- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Canana laf cafe de iken bende baktirdim hatta o dönemde ilk dönemler cafedeki çigdemden de ünlüydü belki 6 kere baktirmisimdir hic bir söyledigi cikmaditelde bakan laf cafe canan övülmüş...ahu beyaz melek övülmüş...nacizhane bişeyler soyliyim...bana tek kelimeleri bile cikmadi.ama canan kesin patladi.ahu cünkü belirsiz konusmustu.canan imkansiz dedigim şeyi olucak olucak diye beynime kazıdı.ve yine sonuc hüsran...
ben baktırdım canım, ilk başta banada öyle geldi böyle hızlı konuşmasından bir şey anlayamadım ama yani sadece şunu bağırdım telefonu açtıktan 3 dakika sonra... " sen beni mi takip ediyorsun!" valla açıkcası inanmam böyle şeylere ama bildiği baya bir şey bildi. arkasından bir tarih söyledi beklediğim o haberi o zaman alacağımı o da tutuncaBen baktırdım canım senin tavsiyenle. Özelden de yazdım sana ama burada da yazmak isterim. bence, tipik seri üretim gibi fal bakan, uzun uzun laf salatası yapan birisi, müşterisi de çok sanırım ama ben tavsiye etmem.
Tamam ben gondereyim sizeKaleca özel mesaj gönderemiyorum birseyler soracaktim size
O değilmiş ama uskudardaymis burdan almistim numarayi
Bana sadece boş yapmıştı. KötüydüKızlar tekrar soruyorum sadece 1kişimi baktırdı bu adama o arkadaştan yorum aldım zaten
Dios Kafe Destan hakkından yorum bekliyorum an ve gelecek ön görüleri nasıl hiçmi kimse baktırmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?