İstanbul'da Fal - Falcılar

Canana laf cafe de iken bende baktirdim hatta o dönemde ilk dönemler cafedeki çigdemden de ünlüydü belki 6 kere baktirmisimdir hic bir söyledigi cikmadi

Kızlar yazdıklarınızı okudum fikir olması açısından yazıyorum ben 9 ay önce tarot baktırmıştım ve epey pahalı bakan birine bana 1 sene içinde çok yeni bir insanla tanışacaksın dedi tarif ettiği gibi biriyle tanıştım. Sonra tekrar baktırmak istedim bu sefer yine 1 sene içinde biriyle tanışacaksın o kişi bu değil dedi.... 3-4 ay içinde deseydi ilk falıyla orantılı derdim ama kafa mı buluyorlar artık anlamadım bu durumu söyleyince de zaman kavramı çok gerçekçi olmaz sen gidişata bak dedi Yani diyeceğim şu ki en iyisi 1-2 şey bilirse ne ala....zaman kesinlikle çıkmıyor

Zeynep’e 4 kez fal baktırmıştım, hepsini dinledim. Karşı tarafın düşüncesi ile ilgili bir iki şey ancak söylüyor, gerisi hep “kafam kafam içinde” vb. Cümleler. daha çok bizim zihnimizi okuyor. Yine de dediği şey olursa yazacağım. He şu var, başka kadın varsa falan da görüyor söylüyor.

ben baktırdım canım, ilk başta banada öyle geldi böyle hızlı konuşmasından bir şey anlayamadım ama yani sadece şunu bağırdım telefonu açtıktan 3 dakika sonra... " sen beni mi takip ediyorsun!" valla açıkcası inanmam böyle şeylere ama bildiği baya bir şey bildi. arkasından bir tarih söyledi beklediğim o haberi o zaman alacağımı o da tutunca

bugün terkar baktırdım, eğer falalba efe bunuda tutturursa yazarım buraya

Allah aşkına anı bilen birini bulun delircem

Bu arada instagramdan boraatesoffical güzel fal bakar dedikleri çıkar öneririm

Arzu hanima fal baktiranlar özelden yazabilir mi bana? Cok guzel nokta atislari olmustu ve sanirim o yoldayim ama sizlere de sorayim dedim. Özelden yazabilir mi bana baktiranlar

Kızlar tekrar soruyorum sadece 1kişimi baktırdı bu adama o arkadaştan yorum aldım zaten
Dios Kafe Destan hakkından yorum bekliyorum an ve gelecek ön görüleri nasıl hiçmi kimse baktırmadı :)

Merhabalar, aranızda soğanlık Emine’ye fal baktıran var mı? Varsa numarasının özelden yazabilir mi? Teşekkürler

Kizlar bugün nihal hanıma fal baktirdim. soktayim lütfen baktiranlar özelden yorum yapsinlar. Valla gelecegi Allah bilir evet ama anı ancak bu kadar iyi yorumlayabilirdi burada konustuklarim da dene dedikleri icin denedim haklilarmis. Özelden yazar misiniz baktiranlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…