İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, vadeler tuttu mu merak ettim
Merhaba bununki alakalı daha sonra yazmıştım :)

Ama sanırım başka bi başlığa yazmışım onu :) vade olarak yesilcingene, Melisa, uyumsuz bir de 1-2 hafta sarkmayla Küba Esra bilmiş o dönemde.
Uyumsuza 5-6 hafta arayla fal baktırdım. İlk yazdığında olmayacak dedi, ikinci de olacak diyor. Emin olamadım. Siz de böyle tutarsızlığı olmuş muydu?

Ben zeynebe iki kere baktırdım tutarlıydı aynı şeyleri söyledi karşı tarafı olduğu gibi anlattı zaman vermedi olacak dediği şeyler var bekliycem bakalım olacakmı

Uyumsuza 5-6 hafta arayla fal baktırdım. İlk yazdığında olmayacak dedi, ikinci de olacak diyor. Emin olamadım. Siz de böyle tutarsızlığı olmuş muydu?
Bende öyle bir tutarsızlığı olmadı ama ilişki dinamiğini çok iyi bindi diyemeyeceğim. Gerçi falcılarda haklı bizimkini bilmesi için anca medyum olmaları gerekir Mesela sonrası için her şey çok aydınlık falan demiş ama biz kısa süre sonra yine gerildik sonra yine konuştuk sonra yine gerildik falan. Bayadır fal baktırmıyordum kimseye bi yaklaşık 2 hafta önce Zeynep’e baktırdım gerçekten en çok memnun kaldığım fal diyebilirim çok hızlı bi şekilde gerçekleşti bazı şeyler, yesilcingenenin ilk falı da öyleydi. Bir de dün binnazda Zişana baktırdım 150 tl biraz pahalı ama genel analiz olarak ben çok beğendim. Hiç bahsetmediğim durumlardan da bahsetmiş ve 15 dklık bi kayıt göndermiş baştan savma değildi.

zisan kim nerde bakiyor

zisan kim nerde bakiyor
Yazdım aslında Binnazda bakıyor diye :) Binnaz bir uygulama telefona indirip baktırıyorsunuz. Bence aciliyetiniz yoksa benim vademi bekleyebilirsiniz göndermeden. Yaklaşık 1 aylık bir vade verdi bana olumlu olursa yazarım buradan.

Sludem bulduğun hocanın iletişim bilgilerini bana da atar mısın lütfennnn birde gittiysen yorumlarınıda yazarsan memnun olurum sağol şimdiden :)
Instg .. orqya yazmani tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm Instg ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimdi cnm hoca ozelden yazarmisin

Günün sonunda Zeynep Gamze Buket artık her kim olursa falı çıkan var mı? Anı bilen değil ama şunu dedi ve oldu diyecek olan var mı?
Buketin ilişkim konusunda ve ailemdeki bir kaç konuda öngörüleri tuttu yaşadım vadeleriyle. Gamze askeriye önünde kalabalık var ddı 2hafta icinde sehitlere saygı yürüyüşüne gittim. O sırada kime batırdıysam ilişkim konusunda vadeleri farklı ama ayni yorumlari yapmıştı 4 falciya baktirmistim bu arada(Buket, Gamze, Mehmet, Melek)

Valla hiç o hoca işlerine girmeyin bence. Ya para tuzağı yada kendilerine bağlayıp ömür boyu esaret ve kendilerine gelir. Aman dikkat. Artı okuma vs hep ayak hepsi rahman olmayan varlıkları kullanıp kader üzerinde oynama yapar bunun birçok bedeli olur. Sağlık, çok sevdiğin birinin ölümü vs......
Çünkü kural basit hayatta da böyle değil mi istediğin şeyler için mutlaka bedel ödersin. Yani bir artı ve bir eksi denge durumu.
Tıpkı inşirah suresi deki gibi. Her zorlukta bir kolaylık herkolaylıkts bir zorluk vardır.
Arkadaşlar siz siz olun sakın nefsinize kapılıp bu hoca işlerine girmeyin.
Not:
Tamam anladık ateşli hatunlarsınız ama ne yapalım. Sanki o kişilerden başka erkek yok mu. Biri olmaz ise bir diğeri olur

Cnm ben tanımıyorum ama bahsi geçmişti. İyi demişlerdi.
Ben bir ayı geçti üzerinden baktırmıştım da çok net de hatırlamıyorum bir kaç kelimesi aklımda işte.. Ankara'da vera ve melek diyorlar zaten yanlış duymadiysam ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…