardı Ankarada iblis gibi ay tüylerim diken diken oldu.okuyup üflüyomuş fotoya tövbe yarabbim ya.
ben de baktıran biri olarak şaşırdım gerçekten enerji meselesi bana uymayan baskasına uyar derim normalde ama. bu foto olayını bildiğimden bilse de gitmem iğrenç bsy çnkü
Biz imama 4 arkadaş gidiyorduk genelde , hepimize ne söylediyse yaşadık gerçekten , bir konuda bile yanılmadı , en son şeker hastalığı rahatsızlığı vardı. Şuan yine orada mı bilemiyorum fakat cafeyi arayıp Bilgi alabilirsiniz. Gerçekten imam ne dediyse hayatımız o yönde değişti.
imam anadolu yakasında da kafe açmıştı galiba, taksime geri mi dönmüş
ben duydum ama hiç baktırmadım
başka baktıran bilen var mı
Siz imam’dan hiç memnun değildiniz?
Bu aynı kişi mi acaba?6sene once baktirmistim bana o an harikulede adam hakinda cok feci olumsuz konusmustu suan dediklerini yaşıyorumda ondan tek onunki cikmis oan bilmedigim seyi 6sene once ogrendim adamin gorev yerine kadar ailsinde sakladigi muthis sirri ogrenene kadar sevmemedim çünkü modumu dusurmustu ama birtek o bilmis bildiği seylerde ölüm de var imam normal falci degil ustunde agir vrlk var onunla cani istedigine bakar istemedigine bakmaz diger yaptigi seyler beni ilgilendirmez bende burdan okudum
Bir şeyi merak ettim. Bu tür varlıkla bakanlar bazen baktıkları kişiye v arlıkları gönderip o gün rahatsız ettirir. Ama çok önemli değil. Mesela Zehra vardı Ankarada biz iş yerinden kızlarla gitmiştik. O gece hepimize gönderilmişti. Ama o falı çıkmıştı. Sonra gittik varlık eve gelmedi ve çıkmadı. Bu ilginç bir durum sanırım varlıkların olaylara etkisi ile ilgili bir şey bu.6sene once baktirmistim bana o an harikulede adam hakinda cok feci olumsuz konusmustu suan dediklerini yaşıyorumda ondan tek onunki cikmis oan bilmedigim seyi 6sene once ogrendim adamin gorev yerine kadar ailsinde sakladigi muthis sirri ogrenene kadar sevmemedim çünkü modumu dusurmustu ama birtek o bilmis bildiği seylerde ölüm de var imam normal falci degil ustunde agir vrlk var onunla cani istedigine bakar istemedigine bakmaz diger yaptigi seyler beni ilgilendirmez bende burdan okudum
Bu aynı kişi mi acaba?
Ayrıca
Bir şeyi merak ettim. Bu tür varlıkla bakanlar bazen baktıkları kişiye v arlıkları gönderip o gün rahatsız ettirir. Ama çok önemli değil. Mesela Zehra vardı Ankarada biz iş yerinden kızlarla gitmiştik. O gece hepimize gönderilmişti. Ama o falı çıkmıştı. Sonra gittik varlık eve gelmedi ve çıkmadı. Bu ilginç bir durum sanırım varlıkların olaylara etkisi ile ilgili bir şey bu.
Bili için teşekkür. Bir de bu kadar tehlikeli mi acaba?Evet o imam ama cafeye geri donmemis
Bili için teşekkür. Bir de bu kadar tehlikeli mi acaba?
Ayyy merak ettim şimdi. Şu an nerede acaba???Valla inanmamak kanmamak lazim sadecefala bakmak lazm birsey yapabilcegini sanmıyorum
Sultanbeyli galiba internete cafe kapris imam hepgul yazOnu bilmiyorum ama unutamadigim tek fal imaminkiydi 6yil once sadece bir kez baktirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?